LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
madlenka wrote:Meginka a ty jutro wychodzisz? A coś się dzieje, że dzisiaj nie mogłaś wyjść?
-
Meginka wrote:Dziewczyny idę do domu!!! Ale się cieszę. Mąż już po mnie jedzie i czekam wypisu nie mam ale to nic, odbiorę na tygodniuAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Minionek wrote:Powiedzcie mi dziewczyny dlaczego podczas laparoskopii zakładają cewnik?
Po drugie to operacja po ktorej troche lezesz zanim pozwola Ci wstac. Latwiej jest zmienic woreczek niz obslugiwac pacjenta i podawac basen.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2017, 12:11
pola89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bella93 wrote:Po pierwsze jestes w znieczuleniu ogolnym przez dlugi czas i nie kontrolujesz trzymania moczu (dlatego tez robia lewatywe dzien wczesniej, albo daja leki przeczyszczajace - tego tez sie nie kontroluje)
Po drugie to operacja po ktorej troche lezesz zanim pozwola Ci wstac. Latwiej jest zmienic woreczek niz obslugiwac pacjenta i podawac basen.pola89 lubi tę wiadomość
-
madlenka wrote:Kurczę ale skoro nie ma wypisu to i nie wiesz co jest na nim napisane i ile zwolnienia będziesz mieć? Wiesz? Najważniejsze ze wychodzisz do domku. Uważaj na siebie.
-
Mam jeszcze do was pytania:) czy jest możliwe że w dzień przyjęcia do szpitala mogą zrobić operacje? Pytam bo ja mam już wcześniej zrobione badania zlecone przez szpital i mam być na czczo w dniu przyjęcia. Zastanawia mnie czy mogą mi to zrobić od razu?
-
Nie wiem. Ja tez mam byc z badaniami na dzien wczesniej ale operacje mam zapisana na kolejny dzien. Moja znajoma miała laparoskopie w dniu przyjęcia i wieczorem jeszcze wyszła do domu.
Tyle z Was jest juz po to teraz czekamy na pierwsze fasolkiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2017, 13:32