MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala8 obawy zawsze beda na poczatku czy sie uda, potem czy ciaza przebiega prawidlowo, potem czy przy porodzie pojdzie dobrze, czy dziecko sie urodzi zdrowe. A jak bedzie juz po wszystkim to zaczyna sie nowy etap w ktorym obawy o dzidzie beda Ci towarzyszyc pewnie do konca a przynajmniej do sadzielnosci.
Mała8 lubi tę wiadomość
Wiwi92 -
klopsik wrote:Jadę zaraz na bete, mam mega stresa, że za wcześnie, na innych grupach piszą, że im lekarze nawet po 10/14 dniach dopiero pozwalają robić. Mam w głowie, że będzie dzisiaj mniej niż 5. Czuję się, jakbym szła na egzamin warunkowy na studiach, że gdyby dać mi jeszcze kilka dni, to bym się douczyła..
Trzymajcie kciuki -
Wiwi92 wrote:Mysle ze tak Ja konsultowalam z dr Sz wyniki moczu najpierw zrobil badanie usg a potem przy biurku pytalam. Mialam bakterie to nawet mi przepisal jakies tabletkiPelna nadziei
-
Pelna nadziei wrote:Wiwi a tylko mialas bakterie ? Ja jak zrobilam wynik wyslalam do dr Z i wlasnie bakterie byly liczne pytalam czy mam cos brac odpisal ze jest ok.
-
MalaHD wrote:Ja w ciąży mogę być lekko. Lubilam byc w ciazy ale nigdy w życiu żadnych więcej dzieci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2018, 15:56
Ainaa, Lady_E, Mysza1986 lubią tę wiadomość
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
Dziękuję dziewczyny, mi też jest przykro. Jeszcze ciężej teraz uwierzyć, że to się udaje. Cieszę się, że jesteście
Czyli dzisiaj po prostu już nie biorę nic i czekam na okres? Czy trzeba się udać po coś zbijającego progesteron, a mam ponad 90.
Za to będę mieć kolejnego kota -
klopsik wrote:Dziękuję dziewczyny, mi też jest przykro. Jeszcze ciężej teraz uwierzyć, że to się udaje. Cieszę się, że jesteście
Czyli dzisiaj po prostu już nie biorę nic i czekam na okres? Czy trzeba się udać po coś zbijającego progesteron, a mam ponad 90.
Za to będę mieć kolejnego kota -
Klopsik trzymaj się nadziei, że drugi mrozak się przyjmie. Czy dr Ż coś odpisał? Ile masz kotów?
Odstawia się wszystko, progesteron sam opadnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2018, 20:31
Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
-
Kimczi wrote:Hej dziewczyny , robiłam dzisiaj hormony bo mam 3dc i moja prolaktyna wynosi 3,5 a norma jest od 6 . Widocznie po Dostinexie mi tak spadł a wzięłam póki co 3 tabletki , jedną na tydzień . Myślicie że zrobią mi transfer w tym cyklu ?