LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:ja dzisiaj mam mniej energii niż wczoraj. Co prawda rano posprzątałam kuchnię, umyłam szafki ale i tak jakoś słabiej dzisiaj niż wczoraj.
Kiedy macie wizyty u lekarzy ?na koncu Ci sie odmieni, ja dzis posrzapatam cale nasz 83 metrowe mieszkanie, wypralam wozek, poprasowalam i nic.. zero checi wyjscia Mlodego
tylko skopał matke
-
A u mnie mam nadzieje lepiej pęcherzyki wreszcie rosną prawidłowo ostatnio bylo strasznie szybko rosły w poniedziałek byl 14mm a w środę juz 24. A teraz 13.9mm a w środę 16.2 to mysle ze dobry przyrost jutro mam prolaktynę i estriadol zrobić może po południu będą wyniki. Wieczór na USG to coś więcej będę wiedziała.
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:ja dzisiaj mam mniej energii niż wczoraj. Co prawda rano posprzątałam kuchnię, umyłam szafki ale i tak jakoś słabiej dzisiaj niż wczoraj.
Kiedy macie wizyty u lekarzy ?
Ja mam wizyte za tydzien w czwartek:) nie moge sie doczekac -
Hej hej,
U mnie pęcherzyk urósł tylko jeden o to bardzo szybko, ovu była 9dc wiec nawet nie zdążyłam wszystkich zastrzyków wziąć, ale jaką akcje miałam dzisiaj w sklepie...
Spotkałam znajomego z żoną i synkiem (ok 5lat), kolega się mnie pyta co słychać (chodziło o pracę, bo aż tak dobrze się nie znamy) a jak jego młody to usłyszał, podbiegł do mnie, objął mnie, przyłożył ucho do mojego brzucha i mówi "halo,co tam słychać, chyba ktoś mieszkać będzie w brzuchu" normalnie mnie rozwalił
Hashimoto, MTHFR , NK 17%,teratozoospermia, rozjechane cytokiny, gruczolak przysadki, endometrioza, borelioza
Starania od 2013
HSG, laparoskopia, histero, IUIhistero z resekcją
01.2016 I ICSI1 zarodek, 0 mrożaków
05.2016 II ICSI 1 zarodek 8A1, 0 mrożaków, [*] 6tc 💔
11.2019 IUI
12.2019 IUI
02.2020 IUI
06.2020 III IMSI 9 komórek, 3 dojrzałe, 1 zapłodnienie - brak transferu
09.2020 - leczenie immuno i 3 cykle starań naturalnych
06.2021 IV ICSI transfer 8A1, 4 blaski zamrożone
8dpt 26, 10dpt 91, 12dpt 256, 28dpt
12+3 prenatalne - uogólniony obrzęk płoduczekamy na amnio
16tc 💔 Robercik - zespół Edwardsa
14.02.2022 FET 3aa
6dpt ⏸
7dpt beta 72,70
9dpt beta 178
14dpt 1709
25dpt jest6t2d
12+5 usg prenatalne OK - chyba 👧
22+2 połówkowe Ok - będzie 👧
30+4 prenatalne 3 trymestru OK - dalej 👧
39+4 Julia cc 3380 50 cm ❤️ 26.10.2022
---
22.07.2024 FET5bb
16.09.2024 FET3bb+4cc, 3x ovitrelle, beta 8.2
11.2024 AMH 0,36 -
nick nieaktualnywombi wrote:Hej hej,
U mnie pęcherzyk urósł tylko jeden o to bardzo szybko, ovu była 9dc wiec nawet nie zdążyłam wszystkich zastrzyków wziąć, ale jaką akcje miałam dzisiaj w sklepie...
Spotkałam znajomego z żoną i synkiem (ok 5lat), kolega się mnie pyta co słychać (chodziło o pracę, bo aż tak dobrze się nie znamy) a jak jego młody to usłyszał, podbiegł do mnie, objął mnie, przyłożył ucho do mojego brzucha i mówi "halo,co tam słychać, chyba ktoś mieszkać będzie w brzuchu" normalnie mnie rozwalił
-
nick nieaktualnywombi wrote:Hej hej,
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No jestem po wizycie pęcherzyk 21mm zastrzyk z pregnylu dziś dostałam ale mąż nie ma ochoty dzis na seks bo mu się nie chce
i tak to właśnie jest jednemu się chce drugiemu nie a szkoda słów wogole i jak tu zajść w ciążę chyba tylko na lewo
-
sylka0102 wrote:No jestem po wizycie pęcherzyk 21mm zastrzyk z pregnylu dziś dostałam ale mąż nie ma ochoty dzis na seks bo mu się nie chce
i tak to właśnie jest jednemu się chce drugiemu nie a szkoda słów wogole i jak tu zajść w ciążę chyba tylko na lewo
[/QUOT
Jakbym czytała o sobie. W środę na usg był pecherzyk 22 mm i starania miały byc przez 3 dni ale mój mąż stwierdził że tak się nie da, pod taka presją, niby go rozumię, ale jest mi strasznie przykro że kolejny cykl przepadł... -
nick nieaktualnyKurde współczuję Wam.. i nie rozumiem takiej sytuacji.. Jednak decyzja o dziecku to wspólna decyzja.. i po cholerę truc się lekami skoro brak dobrej woli.. sytuacja jest jaka jest.. i czasami trzeba się przymusic.. ach.. z dziadami.. ja na tego mojego narzekam ale jak miała być akcja to była tyle razy ile chciałam.. pamiętam ze musieliśmy do teściów jechać po zastrzyku to robiliśmy to i w piwnicy u nich i w lesie w aucie buhahaha
wombi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie no wkurzyła bym się na Waszym miejscu i pewnie skrzyczala.. ale to nie jest sposób do osiągnięcia celu.. powiem Wam co ja robiłam żeby nakręcić atmosferę, ponieważ sama źle się czułam z tym ze tu i teraz musimy działać.. kupowałam różne erotycznego stroje, urządzalam kolacje i ubueralam się mega seksownie.. po kolacji winko, o potem powolna akcja.. Zrobiłam kilka rozbieranych sesji zdjęciowych faceci to wzrokowcy.. nawet na końcu ciąży zrobiłam sobie sama taka sesyjke.. oj był zachwycony.. wysłałam sprosne smsy.. ogólnie super to był czas i starania nie były tylko pyk pyk a pewnym spektaklem.. to nas tez strasznie zblizylo.. a cała ciążę mąż chyba ma większa ochotę niż przed.. może czasem warto urządzić taka grę
-
to faktycznie Sylwia niezbyt fajnie się zachował, my staraliśmy się chociaż raz w trakcie tych dni się kochać. Chyba tylko na początku było tak że kochaliśmy się po 2 razy dziennie. Przez resztę cykli po raz albo dwa , zależy jak była ochota.
Może spróbuj porozmawiać albo spróbuj metod Natalii. Jak nie po dobroci to sposobem:D. A może w przyszłym miesiącu nie mów mu że urósł pęcherzyk i że to "te " dni. Może to go bardziej zrelaksuje.
Edyta
-
nick nieaktualny