LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPo 37 tyg będę się seksic co dzień aż zwieracze puszcza. . Teraz z każdym dniem ciężej o podziwiam te co do trwały do 41 tyg hehe.. wolałabym żeby mój dzidziuś był mniejszy bo napewno łatwiej będzie go wypchnacAleksandrakili wrote:No ja wiem ze sie wywoluje pozno.. ale myslalam ze masz jakies wskazanie do tego
no juz na finishu jestes
fajnie 
-
właśnie mój lekarz wczoraj powiedział że możemy się kochać normalnie bo nie ma żadnych powikłań i ciąża przebiega prawidłowo

martwię się jeszcze tą cukrzycą , ale zobaczymy za 2 tygodnie jakie będą wyniki
Ola ciebie za niedługo czeka niewątpliwa przyjemność wypicia glukozy
Edyta
-
Natalia to ma fajnie bo już na święta będzie z maluchem

Ja tak się też wczoraj zastanawiałam nad tym że będzie chłopiec i doszłam do wniosku że przecież zawsze tak chciałam żeby najpierw był chłopiec potem dziewczynka
Sama mam dwóch starszych braci
jak byłam mała nie było łatwo ale później było super.
Edyta
-
nick nieaktualnyHeh ano fajnie.. jak urodze przed terminem to może zdążę dojść do siebie hehe mój mąż wszystkim opowiada ze na następne święta kolejna ciąża.. chcemy starać się tak na wrzesień.. wiem ze jak chce mieć dwójkę to nie ma czasu.. z tym cholerny pcos..plimka_bum wrote:Natalia to ma fajnie bo już na święta będzie z maluchem

Ja tak się też wczoraj zastanawiałam nad tym że będzie chłopiec i doszłam do wniosku że przecież zawsze tak chciałam żeby najpierw był chłopiec potem dziewczynka
Sama mam dwóch starszych braci
jak byłam mała nie było łatwo ale później było super. -
nick nieaktualnyCukrzycy raczej nie masz.. zmień dietę trochę.. więcej warzyw, mięsa, ciemne pieczywo a mniej cukrów .. ja od początku ciąży ograniczam cukry co nie znaczy ze ich nie jem .. bo o czasem 2 batony czy czekolada wejdzieplimka_bum wrote:właśnie mój lekarz wczoraj powiedział że możemy się kochać normalnie bo nie ma żadnych powikłań i ciąża przebiega prawidłowo

martwię się jeszcze tą cukrzycą , ale zobaczymy za 2 tygodnie jakie będą wyniki
Ola ciebie za niedługo czeka niewątpliwa przyjemność wypicia glukozy

-
nick nieaktualnyHehe kurde fuuuj ta glukoza :p ale bede musiala to przezyc haha ;p
My tez nie chcemy czekac z drugim dzieckiem tylko od razu
Jak bylam w szpitalu to byla babka z pcos i miala tylkonjeden jajnik. Mowila ze cykl tak jej sie po ciazy wyrwgulowal ze normalnie miala owulacje i co rowne 28 dni miesiaczke
i ma 2 dzieci
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatalia ja tez tak myslali daleko siegam haha ;p mamy 2 garderoby 2 pokoje, salon, kuchnie i lazienke i duzy hol.. I mysle ze z jedenj wiekszej garderoby zeobimy kiedys pokoj ;p hehe bo po co mi 2 garderoby

Takze miejsca na dzieci mamy
Nawet jakbysmy musieli spac w salonie 
Ja zawsze chciałam miec 4 dzieci ale mysle ze napewno tyle nie bedziemy miec
teraz 2 bym chciala miec jedno po drugim a potem jeszcze jedno po 30tce
ale to tylko nasze marzenia
a co bedzie to zobaczymy
-
nick nieaktualnyHm a ja chyba jednak 2. Chyba ze druga ciąża bliźniaki.. bo 3 ciąży na te chwile nie wyobrażam sobie.. po prostu to straszne obciążenie i dla mnie bardzo dużo wyrzeczeń.. doprawdy bylo kilka ciężkich momentów.. walka z hormonami i bólem tez fizycznym.. dlatego chce dwójkę i potem jakiś trwalszy środek antykoncepcji.
-
nick nieaktualnyJa zawsze chciałam mieć dużą rodzine
zresztą moja mama ma 4 dzieci
moje obie babcie tez
mam ogromną rodzinę 
Oby się kiedyś udało i mi
ale jak się nie uda to też nie będę ubolewać 
a póki co cieszę się ze w ogole udalo mi sie zajsc w ciaze
I zaś dziś wymiotowałam.. Ja nie wiem kiedy to w końcu minie.. chociaz i tak juz bardzo rzadko się zdarzy
Jadę dziś sobie kupić kurtkę
i chciałabym zobaczyć jak na żywo wyglada lezaczek z Tiny Love
bo prezentuje sie super na youtube
ale musze dotknac i moze sie zdecyduje na kupno ale to nie teraz
-
nick nieaktualnyOby Ci sie udaloAleksandrakili wrote:Ja zawsze chciałam mieć dużą rodzine
zresztą moja mama ma 4 dzieci
moje obie babcie tez
mam ogromną rodzinę 
Oby się kiedyś udało i mi
ale jak się nie uda to też nie będę ubolewać 
a póki co cieszę się ze w ogole udalo mi sie zajsc w ciaze
I zaś dziś wymiotowałam.. Ja nie wiem kiedy to w końcu minie.. chociaz i tak juz bardzo rzadko się zdarzy
Jadę dziś sobie kupić kurtkę
i chciałabym zobaczyć jak na żywo wyglada lezaczek z Tiny Love
bo prezentuje sie super na youtube
ale musze dotknac i moze sie zdecyduje na kupno ale to nie teraz 
ja po porstu chce urodzic dzieci, odchowac, wrocic do formy i zwiedzac swiat.. myslimy z mezem za kilka lat wyjechac stad gdzie jest cieplej
Włochy ,Portugalia.. no zobaczymy 
co do zakupow.. heh ja nawet jeszcze wszytekiego nie mam, ale w zasadzie oprocz takich rzeczy jak rozki , posciele to wszytsko mam uzywane
jestem ciekawe lozeczka ktore kupilam, bo kupilam takie z funkcja kolyski
ciekawe czy sie sprawdzi..
aaaaałłłłaaaaa Maly dzis daje popalic
-
nick nieaktualnyNo wiadomo ze to co chwila sie dokupuje bo tu sie przypomni albo spodoba cos
ja tez mam wszystko uzywane po siostrze i szwagierce
lozeczko mam takie normalne ale zastanawiam sie nad koszem mojzesza.. Poscieli tez mam pelno ale nie bede narazie uzywac bo chcialabym zeby moje dziecko w spiworku spalo
u moich siostr sie to bardzo sprawdzilo
i bez strachu ze dziecko moze sie przydusic pod kolderka 
Ja jeszcze nie czuje ruchow, chociaz juz 2 razy mialam takie wrazenie ze to cos innego bylo niz jelita no ale spokojnie czekam
-
nick nieaktualnyja mam spiworki, mam kolerdke, mam monitor oddechu dziecka i nianieAleksandrakili wrote:No wiadomo ze to co chwila sie dokupuje bo tu sie przypomni albo spodoba cos
ja tez mam wszystko uzywane po siostrze i szwagierce
lozeczko mam takie normalne ale zastanawiam sie nad koszem mojzesza.. Poscieli tez mam pelno ale nie bede narazie uzywac bo chcialabym zeby moje dziecko w spiworku spalo
u moich siostr sie to bardzo sprawdzilo
i bez strachu ze dziecko moze sie przydusic pod kolderka 
Ja jeszcze nie czuje ruchow, chociaz juz 2 razy mialam takie wrazenie ze to cos innego bylo niz jelita no ale spokojnie czekam
bede probowala wszytskiego... zobaczymy w czym Mlodemu bedzie lepiej.. byle nie plakal
-
nick nieaktualnyNo pewnie
ja tez sie 100% nie nastawiam bo wlasnie moze sie okazac ze dziecku pasowac nie bedzie :p
a jakie lóżeczko masz? ze nawet sie buja?? kosz mojzesza?
Ja jednak zamowilam ten lezaczek Tiny Love ;p maz mnie namowił
i bardzo się ciesze z tego powodu
pierwszy wiekszy zakup :p
-
nick nieaktualny