LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
Karlas wrote:Przede wszystkim jak się Flowwer czujesz? Jak wspominasz sam zabieg i pobyt? Jak usunęli ci polipa i ogniska endometriozy to może to była przyczyna tego, że nie mogłaś zajść w ciążę, i jak będziesz mieć wywołaną owulacje to ma większe szanse się teraz udać. Nie wiem czy to nie złudna interpretacja, ale może właśnie tu tkwiła przyczyna. A lekarz co ci powiedział? Odpoczywaj i myśl pozytywnie, choć wiem jakie to trudne.
Teraz muszę dojść do siebie i od przyszłego cyklu ruszam ze stymulacją
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Ja tak sobie myślę że może jak Przepłukali te jajowody to może teraz będzie tam lepszy przepływ i się uda no bo już nie mam pomysłów. Wyniki badań ok, męża wyniki też ok, monitoring cyklu był, wszystko drozne. No to co tu jest nie tak??? Ehh...
-
Meginka wrote:Flowwer to wiem co czujesz. U mnie nie znaleźli nic. Totalnie nic. Przepłukali i przedmuchali jajowody. i tyle. Miałam nadzieję, że znajdą przyczynę mojej niepłodności i ją usuną a tu dupa.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Masz własne ovu ? Bo ja nie ale na poprawe jajeczek biorę q10 oby pomogło
A i dodatkowo w tym cyklu piję Miovarian bo gin zalecił.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 18:01
-
Meginka wrote:Biorę CLO i po nim pęcherzyki rosną pięknie. Same niestety nie urosną w pierwsza ciążę zaszłam właśnie po CLO. Może teraz też się uda.
A i dodatkowo w tym cyklu piję Miovarian bo gin zalecił.
Ja już trzeci dzień po laparo i histo a dalej nie potrafie normalnie funkcjonować tak mnie barki bolą i nic nie pomaga
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:A jakie masz AmH ?
Ja już trzeci dzień po laparo i histo a dalej nie potrafie normalnie funkcjonować tak mnie barki bolą i nic nie pomaga
Barki mnie też bardzo bolały. Zwłaszcza ż pozycji pionowej. Na leżąco nie. Ale rozchodziłam to. Śmigałam po szpitalu w te i z powrotem brałam też ESPumisan. Podobno pomaga nie tylko na gazy w przewodzie pokarmowym. Nie wiem czy to akurat on pomogł ale na pewno nie zaszkodził i przeszło także może spróbujWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 13:55
-
Meginka wrote:Mam jeszcze wysoką rezerwę bo 8.02 przy normie od 1.2 do 9. Więc tu jest ok. Wyników badań mam bardzo dużo, wszystko ok. Miałam tylko lekki niedobór wit. D ale już go unormowałam. W tym roku rodzę i nie ma innej opcji mam 2 cykle na zajście. Skoro wszystko jest ok to musi się udać
Barki mnie też bardzo bolały. Zwłaszcza ż pozycji pionowej. Na leżąco nie. Ale rozchodziłam to. Śmigałam po szpitalu w te i z powrotem brałam też ESPumisan. Podobno pomaga nie tylko na gazy w przewodzie pokarmowym. Nie wiem czy to akurat on pomogł ale na pewno nie zaszkodził i przeszło także może spróbuj
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
olencja wrote:Flowwer a czemu dopiero po 11 latach laparo?
-
olencja wrote:Flowwer a czemu dopiero po 11 latach laparo?
bo trafiałam na dr konowłów
Provita-Paliga
⛄⛄⛄