LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalia01 wrote:Witam, dziewczyny mam pytanie do tych które są już po laparoskopii u mnie zabieg był wykonany w czwartek jajowody drozne, wczoraj puścili mnie do domu a dziś dostałam krwawienia czy to normalne? @ powinna być za tydzień nie wiem co myśleć
Natalia01 lubi tę wiadomość
-
Kajka81 wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was robiła laparoskopię w Krakowie, a jeżeli tak to gdzie konkretnie? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź
Ja wlasnie wwczoraj mialam laparoskopie w Krakowie w klinicznym na Kopernika Moge polecic Swietni lekarze pielegniarki tez calkiem opiekuncze Maja tam taki tryb ERAS ze jak najkrocej hospitalizuja i szybko wracasz do normalnego funkcjonowania (ruch, jedzenie itp.) Ja poszlam wczoraj rano a juz dzisiaj rano mnir wypisali i siedze we wlasnym lozeczku Jak bys miala wiecej pytan to pisz ☺ -
re88 wrote:Ja wlasnie wwczoraj mialam laparoskopie w Krakowie w klinicznym na Kopernika Moge polecic Swietni lekarze pielegniarki tez calkiem opiekuncze Maja tam taki tryb ERAS ze jak najkrocej hospitalizuja i szybko wracasz do normalnego funkcjonowania (ruch, jedzenie itp.) Ja poszlam wczoraj rano a juz dzisiaj rano mnir wypisali i siedze we wlasnym lozeczku Jak bys miala wiecej pytan to pisz ☺
Dzięki wielkie Re, to co najbardziej mnie interesuje w tym momencie to jak długo czeka się tam na zabieg (że fachowców mają świetnych, to wiem), zatem - jak długo czekałaś?
-
nick nieaktualnyKajka81 wrote:Ooooooo, fajnie, ze się odezwałaś ////////długo czekałaś na wyznaczenie terminu, czy - jak mnie tam poinformowali - tylko około miesiąca?
-
Landryneczka wrote:Ja dokładnie miesiąc byłam 29-go sierpnia na wizycie kwalifikujacej a na 28-go września mam.się stawić w szpitalu a 29-go operacja także nie jest źle. Miałabym wcześniej ale tak mi wypada że dopiero mam 3dc więc jest akurat on wyznacZa po twoim obecnym dniu cyklu o terminie miesiączki
Bardzo Ci dziękuję, czekam na wieści po zabiegu i trzymam kciuki!sua lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczerze? Spytał czy długo się leczymy,jakie leki biorę, kiedy była miesiączka, czy jest regularna i wsio. Obliczyl kiedy mogę mieć@ i wyznaczył termin. Krótko zwięźle i na temat. On za dużo sam z siebie nie mówi. Powiedział co i jak z badaniami jakie mam zrobić kiedy się zgłosić do szpitala ile będę i co mam mieć ze sobą. Dał kilka papierków do podpisania i do domu żebym sobie poczytała. I tyle
-
Kajka81 wrote:Dzięki wielkie Re, to co najbardziej mnie interesuje w tym momencie to jak długo czeka się tam na zabieg (że fachowców mają świetnych, to wiem), zatem - jak długo czekałaś?
Ja zapisywalam sie w czerwcu czyli wyszly trzy miesiace ale podobno to ze wzgledu na okres wakacyjny i urlopy. Normalnie chyba max 2 miesiace sie czeka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny
Czy któraś z Was miała laparo diagnostyczne ze względu na to,że były trudności ze znalezieniem jajnika na usg ?
U mnie są trudności ze znalezieniem prawego jajnika. Myślałam że to wina jelit i gazów,ale ostatnio doktor u którego byłam pierwszy raz wspomniał o laparo. Mówił coś że jajnik może być umiejscowiony wyżej, czy coś.. Mało z tego rozumiałam
klinika może wystawić skierowanie ? Widziałam że to bardzo drogie... -
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- handel lekami.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 4 października 2016, 19:11
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer-