MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Catlady wrote:Bdziągwa - kiedyś miałam po 22 nawet
daj znać jak te wyniki Ci wyszły i co na to dr Kru.
Imbirek - mnie ostatnio Kru pytał o szpital, jak mu powiedziałam, że Śrem to nie miał nic przeciwko - zapytał tylko czy wiem, że jeden oddział w Śremie „w razie w” jest przygotowany na przyjmowanie pacjentów z koroną. To akurat wiedziałam i to prawda - oddział dziecięcy kilka tygodni temu przekształcili w „strefę czerwoną” - w razie jakby w Poznaniu zabrakło miejsc dla zakażonych, to mają ich do Śremu wysyłać. Ale z tego co wiem to na razie żadnego chorego nie przyjęli.
Ty będziesz rodziła szybciej niż ja więc daj później znać co i jakbo do tego Śremu idziesz tak z 'ulicy' czy kogoś tam masz?
Bdziągwa ja miałam (o ironio) problem przy pierwszej mojej ciążowej becie z bliźniakami - kupiłam badanie przez internet, robiłam je w sobotę w HCP i czekałam i czekałam i czekałam i się nie doczekałam. O 2 w nocy nie wytrzymałam i zadzwoniłam 😂 i się okazało że jak kupiłam przez internet to czasami się pojawiają problemy i mój wynik już dawno był ale pani nie mogla go załadować 🤷♀️ spróbuj może tam zadzwonić, jeśli wiesz gdzie ta twoja krew poszła do badań.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2020, 20:48
bdziągwa lubi tę wiadomość
M&K2017
M 😍 2020 -
Imbirek91 wrote:Ty będziesz rodziła szybciej niż ja więc daj później znać co i jak
bo do tego Śremu idziesz tak z 'ulicy' czy kogoś tam masz?
Baby H.
Baby T.
🙋🏻♀️• MTHFR c.677C>T / MTHFR c.1298A>C układ heterozygotyczny; • Niedrożny prawy jajowód
💁🏻♂️• Nekrospermia / brak ruchliwych plemników
07.05.2019 - punkcja: 16 komórek, 12 zapłodnionych, 4 zarodki
12.05.2019 - ET 5.1.1 ☹️
05.06.2019 - FET odwołany (endo 6,6mm)
14.08.2019 - FET 4.1.1 ☹️
11.09.2019 - FET 4.1.1 😊
7dpt - bhcg 13,3mlU/ml prog 33,28ng/ml; 9dpt - bhcg 46,03mlU/ml prog 45,37ng/ml; 11dpt - bhcg 120,9mlU/ml prog 49,25ng/ml; 15dpt - bhcg 1052mlU/ml prog 36ng/ml
27dpt - mamy ❤️
11.08.2021 - FET 3.2.1 😊
5dpt - bhcg 12mlU/ml; 7dpt - bhcg 35mlU/ml prog 64ng/ml; 9dpt - bhcg 92mlU/ml prog 47ng/ml; 13dpt - bhcg 689mlU/ml; 15dpt - bhcg 1668 mlU/ml
28dpt - mamy ❤️ -
nick nieaktualnyantonna wrote:Czyli dr K Ci nie powiedziała, ze nie zajmuje sie prowadzeniem ciaz? Miesiac to dluuuugo 😱 Ktory dzis masz tc? Kiedy bylas na pierwszym USG?
-
Imbirek91 wrote:Ty będziesz rodziła szybciej niż ja więc daj później znać co i jak
bo do tego Śremu idziesz tak z 'ulicy' czy kogoś tam masz?
Bdziągwa ja miałam (o ironio) problem przy pierwszej mojej ciążowej becie z bliźniakami - kupiłam badanie przez internet, robiłam je w sobotę w HCP i czekałam i czekałam i czekałam i się nie doczekałam. O 2 w nocy nie wytrzymałam i zadzwoniłam 😂 i się okazało że jak kupiłam przez internet to czasami się pojawiają problemy i mój wynik już dawno był ale pani nie mogla go załadować 🤷♀️ spróbuj może tam zadzwonić, jeśli wiesz gdzie ta twoja krew poszła do badań.Synek wrzesień 2017 👱♂️
4tpt mamy ❤❤
Maj/Czerwiec 2020 👱♀️👱♂️
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
bdziągwa wrote:No poszło to tego głównego w Poznaniu mimo iż badałam w Zalesawie. Ale jeszcze 3 razy pytałam się pielęgniarki czy na pewno dziś i że tak bo na te kwasy żółciowe to powiedziała że 5-6 dni się czeka. Eh unikam jak mogę zamknięcia w szpitalu ale czuje że to będzie nieuniknione 😔
No to do alabu w HCP powinnaś się dodzwonić bo oni tam w końcu siedzą cała dobę i szpital obsługują więc może będziesz miała szczęście i ktoś łaskawie podniesie słuchawkę - trzymam kciuki! Może nie będzie tak źle z tym szpitalem, poczekaj na wyniki chociaż rozumiem że się denerwujesz bo mnie pobyt w szpitalu i czekanie wpędza w bardzo zły nastrój (a bez odwiedzin to już w ogóle kaplica - nie żeby mój mąż siedział ze mną kilka godzin, ale przyjeżdżał na pół godziny i od razu lepiej na sercu było...)
Catlady ja też nie mam nikogo tam więc czekam na wieści jak już szczęśliwie będziesz pobdziągwa, Catlady lubią tę wiadomość
M&K2017
M 😍 2020 -
bdziągwa wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was miała w Alabie bardzo późno wyniki ? Miały być wieczorem....I dalej nie ma
bdziągwa lubi tę wiadomość
starania od 2015 r. , PCOS, endometrioza II st, Hashimoto, IO, morfo 1-4 %, AMH- 3,6
2018-2019 - 2 IUI, 3 procedury, 3 transfery-laparoskopia i histeroskopia
zmiana kliniki
4 IMSI - 01.2020 r.
1 transfer - 5.05.2020 - blastka 5.1.1
beta 7dpt - 49,3 mlU/ml; 9dtp - 155,6 mlU/ml; 13dpt - 875,6 mlU/ml; 15dpt - 1450 mlU/ml, 30dpt
2 transfer - 25.02.2022 - blastka 5.1.1 -
3 transfer - 24.03.2022, 10 tc 💔😭
4 transfer - -
Ż jak usłyszał, że miałam kryzys i zjadłam pierogi ze dwa rady i bułkę to kazał mi wyjść
Był poważny, ale dzielnie zostałam. Generalnie rozumiem, ale czasem aż się go boję pod tym kątem.
Miśka01 wrote:Mi lekarz powiedział, że jak nie przejdę na dietę nigdy w ciąży nie będę. Dieta bezglutenowa jest do przeżycia. Gorzej jest z laktoza i cukrem.Mamka92 lubi tę wiadomość
-
Kora88 wrote:Ż jak usłyszał, że miałam kryzys i zjadłam pierogi ze dwa rady i bułkę to kazał mi wyjść
Był poważny, ale dzielnie zostałam. Generalnie rozumiem, ale czasem aż się go boję pod tym kątem.
No ja też... jest specyficzny -
Moja próbka trafiła do laboratorium jednak na Starołęckiej 😔 wynik będzie dopiero w poniedziałek!!!!
Dr Kru napisal że mam jutro jechać na polna do laboratorium A tam na stronie jest napisane ze od poniedziałku do piątku tylko ... był ktoś niedawno w sobotę? Pobiora mi krew ? Czy lepiej od razu do HCP ?????Synek wrzesień 2017 👱♂️
4tpt mamy ❤❤
Maj/Czerwiec 2020 👱♀️👱♂️
-
Wspolczuje Bzdziagwa braku wyniku. Mi na Milczanskiej szybko teraz robili. Lab czynny do 10:30, a o 13 mialam wyniki obu bet. Gorzej, ze za drugim razem mi nabila Total HCG zamiast beta HCG ale na szczescie zauwazylam. Juz raz mnie tam tak urzadzili i musialam powtarzac badania.
Za duzo nastepne badania w poniedzialek. Moj poziom stresu jest coraz wiekszy. Ale dzis byla ladna, mocna kreska na tescieTak masz racje, normalnie sie chodzi co miesiąc. Sama tak chodzilam w pierwszej ciąży, ale teraz to dla mnie co innego.
bdziągwa, Za dużo za dużo lubią tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
bdziągwa wrote:Moja próbka trafiła do laboratorium jednak na Starołęckiej 😔 wynik będzie dopiero w poniedziałek!!!!
Dr Kru napisal że mam jutro jechać na polna do laboratorium A tam na stronie jest napisane ze od poniedziałku do piątku tylko ... był ktoś niedawno w sobotę? Pobiora mi krew ? Czy lepiej od razu do HCP ?????
Hcp ostatnio w weekendy bylo zamkniete. Moze zadzwon rano do medart czy pobieraja. Ja tak musialam zrobic 2 tygodnie temubdziągwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybdziągwa wrote:Moja próbka trafiła do laboratorium jednak na Starołęckiej 😔 wynik będzie dopiero w poniedziałek!!!!
Dr Kru napisal że mam jutro jechać na polna do laboratorium A tam na stronie jest napisane ze od poniedziałku do piątku tylko ... był ktoś niedawno w sobotę? Pobiora mi krew ? Czy lepiej od razu do HCP ????? -
Miśka01 wrote:Na mnie też ostatnio był zły. Podniósł głos nawet . Poczułam się jak mała dziewczynka . Byłam mega zmieszana 😅
Mnie to samo , ostatnio wkurza sie ze ciagle musi te ankiety podpisywac mowi znow to Pani przyniosla ? Haha -
Za dużo za dużo wrote:A do HCP nie możesz np teraz podjechać ? Może by przyjęli jak jest taka sytuacja . Mi jak na starołęckiej psikusa zrobili i też nie było badań to właśnie pani z HCP mnie poinformowała że koleżanki coś tam narobiły ale mogę podjechać do nich jak mi się spieszy .
Nie wiem trzeba dzwonić dopytac. Te dwa tygodnie temu dr K mówiła że nie mają czynne w soboty i oni też nie wiedzą nigdy czy kuriera przysla. Dowiadują się w piątek -
Za dużo za dużo wrote:A do HCP nie możesz np teraz podjechać ? Może by przyjęli jak jest taka sytuacja . Mi jak na starołęckiej psikusa zrobili i też nie było badań to właśnie pani z HCP mnie poinformowała że koleżanki coś tam narobiły ale mogę podjechać do nich jak mi się spieszy .Synek wrzesień 2017 👱♂️
4tpt mamy ❤❤
Maj/Czerwiec 2020 👱♀️👱♂️
-
nick nieaktualnybdziągwa wrote:Moja próbka trafiła do laboratorium jednak na Starołęckiej 😔 wynik będzie dopiero w poniedziałek!!!!
Dr Kru napisal że mam jutro jechać na polna do laboratorium A tam na stronie jest napisane ze od poniedziałku do piątku tylko ... był ktoś niedawno w sobotę? Pobiora mi krew ? Czy lepiej od razu do HCP ?????
Pobierają raczej , tylko w soboty trzeba wchodzić do punktu pobrań przez izbę przyjęć , najlepiej tam zadzwonić i się dopytaćbdziągwa lubi tę wiadomość
-
kinga25 wrote:Pobierają raczej , tylko w soboty trzeba wchodzić do punktu pobrań przez izbę przyjęć , najlepiej tam zadzwonić i się dopytać
HCP też pisze że nieczynne 😔 będę jak ten debile jutro jeździć może ktoś się zlituje.....
W tym kraju szybciej się umrze na wszystko inne poza 👑 wirusem bo się ze**** z tym i innych chorób i pacjentów nagle nie ma.....
Sorry za ten post z żalem.ale jak może tak być żeby się prosić o pobranie krwi i wyniki w tym.kraju jeszcze za to płacąc dodatkowo 😣Synek wrzesień 2017 👱♂️
4tpt mamy ❤❤
Maj/Czerwiec 2020 👱♀️👱♂️