Macierzyństwo- Kraków
-
WIADOMOŚĆ
-
Bazylia86 wrote:Na pewno wszystko będzie cudownie😍 Niesamowite są takie historie jak Wasza. Ale pamiętam, że Ty bardzo wierzyłaś w naszego doktora i ostatecznie przyniósł Wam szczęście, chociaż na trochę innej drodze niż pewnie sam planował 😉 My mamy 3 mrożaki 5.1.1., 4.1.1. i 3.2.2., ale nie wiem, jakiego transferujemy🤷♀️
A oglądałaś filmik? Któryś Ci się najbardziej podoba? 🤭 Trochę żartuję, ale ja poczułam jakaś sympatię do jednego 😄😉 nie wiem czy tym tropem pójdę, ale ...hihi 😉
Też trzymam kciuki, dawaj znać !✊Bazylia86 lubi tę wiadomość
-
Allende wrote:A oglądałaś filmik? Któryś Ci się najbardziej podoba? 🤭 Trochę żartuję, ale ja poczułam jakaś sympatię do jednego 😄😉 nie wiem czy tym tropem pójdę, ale ...hihi 😉
Też trzymam kciuki, dawaj znać !✊ -
Allende wrote:Wow, rewelacja! Wchodzę sobie tutaj tak spokojnie, myślę - pewnie jakieś życzenia dziewczyny dopisały ... No wow, takie życzenia to ja lubię!! 😍😍😍
Trzymam kciuki za dalszy pozytywny rozwój sytuacji.
A może to wcale nie szczepienia, tylko efekt po stymulacji? To była twoja pierwsza?
Edit: doczytałam, że nie pierwsza, hihi. Ale to nie za wcześnie na efekty po szczepieniu? Jeszcze nic na temat immunologii nie wiem, dlatego głupio pytam 🤭Allende lubi tę wiadomość
✓Starania od 2015 (cb)
💊💉1 procedura-czerwiec-Lipiec 2020 Punkcja->transfer 3.1.1 , nieudany.
08.2020 badania:
🔍MTHFR 677C>T homozygota
🔍 pai-1 4g heterozygota
🔍Hashimoto-Euthyrox
🔍Kariotypy prawidłowy
🔍 Przeciwciała ok
🔍Prolaktyna po obciążeniu podwyższona
✓10.2020
Zmiana lekarza ->💪diagnostyka immuno:
✓Allo mlr 0%
✓Kiry bx( brak m.in 3 implantacyjnych)
✓ Hla c 05,07
✓Hla partnera c 07
💉💊01/02.2021-> 2 procedura
Mamy zamrożone dwa( 1 przebadany,zdrowy
)💙💙💪
04.2021 naturalny cud😍💪 -
Bazylia86 wrote:Ja nie mam filmiku😔 A przynajmniej nic o tym nie wiem, ale nasze zarodki powstały w listopadzie 2020 r. Czy wtedy była już taka opcja? Chętnie bym sobie taki filmik obejrzała 😊
Nie mam pojęcia od kiedy jest to możliwe. Nawet nie wiedziałam, że w ogóle jest. Taka niespodzianka 😊Bazylia86 lubi tę wiadomość
-
Gusia1985 wrote:Bazylia jak po transferze? Pamiętaj że cały czas ✊🍀💚
Po transferze dobrze jest zjeść ten twardy środek z ananasa🍍i frytki z McDonalda 🍟Gusia1985, Jestemza, panib lubią tę wiadomość
-
Gusia1985 wrote:Super 😍
Dobrze że przyjazna atmosfera bo to zawsze mniej stresu😉 uważaj na siebie. Brałaś l4?
Na kiedy masz wyznaczone zrobić bete? -
Gusia1985 wrote:Czyli tydzień czekania chyba że się skusisz wcześniej. Nie stresuj się nic w pracy i myśl pozytywnie. Jak się pracuje to czas szybciej mija.
Asia8818 lubi tę wiadomość
-
Jestemza wrote:Dziękuje, my dalej jesteśmy w pozytywnym szoku, ale beta ładnie przyrasta więc mam nadzieję że będzie pięknie 😄 Myślę że Jerzy i szczepienia to było to😁przede mną jeszcze ostatnie w tym tygodniu.
Trzymam kciuki za udany transfer ✊✊🙂 daj znać jak będziesz po.Jakiego mrozaczki transferujecie?
Hejka gratulacje trzymam kciuki zeby wszystko sie udalo.Jestemza lubi tę wiadomość
-
Mika225 wrote:Dziewczyny kupowaliście leki w jakiejś konkretnej sieci aptek? Zastanawiam się czy są znaczące różnice między aptekami na leki do transferu?
Masz na myśli leki bez refundacji? Ja kupowałam w Ziko, ale szczerze - nie miałam weny żeby sprawdzać po wszystkich, gdzie jest najtaniej. -
Bazylia86 wrote:Ja nie mam filmiku😔 A przynajmniej nic o tym nie wiem, ale nasze zarodki powstały w listopadzie 2020 r. Czy wtedy była już taka opcja? Chętnie bym sobie taki filmik obejrzała 😊Rozpoczęcie starań 17.08.2019 od dnia ślubu
Po 4 mc podstawowe badania. Bingo. Wyrok
30.12.19 wyniki nasienia 0,01mln/ morfologia 0%/ ruch 3%/ liczne zwapnienia i zanikanie jądra. Wskazanie do IVF, dzięki Bogu nie czekaliśmy roku niepłodności.
Ovum Lublin - zlecone badania (do ivf) tsh, fsh, morfologiastracone dwa miesiące.
04.02.20 w najlepszych rękach CM Macierzyństwo Kraków<3
Przeglądy kurnika Tarnów
Poza normą AMH 1,8 / PRL po teście 297,03 / KIR Bx / Allo 0% - po szczepieniach 77%/ heterozygota w C677T i A1298C
18.08.20 Punkcja 25 jajekmarvelon/bemfola/mensinorm/gonapeptyl daily/
19 zapłodnionych zarodkóww piątej dobie pozostało z nami 11 blastocyst , prawie wszystkie 1.1 lub 1.2
Zrzekliśmy się z miejsca 4 zarodków, aby służyły innym
Transfer odroczony ze względu na 3 zarodki do PGS/PGD
15.09.20 wynik badania: 2 prawidłowe zarodki , 1 z dodatkowym chormosomem 16 .
15.10.20 transfer -> nieudanywalczymy dalej!
-
Jestemza wrote:Hello.
U nas w przedświąteczny czas zdarzył się cud😁😍
Na prima aprilis pozytywny test❤️ w pierwszym cyklu po punkcji , w trakcie szczepień🙈 szok i niedowierzanie.
Jestem już na accofilu , za tydzień z hakiem wizyta u Jerzego .
Także każdej z Was w ten Świąteczny czas życzę tak pięknej niespodzianki 😘🐣
Ale czad !!!! ❤
Gratulacje ! ❤Jestemza lubi tę wiadomość
Rozpoczęcie starań 17.08.2019 od dnia ślubu
30.12.19 wyniki nasienia 0,01mln/ morfologia 0%/ ruch 3%/ liczne zwapnienia i zanikanie jądra. Wskazanie do IVF, dzięki Bogu nie czekaliśmy roku niepłodności.
Ovum Lublin - zlecone badania (do ivf) tsh, fsh, morfologiastracone dwa miesiące.
Przeglądy kurnika Tarnów
Poza normą AMH 1,8 / PRL po teście 297,03 / KIR Bx / Allo 0% - po szczepieniach 77%/ heterozygota w C677T i A1298C
19 zapłodnionych zarodkóww piątej dobie pozostało z nami 11 blastocyst , prawie wszystkie 1.1 lub 1.2
-
Dziewczyny,
Jak tam dr P po wolnym?Rozpoczęcie starań 17.08.2019 od dnia ślubu
Przeglądy kurnika Tarnów
-
Mika225 wrote:Dziewczyny kupowaliście leki w jakiejś konkretnej sieci aptek? Zastanawiam się czy są znaczące różnice między aptekami na leki do transferu?
-
panib wrote:Dziewczyny,
Jak tam dr P po wolnym?
Dr P wczoraj na transferze był w fantastycznej formie, ciekawe jaki będzie rezultat...☺ Wybierasz się w najbliższym czasie do niego?Sto_krotka, panib lubią tę wiadomość
-
Asia8818 wrote:Hejka gratulacje trzymam kciuki zeby wszystko sie udalo.
Bazylia kciuki za kropka zaciśnięte 😁✊Bazylia86 lubi tę wiadomość
✓Starania od 2015 (cb)
💊💉1 procedura-czerwiec-Lipiec 2020 Punkcja->transfer 3.1.1 , nieudany.
08.2020 badania:
🔍MTHFR 677C>T homozygota
🔍 pai-1 4g heterozygota
🔍Hashimoto-Euthyrox
🔍Kariotypy prawidłowy
🔍 Przeciwciała ok
🔍Prolaktyna po obciążeniu podwyższona
✓10.2020
Zmiana lekarza ->💪diagnostyka immuno:
✓Allo mlr 0%
✓Kiry bx( brak m.in 3 implantacyjnych)
✓ Hla c 05,07