MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Berbeć wrote:W 10 dc mialam ladne endo na naturalnym po prolutexie spadło, bralam wszystko. Został posiniaczony brzuch i rozczarowanie
Ale anakonda miała sytuacje, że endo jej się cofnęło... ze może to i Ciebie spotkało.
Ja już dwa razy miałam odwołany transfer, raz w dzień transferu, a drugi raz dzień przed... także było mi przykro, ze znowu coś i znowu czekanie... ale nie chciałam stracić niepotrzebnie zarodka. -
nick nieaktualnyDobra myślę ze ta dyskusja nie ma sensu. Żałuję zr w ogóle napisalam. Gdzie ja jestem niesprawiedliwa?' Powiedziałam tylko ze wole dr K. Po prostu czuje sie tam bardziej komfortowo i.tyle. czy ja powiedziałam ze on nie ma wiedzy?'wez mao przeczytaj.jeszcze raz.
Edit. Ja powiedziałam ze jest za mlody z innych względów, hello! Nie chodziło mi o doświadczenie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 20:45
-
Berbeć wrote:Dobra myślę ze ta dyskusja nie ma sensu. Żałuję zr w ogóle napisalam. Gdzie ja jestem niesprawiedliwa?' Powiedziałam tylko ze wole dr K. Po prostu czuje sie tam bardziej komfortowo i.tyle. czy ja powiedziałam ze on nie ma wiedzy?'wez mao przeczytaj.jeszcze raz.
Edit. Ja powiedziałam ze jest za mlody z innych względów, hello! Nie chodziło mi o doświadczenie.Widocznie temperatura 38 nie ułatwia mi czytania ze zrozumieniem
-
Dziewczyny,
wybieramy się do Medartu. W skrócie moja historia:
Pcos, owulacje po lameccie i ovitrelle, endometrium super 10-12mm. Staramy się z mężem od 9 miesięcy.
Mąż słaba morfo 1%, hormony w normie, brak bakterii.
I teraz pytanie czy Medart od razu naciska na invitro i inseminację czy próbują inaczej pomóc?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 21:32
13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
Chłoniak hodgkina - remisja
01.2023 - naturals
Wygrałam z chłoniakiem i niepłodnością 👧👦 ♥️ -
nick nieaktualnyMada292 wrote:Moly jak będziesz wracać do dr B to daj znać
Pewnie, że dam znać, planowaliśmy coś tam już zacząć jak Lili skończy rok, ale wiadomo jak to z planami bywa
Z tego co się orientuję to musiałabym też przestać karmić piersią, a niełatwo mi będzie odstawić ssawkę
Co tam u Kubusia słychać? Jeszcze chwila i będziecie pół roku świętować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 22:32
-
nick nieaktualny
-
Moly wrote:Pewnie, że dam znać, planowaliśmy coś tam już zacząć jak Lili skończy rok, ale wiadomo jak to z planami bywa
Z tego co się orientuję to musiałabym też przestać karmić piersią, a niełatwo mi będzie odstawić ssawkę
Co tam u Kubusia słychać? Jeszcze chwila i będziecie pół roku świętować
Rozumiem Ciętak o doktorku wspomniałas więc chcę trzymać kciuki za wasze drugie maleństwo. Ja tak się zastanawiałam do kogo bym poszła teraz czy dr Z czy Br? Obu doktorom jestem wdzięczna
u mnie kp i po cesarce to pewnie później będę mogla myśleć o drugim. Chyba że natura sama zadziała
Hmm u nas trochę gorsze czasy nastały, maruda jest, ręce mi opadają od noszenia go. Nie wiem czy to przez ząbki, których nie widać bo ciągle paluchy albo co weźmie w ręce to do buzi wkłada. W domu coś zrobić to ekspresowo gdy ma drzemki. Ostatnio pogoda slaba była na spacery, więc oszalec można było. Jednak jego uśmiech mi wszystko wynagradza ❤ A u Lili ząbki widoczne czy nadal oczekujecie?heh mimo wszystko to nie wiem kiedy prawie pół roku minęło?
zdecydowanie za szybko...
-
Dziewczyny, ktoś coś odnośnie mojego poprzedniego posta?
Bardzo zależy mi na wiadomości bo nie wiem na co się nastawiać13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
01.2023 - naturals
Martynkowo wrote:Dziewczyny,
wybieramy się do Medartu. W skrócie moja historia:
Pcos, owulacje po lameccie i ovitrelle, endometrium super 10-12mm. Staramy się z mężem od 9 miesięcy.
Mąż słaba morfo 1%, hormony w normie, brak bakterii.
I teraz pytanie czy Medart od razu naciska na invitro i inseminację czy próbują inaczej pomóc?mao lubi tę wiadomość
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
Męża tez kierują na dodatkowe badania ?13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
01.2023 - naturals
Jakos polecacie przygotować się do tej wizyty?
Jestem taka podekscytowana i pełna nadzieji...13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
01.2023 - naturals
Martynkowo wrote:Jakos polecacie przygotować się do tej wizyty?
Jestem taka podekscytowana i pełna nadzieji...MedArt 12/2018
-
Martynkowo wrote:Jakos polecacie przygotować się do tej wizyty?
Jestem taka podekscytowana i pełna nadzieji... -
nick nieaktualnyMada292 wrote:Rozumiem Cię
tak o doktorku wspomniałas więc chcę trzymać kciuki za wasze drugie maleństwo. Ja tak się zastanawiałam do kogo bym poszła teraz czy dr Z czy Br? Obu doktorom jestem wdzięczna
u mnie kp i po cesarce to pewnie później będę mogla myśleć o drugim. Chyba że natura sama zadziała
Hmm u nas trochę gorsze czasy nastały, maruda jest, ręce mi opadają od noszenia go. Nie wiem czy to przez ząbki, których nie widać bo ciągle paluchy albo co weźmie w ręce to do buzi wkłada. W domu coś zrobić to ekspresowo gdy ma drzemki. Ostatnio pogoda slaba była na spacery, więc oszalec można było. Jednak jego uśmiech mi wszystko wynagradza ❤ A u Lili ząbki widoczne czy nadal oczekujecie?heh mimo wszystko to nie wiem kiedy prawie pół roku minęło?
zdecydowanie za szybko...
U Ciebie sprawdził się model: procedura u dr Ż i prowadzenie ciąży u dr B więc pewnie warto się zastanowić czy tego nie powtórzyćA myśleliście już kiedy chcecie wrócić? Po cesarce zalecane jest rok odczekać, ale ja nawet po porodzie naturalnym nie chciałabym szybciej
Na ząbki czekamy nadal, według pediatry nic nie jest rozpulchnione w dziąsłach. Widzę, że coś tam w tej buzi ją męczy i ciągle jej zaglądam czy coś nowego ale ani widu ani słychuLili już pełza we wszystkie strony, muszę być czujna, bo interesuje się kablami, psią miską itd. A nasz pies zaczął przed nią uciekać, bo zabiera mu zabawki i ciągnie za uszy i sierść
U nas drzemki w dzień trwają pół godziny, więc wiem co znaczy ekspresowe tempo zanim dziecko wstanie
Ile masz do noszenia teraz? Ostatnio pisałaś, że Kubuś waży 8kg, Lili właśnie dobiła do tej wagi i dla mnie to jest już konkretny ciężar. Jak ma gorszy dzień i więcej na rękach to wieczorem zasypiam na siedząco
Rozszerzasz już dietę czy czekasz do 6 miesiąca?
-
Nowa38 wrote:Ja do pierwszej wizyty nie przygotowywałam się. Pierwsza była u dr Ż. Zapytał po co przyszliśmy, pooglądał badania, które przynieśliśmy i stwierdził, że in vitro. Zlecił milion badań z krwi i hsg. Mój facet miał zrobione wcześniej badania nasienia więc on żadnych badań po tej pierwszej wizycie nie robił.
Od razu invitro?! Jezu, ja mam dopiero 26 lat, nawet nie nastawiałam się na invitro jeszcze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 09:22
13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
01.2023 - naturals
nick nieaktualnyMartynkowo wrote:Od razu invitro?! Jezu, ja mam dopiero 26 lat, nawet nie nastawiałam się na invitro jeszcze...