X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja wiem ze sie wywoluje pozno.. ale myslalam ze masz jakies wskazanie do tego ;) no juz na finishu jestes ;) fajnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    No ja wiem ze sie wywoluje pozno.. ale myslalam ze masz jakies wskazanie do tego ;) no juz na finishu jestes ;) fajnie :)
    Po 37 tyg będę się seksic co dzień aż zwieracze puszcza. . Teraz z każdym dniem ciężej o podziwiam te co do trwały do 41 tyg hehe.. wolałabym żeby mój dzidziuś był mniejszy bo napewno łatwiej będzie go wypchnac ;)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie mój lekarz wczoraj powiedział że możemy się kochać normalnie bo nie ma żadnych powikłań i ciąża przebiega prawidłowo :)
    martwię się jeszcze tą cukrzycą , ale zobaczymy za 2 tygodnie jakie będą wyniki :)
    Ola ciebie za niedługo czeka niewątpliwa przyjemność wypicia glukozy :P :P

Edyta
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia to ma fajnie bo już na święta będzie z maluchem :)
    Ja tak się też wczoraj zastanawiałam nad tym że będzie chłopiec i doszłam do wniosku że przecież zawsze tak chciałam żeby najpierw był chłopiec potem dziewczynka :) Sama mam dwóch starszych braci :P jak byłam mała nie było łatwo ale później było super.

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    Natalia to ma fajnie bo już na święta będzie z maluchem :)
    Ja tak się też wczoraj zastanawiałam nad tym że będzie chłopiec i doszłam do wniosku że przecież zawsze tak chciałam żeby najpierw był chłopiec potem dziewczynka :) Sama mam dwóch starszych braci :P jak byłam mała nie było łatwo ale później było super.
    Heh ano fajnie.. jak urodze przed terminem to może zdążę dojść do siebie hehe mój mąż wszystkim opowiada ze na następne święta kolejna ciąża.. chcemy starać się tak na wrzesień.. wiem ze jak chce mieć dwójkę to nie ma czasu.. z tym cholerny pcos..

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    właśnie mój lekarz wczoraj powiedział że możemy się kochać normalnie bo nie ma żadnych powikłań i ciąża przebiega prawidłowo :)
    martwię się jeszcze tą cukrzycą , ale zobaczymy za 2 tygodnie jakie będą wyniki :)
    Ola ciebie za niedługo czeka niewątpliwa przyjemność wypicia glukozy :P :P
    Cukrzycy raczej nie masz.. zmień dietę trochę.. więcej warzyw, mięsa, ciemne pieczywo a mniej cukrów .. ja od początku ciąży ograniczam cukry co nie znaczy ze ich nie jem .. bo o czasem 2 batony czy czekolada wejdzie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe kurde fuuuj ta glukoza :p ale bede musiala to przezyc haha ;p
    My tez nie chcemy czekac z drugim dzieckiem tylko od razu ;)
    Jak bylam w szpitalu to byla babka z pcos i miala tylkonjeden jajnik. Mowila ze cykl tak jej sie po ciazy wyrwgulowal ze normalnie miala owulacje i co rowne 28 dni miesiaczke ;) i ma 2 dzieci ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyta u ciebie przewaga facetow a u mnie same baby w domu :p ciagle dziewczynki wie rodza i tylko 1 chlopak jest haha ;p
    Ojjj moj tatus to by szczesliwy byl jakby mial wnuka ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i mnie pół na pół... u męża tez.. a ja Wymyśliłam ze drugi chłopak i rozwiązuje to problem 2 pokoju hehe mamy jeden duży dziecięcy ale ciężki do podziału.. jak dzieci małe to spoko ale portem. .. hmmm ... jak daleko ja sięgam myślami..

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia ja tez tak myslali daleko siegam haha ;p mamy 2 garderoby 2 pokoje, salon, kuchnie i lazienke i duzy hol.. I mysle ze z jedenj wiekszej garderoby zeobimy kiedys pokoj ;p hehe bo po co mi 2 garderoby ;)
    Takze miejsca na dzieci mamy ;) Nawet jakbysmy musieli spac w salonie ;)

Ja zawsze chciałam miec 4 dzieci ale mysle ze napewno tyle nie bedziemy miec ;) teraz 2 bym chciala miec jedno po drugim a potem jeszcze jedno po 30tce ;) ale to tylko nasze marzenia ;) a co bedzie to zobaczymy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm a ja chyba jednak 2. Chyba ze druga ciąża bliźniaki.. bo 3 ciąży na te chwile nie wyobrażam sobie.. po prostu to straszne obciążenie i dla mnie bardzo dużo wyrzeczeń.. doprawdy bylo kilka ciężkich momentów.. walka z hormonami i bólem tez fizycznym.. dlatego chce dwójkę i potem jakiś trwalszy środek antykoncepcji.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze chciałam mieć dużą rodzine ;) zresztą moja mama ma 4 dzieci ;) moje obie babcie tez :) mam ogromną rodzinę ;)
    Oby się kiedyś udało i mi ;) ale jak się nie uda to też nie będę ubolewać ;)
    a póki co cieszę się ze w ogole udalo mi sie zajsc w ciaze :)
    I zaś dziś wymiotowałam.. Ja nie wiem kiedy to w końcu minie.. chociaz i tak juz bardzo rzadko się zdarzy :)

Jadę dziś sobie kupić kurtkę ;) i chciałabym zobaczyć jak na żywo wyglada lezaczek z Tiny Love :) bo prezentuje sie super na youtube ;) ale musze dotknac i moze sie zdecyduje na kupno ale to nie teraz ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    Ja zawsze chciałam mieć dużą rodzine ;) zresztą moja mama ma 4 dzieci ;) moje obie babcie tez :) mam ogromną rodzinę ;)
    Oby się kiedyś udało i mi ;) ale jak się nie uda to też nie będę ubolewać ;)
    a póki co cieszę się ze w ogole udalo mi sie zajsc w ciaze :)
    I zaś dziś wymiotowałam.. Ja nie wiem kiedy to w końcu minie.. chociaz i tak juz bardzo rzadko się zdarzy :)

Jadę dziś sobie kupić kurtkę ;) i chciałabym zobaczyć jak na żywo wyglada lezaczek z Tiny Love :) bo prezentuje sie super na youtube ;) ale musze dotknac i moze sie zdecyduje na kupno ale to nie teraz ;)
    Oby Ci sie udalo :) ja po porstu chce urodzic dzieci, odchowac, wrocic do formy i zwiedzac swiat.. myslimy z mezem za kilka lat wyjechac stad gdzie jest cieplej :) Włochy ,Portugalia.. no zobaczymy :)
    co do zakupow.. heh ja nawet jeszcze wszytekiego nie mam, ale w zasadzie oprocz takich rzeczy jak rozki , posciele to wszytsko mam uzywane :) jestem ciekawe lozeczka ktore kupilam, bo kupilam takie z funkcja kolyski :) ciekawe czy sie sprawdzi..

aaaaałłłłaaaaa Maly dzis daje popalic :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiadomo ze to co chwila sie dokupuje bo tu sie przypomni albo spodoba cos ;) ja tez mam wszystko uzywane po siostrze i szwagierce ;) lozeczko mam takie normalne ale zastanawiam sie nad koszem mojzesza.. Poscieli tez mam pelno ale nie bede narazie uzywac bo chcialabym zeby moje dziecko w spiworku spalo ;) u moich siostr sie to bardzo sprawdzilo ;) i bez strachu ze dziecko moze sie przydusic pod kolderka ;)

Ja jeszcze nie czuje ruchow, chociaz juz 2 razy mialam takie wrazenie ze to cos innego bylo niz jelita no ale spokojnie czekam ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    No wiadomo ze to co chwila sie dokupuje bo tu sie przypomni albo spodoba cos ;) ja tez mam wszystko uzywane po siostrze i szwagierce ;) lozeczko mam takie normalne ale zastanawiam sie nad koszem mojzesza.. Poscieli tez mam pelno ale nie bede narazie uzywac bo chcialabym zeby moje dziecko w spiworku spalo ;) u moich siostr sie to bardzo sprawdzilo ;) i bez strachu ze dziecko moze sie przydusic pod kolderka ;)

Ja jeszcze nie czuje ruchow, chociaz juz 2 razy mialam takie wrazenie ze to cos innego bylo niz jelita no ale spokojnie czekam ;)
    ja mam spiworki, mam kolerdke, mam monitor oddechu dziecka i nianie :P bede probowala wszytskiego... zobaczymy w czym Mlodemu bedzie lepiej.. byle nie plakal :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pewnie ;) ja tez sie 100% nie nastawiam bo wlasnie moze sie okazac ze dziecku pasowac nie bedzie :p

a jakie lóżeczko masz? ze nawet sie buja?? kosz mojzesza? :)

Ja jednak zamowilam ten lezaczek Tiny Love ;p maz mnie namowił :) i bardzo się ciesze z tego powodu ;) pierwszy wiekszy zakup :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstawię potem link to zobaczysz. Fajne rozwiązanie ogólnie.

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my na razie nie myślimy o drugim :) chcemy ale nie wcześniej niż za 2 / 3 lata :):) .
    Nie kupuję jeszcze nic dla bobasa ;);) chociaż trochę korci ;)

Edyta
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coś Sylwia ostatnio się nie odzywa, ciekawe co tam u niej, czy jest jakaś odpowiedź po clo

sylka0102 lubi tę wiadomość

Edyta
  • sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 23 października 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe praca praca jutro wesele USG dopiero w poniedziałek narazie cieszę się tylko seksem :) u Was tez widzę ciekawie marzenia itp hym chciała bym do was dołączyć kiedyś.

Czekam wciąż na ten cud....

j36rxzdvdx1kpbz0.png
‹‹ 264 265 266 267 268 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ