LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:No ja wiem ze sie wywoluje pozno.. ale myslalam ze masz jakies wskazanie do tego no juz na finishu jestes fajnie
-
właśnie mój lekarz wczoraj powiedział że możemy się kochać normalnie bo nie ma żadnych powikłań i ciąża przebiega prawidłowo
martwię się jeszcze tą cukrzycą , ale zobaczymy za 2 tygodnie jakie będą wyniki
Ola ciebie za niedługo czeka niewątpliwa przyjemność wypicia glukozyEdyta
-
Natalia to ma fajnie bo już na święta będzie z maluchem
Ja tak się też wczoraj zastanawiałam nad tym że będzie chłopiec i doszłam do wniosku że przecież zawsze tak chciałam żeby najpierw był chłopiec potem dziewczynka Sama mam dwóch starszych braci jak byłam mała nie było łatwo ale później było super.Edyta
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:Natalia to ma fajnie bo już na święta będzie z maluchem
Ja tak się też wczoraj zastanawiałam nad tym że będzie chłopiec i doszłam do wniosku że przecież zawsze tak chciałam żeby najpierw był chłopiec potem dziewczynka Sama mam dwóch starszych braci jak byłam mała nie było łatwo ale później było super. -
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:właśnie mój lekarz wczoraj powiedział że możemy się kochać normalnie bo nie ma żadnych powikłań i ciąża przebiega prawidłowo
martwię się jeszcze tą cukrzycą , ale zobaczymy za 2 tygodnie jakie będą wyniki
Ola ciebie za niedługo czeka niewątpliwa przyjemność wypicia glukozy -
nick nieaktualnyHehe kurde fuuuj ta glukoza :p ale bede musiala to przezyc haha ;p
My tez nie chcemy czekac z drugim dzieckiem tylko od razu
Jak bylam w szpitalu to byla babka z pcos i miala tylkonjeden jajnik. Mowila ze cykl tak jej sie po ciazy wyrwgulowal ze normalnie miala owulacje i co rowne 28 dni miesiaczke i ma 2 dzieci -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatalia ja tez tak myslali daleko siegam haha ;p mamy 2 garderoby 2 pokoje, salon, kuchnie i lazienke i duzy hol.. I mysle ze z jedenj wiekszej garderoby zeobimy kiedys pokoj ;p hehe bo po co mi 2 garderoby
Takze miejsca na dzieci mamy Nawet jakbysmy musieli spac w salonie
Ja zawsze chciałam miec 4 dzieci ale mysle ze napewno tyle nie bedziemy miec teraz 2 bym chciala miec jedno po drugim a potem jeszcze jedno po 30tce ale to tylko nasze marzenia a co bedzie to zobaczymy -
nick nieaktualnyHm a ja chyba jednak 2. Chyba ze druga ciąża bliźniaki.. bo 3 ciąży na te chwile nie wyobrażam sobie.. po prostu to straszne obciążenie i dla mnie bardzo dużo wyrzeczeń.. doprawdy bylo kilka ciężkich momentów.. walka z hormonami i bólem tez fizycznym.. dlatego chce dwójkę i potem jakiś trwalszy środek antykoncepcji.
-
nick nieaktualnyJa zawsze chciałam mieć dużą rodzine zresztą moja mama ma 4 dzieci moje obie babcie tez mam ogromną rodzinę
Oby się kiedyś udało i mi ale jak się nie uda to też nie będę ubolewać
a póki co cieszę się ze w ogole udalo mi sie zajsc w ciaze
I zaś dziś wymiotowałam.. Ja nie wiem kiedy to w końcu minie.. chociaz i tak juz bardzo rzadko się zdarzy
Jadę dziś sobie kupić kurtkę i chciałabym zobaczyć jak na żywo wyglada lezaczek z Tiny Love bo prezentuje sie super na youtube ale musze dotknac i moze sie zdecyduje na kupno ale to nie teraz -
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:Ja zawsze chciałam mieć dużą rodzine zresztą moja mama ma 4 dzieci moje obie babcie tez mam ogromną rodzinę
Oby się kiedyś udało i mi ale jak się nie uda to też nie będę ubolewać
a póki co cieszę się ze w ogole udalo mi sie zajsc w ciaze
I zaś dziś wymiotowałam.. Ja nie wiem kiedy to w końcu minie.. chociaz i tak juz bardzo rzadko się zdarzy
Jadę dziś sobie kupić kurtkę i chciałabym zobaczyć jak na żywo wyglada lezaczek z Tiny Love bo prezentuje sie super na youtube ale musze dotknac i moze sie zdecyduje na kupno ale to nie teraz
co do zakupow.. heh ja nawet jeszcze wszytekiego nie mam, ale w zasadzie oprocz takich rzeczy jak rozki , posciele to wszytsko mam uzywane jestem ciekawe lozeczka ktore kupilam, bo kupilam takie z funkcja kolyski ciekawe czy sie sprawdzi..
aaaaałłłłaaaaa Maly dzis daje popalic -
nick nieaktualnyNo wiadomo ze to co chwila sie dokupuje bo tu sie przypomni albo spodoba cos ja tez mam wszystko uzywane po siostrze i szwagierce lozeczko mam takie normalne ale zastanawiam sie nad koszem mojzesza.. Poscieli tez mam pelno ale nie bede narazie uzywac bo chcialabym zeby moje dziecko w spiworku spalo u moich siostr sie to bardzo sprawdzilo i bez strachu ze dziecko moze sie przydusic pod kolderka
Ja jeszcze nie czuje ruchow, chociaz juz 2 razy mialam takie wrazenie ze to cos innego bylo niz jelita no ale spokojnie czekam -
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:No wiadomo ze to co chwila sie dokupuje bo tu sie przypomni albo spodoba cos ja tez mam wszystko uzywane po siostrze i szwagierce lozeczko mam takie normalne ale zastanawiam sie nad koszem mojzesza.. Poscieli tez mam pelno ale nie bede narazie uzywac bo chcialabym zeby moje dziecko w spiworku spalo u moich siostr sie to bardzo sprawdzilo i bez strachu ze dziecko moze sie przydusic pod kolderka
Ja jeszcze nie czuje ruchow, chociaz juz 2 razy mialam takie wrazenie ze to cos innego bylo niz jelita no ale spokojnie czekam -
nick nieaktualnyNo pewnie ja tez sie 100% nie nastawiam bo wlasnie moze sie okazac ze dziecku pasowac nie bedzie :p
a jakie lóżeczko masz? ze nawet sie buja?? kosz mojzesza?
Ja jednak zamowilam ten lezaczek Tiny Love ;p maz mnie namowił i bardzo się ciesze z tego powodu pierwszy wiekszy zakup :p -
nick nieaktualny