Macierzyństwo- Kraków
-
WIADOMOŚĆ
-
Lucy2323 wrote:Widzę Pola. Gratuluję.
Chcemy szybko kogoś wybrać i szybko się umówić.
Czytałam też o dr Wyroba. Opinie i na tak i nie.
W następnym miesiącu mam mieć pierwszą ( czwartą) inseminacja w Parensie i nie wiem czy nie darować już sobie jej , choć na badania do niej i tak już kasę wydaliśmy.
Gdybym miała pytania to mogę na priv?Lucy2323 lubi tę wiadomość
Starania od 2010 r. - 4 IUI
Start in vitro 05.2020 Macierzyństwo Kraków (5x❄️blastocysty)
➡️21.09.20 transfer ❄️💚5.1.1. (cykl sztuczny) CB
➡️28.11.20 transfer ❄️💚 5.1.1 (cykl naturalny + Embrioglue)
16dpt - pęcherzyk ciążowy 😍
31dpt - bije ❤️ maluszek ma 7 mm
8 t.c. - poronienie zatrzymane 💔
➡️06.05.21 transfer ❄️💚 4.1.1 (cykl naturalny + Embrioglue)...🙏
➡️28.06.21 transfer ❄️💚 4.2.1 (cykl sztuczny + Embrioglue)... biochem
➡️08.03.22 transfer ❄️💚 5.1.2 (cykl sztuczny + Embrioglue) ....last chance...Please, stay with us 🥰 -
nick nieaktualnyLucy2323 wrote:Witam was. Zaczynamy naszą przygodę z invitro. Kompletnie nie wiemy gdzie się udać. Jesteśmy z Rzeszowa ale tu nie chcemy. Najbliżej nam do Krakowa, lekko ponad godzinkę jazdy.
Proszę doradzcie gdzie i do kogo warto pójść.
Hej. Ja jestem u dr W. W macierzyństwie, mieliśmy dopiero 1 wizytę,ale dr jest taki rzeczowy i można go o wszystko zapytać, przejrzał nasze papiery z dawnej kliniki ,zlecił leki i we wrześniu startujemy z 4 ivf lub kończymy transfer w dawnej klinice.
Trzy pierwsze ivf miałam w artvimedzie krk u dr Ch. Niestety totalna klapa , uzyskaliśmy raptem 2 słabe zarodki,powód ... Nie jest znany do dziś.
Jak już w artvimedzie doczekasz 1 wizyty u dr Ch to potem już mają zawsze terminy i ogólnie są tacy do pacjenta, jest tu też stosunkowo tanio . Nie wiem czy to dobrze czy źle ale podczas tych trzech procedur zlecano mi tylko podstawowe badania, nie miałam nigdy krzywej cukrowej, histeroskopii itp itd ...Lucy2323 lubi tę wiadomość
-
Zielona i Milka dzięki za opinie.
Szukamy dopiero od piątku gdy nam lekarka otworzyła oczy i zasugerowała in vitro. Za długo czasu zmarnowaliśmy na byle jakie leczenie.
Także póki co decydujemy się na Macierzyństwo, tylko jeszcze lekarza wybieramy. W poniedziałek tam zadzwonię.
Oboje 36 lat
2014 - synek na świecie ♥️
2017 - córcia w niebie*
2018-2020 - 4x nieudane IUI
11.2018 - laparo, oba drożne, pcos, Hashimoto, AMH 5, niepłodność wtórna, 2xbiochemiczna,
On morfologia 2% i mała ruchliwość, lepkość
in vitro Kraków Macierzyństwo
21.09.2020 - stymulacja
30.09.2020 - punkcja, 21 pobranych ➡️12 zapłodniono ➡️mamy 5x❄️5.1.1 oraz 1x❄️4.1.1
12.12.2020 - transfer ❄️5.1.1
7dpt: beta 77, 9dpt: beta 189, 11dpt: beta 503,2
20.04.2021- połówkowe: córeczka 🥰 -
nick nieaktualnyLucy2323 wrote:Zielona i Milka dzięki za opinie.
Szukamy dopiero od piątku gdy nam lekarka otworzyła oczy i zasugerowała in vitro. Za długo czasu zmarnowaliśmy na byle jakie leczenie.
Także póki co decydujemy się na Macierzyństwo, tylko jeszcze lekarza wybieramy. W poniedziałek tam zadzwonię.
Widzę,że masz pcos ... Dr przybycien czyni przy tym cuda. Sami czekamy do niego w kolejce dodatkowo, gdyby dr W nie pomógłLucy2323 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny załamałam się próba i totalna klapa 😢 z 11 dobrych pecherzykow 10 pustych nie wiadomo dlaczego... Dr P był zaszokowany mówi że rzadko ktoś się taki trafia.. Dostałam na wyciszenie endomendy pochodna zoladexu bo ma 80 % skuteczności i jeżeli finanse pozwolą próbujemy za 3 miesiace.. Może będą lepsze komórki..
-
Jolcia bardzo mi przykro... Czy mówił co mogło by być przyczyną? Czy to genetyka ?
Oboje 36 lat
2014 - synek na świecie ♥️
2017 - córcia w niebie*
2018-2020 - 4x nieudane IUI
11.2018 - laparo, oba drożne, pcos, Hashimoto, AMH 5, niepłodność wtórna, 2xbiochemiczna,
On morfologia 2% i mała ruchliwość, lepkość
in vitro Kraków Macierzyństwo
21.09.2020 - stymulacja
30.09.2020 - punkcja, 21 pobranych ➡️12 zapłodniono ➡️mamy 5x❄️5.1.1 oraz 1x❄️4.1.1
12.12.2020 - transfer ❄️5.1.1
7dpt: beta 77, 9dpt: beta 189, 11dpt: beta 503,2
20.04.2021- połówkowe: córeczka 🥰 -
Lucy2323 wrote:Jolcia bardzo mi przykro... Czy mówił co mogło by być przyczyną? Czy to genetyka ?
-
AgaJaga wrote:Hej, dzwoniłam dzisiaj do Macierzyństwa. Chciałam zapisać się do dr Wyroby - powiedzieli, że tam już nie pracuje ☹️ wiecie dlaczego? Do dr Przybycienia jestem w kolejce oczekujących. Kogo polecacie? Nie chce już czekać - chce działać! ☹️
Edit. Na stronie znany lekarz jest zaznaczone że przyjmuje w KrakOviWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2020, 20:32
url=https://achtedzieciaki.pl/suwaczki/dzieciece][/url]
cztery lata starań
Amh 0.33
14.03. FET AZ
6dpt II kreski
7dpt beta 21
9dpt beta 71☺
11 dpt beta 249 💪
14 dpt jest pęcherzyk 😍
10 kwietnia wizyta ❤ 🙏
19 maja prenatalne zdrowy chłopak 💕
16 lipca połówkowe - syn ❤
12.11.2020 53cm szczęścia i 2720g doskonałości 💞 -
nick nieaktualnyHej dziewczyny, ja z macierzyństwa mogę polecić jedynie dr Przybycienia. Złoty człowiek i wspaniały lekarz. Warto czekać na wizytę u niego chociaż wiem że każda z Was chciałaby działać jak najszybciej Ale myślę że lepiej poczekać niż tracić czas i pieniądze u niewłaściwego lekarza.
A z dr Wyroba to mnie zaskoczylyscie też 🤔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agika88 wrote:Tak dr. Wyroba otworzył swoją klinikę, byłam już kilka razy. Wielka szkoda dla Macierzyństwa bo pracował tam 18 lat.
Ja się leczę u doktora P jestem 11 dpt beta - 530Hercia35, agika88, Jolciaa, Pola84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJulia4 wrote:Dzwoniłam w czwartek , chciałam tylko receptę , pani mi powiedziała ze będzie dr W i ze śmiało mogę przyjechać , przyjechałam W sobotę nie było nikogo .. tylko położne 😉 ale receptę dostałam
Ja się leczę u doktora P jestem 11 dpt beta - 530 -
nick nieaktualnyJulia4 wrote:Dzwoniłam w czwartek , chciałam tylko receptę , pani mi powiedziała ze będzie dr W i ze śmiało mogę przyjechać , przyjechałam W sobotę nie było nikogo .. tylko położne 😉 ale receptę dostałam
Ja się leczę u doktora P jestem 11 dpt beta - 530
Gratuluję pozytywnego zakończenia, teraz można życzyć jedynie cierpliwości -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny