MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
bdziągwa wrote:28 kwietnia i różnica była 550 gram.....Więc ja juz nic nie rozumiem 🙈
Dzięki pewnie coś więcej będę wiedziała w poniedziałek lub wtorek.....
Pewnie Cię to nie pocieszy, ale na każdym USG u nas w klinice wychodziło maks 300 gramów różnicy a finalnie było niestety 600.
Trzymam kciuki jeszcze za przynajmniej dwa tygodnie!
Mój kruszyn 2340 właśnie waży 8700, więc takie maluchy szybko nadrabiają. 😊bdziągwa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a czy któraś z Was miała objawy hiperki ale po transferze ??? Jutro mam zbadać krew bo brzuch mama jak w 5 miesiącu, spodni dopiąć dziś nie mogłam , boli mnie podbrzusze pomimo miliona leków które biorę . Dwa dni temu wszystko ok a teraz jestem nie do życia Dr K jakoś się tak przejęła wywnioskowałam z sama że zaczynam się sama stresować . Podobno hiperka to najmniejszy problem ? A co innego to jeszcze może być ????
-
Mamka92 wrote:Robilam badania witamin itp kwas foliowy mam > 24,00ng/ml to dobrze czy nie ?Data produkcji: 1984r.
Start: maj 2016
09.2016 - 6tc |'|
02.2018 - 10tc |'|
10.2018 - 9tc |'|
05.2019 - IUI
09.2019 - ICSI - 2 mrozaki
13.12.2019 - FET 5.1.2
14dpt - beta 1556
29dpt - jest serduszko ❤️
05.09.2020r. 40+6 - 3560g 56cm
❤️T. 👣
//AMH 5.6, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, hiperinsulinemia, NK 16,6%, Pai-1 hetero, V (r2) hetero //
02.01.2024 FET 6.3.1
7dpt - beta 78
9dpt - beta 172
13dpt - beta 930
16dpt - beta 3349
30dpt - jest serduszko ❤️
04.04.24 - amniopunkcja - wynik prawidłowy
//niedoczynność tarczycy, prolaktyna ok, immunologia-nie powtarzałam badań, Pai-1 hetero, V(r2) hetero// -
Matilda19 wrote:Dziewczyny a czy któraś z Was miała objawy hiperki ale po transferze ??? Jutro mam zbadać krew bo brzuch mama jak w 5 miesiącu, spodni dopiąć dziś nie mogłam , boli mnie podbrzusze pomimo miliona leków które biorę . Dwa dni temu wszystko ok a teraz jestem nie do życia Dr K jakoś się tak przejęła wywnioskowałam z sama że zaczynam się sama stresować . Podobno hiperka to najmniejszy problem ? A co innego to jeszcze może być ????👧 2017 ❤ 👶 2021
-
antonna wrote:Ktory masz dzis dpt? Mozesz miec wtorna hiperstymulacje spowodowana rozwijajaca sie ciaza. Pod katem ciazy to dobry znak. Ja po transferze nie mialam hiperstymulacji. Rozwinela mi sie wczesniej i nir dopuscili mnie do swiezego transferu.
-
Matilda19 wrote:W środę transfer , chyba a wcześnie na objawy ciążowe 😏 Wszystko było super a od wczoraj się pogarsza ... zobaczymy co mi w wynikach wyjdzie ale jakaś całkowicie zdołowana tym wszystkim i czarnowidztwo mi się włączyło 😞
Szczerze mówiąc tym razem czułam po 2 dniach od transferu. Nie chciało mi się wierzyc bo dr kiedys mowila, że zarodek po 3 dniach się zagnieżdża. Czułam co się w brzuchu dzieje i cycki też mnie zaraz bolałyMatilda19 lubi tę wiadomość
-
Matilda19 wrote:W środę transfer , chyba a wcześnie na objawy ciążowe 😏 Wszystko było super a od wczoraj się pogarsza ... zobaczymy co mi w wynikach wyjdzie ale jakaś całkowicie zdołowana tym wszystkim i czarnowidztwo mi się włączyło 😞
No wlasnie tak to dziala. Hiperstymulacja rusza pelna para jak sie zarodek zagniezdzi. Jajniki zaczynaja pracować i stad masz co masz. To jest bardzo prawdopodobny scenariuszMatilda19 lubi tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
mika_do wrote:A jakie są normy? Wydaje mi się, że delikatnie za wysoki ten poziom. Co na to dr?
No wlasnie mowil ze ok niby ale wyczytałam ze wysoki -
Jesteście Kochane, tak bardzo bym chciała żeby to była prawda 🤗 oby w moim przypadku było dokładnie tak jak piszecie 🙏🏻 muszę się uczepić tych Waszych pozytywnych historii bo dzisiaj szoruję samopoczuciem po podłodze 😏
nawet nie wiem czy jutro gdzieś krew oddam do badania bo po przygodach Bdziągwy z labem to chyba graniczy z cudem zeby się gdzieś przebadać w niedzielę 🤨
-
Anulas wrote:W piątek. Moje nerwy sięgają zenitu🥵
Nie dziwię się mam to samo. Nie da sie nad tym zapanowac. Jak robilam test ciazowy to nie bylam w stanie zobaczyc czy jest kreska, bo tak mi sir rece trzesly 🙈 Jak maz sprawdzal wyniki bety, bo mnie to przerastalo to potem 5 min mi sie rece trzesly ze stresu 🙈 Jesli dotrwam szczesliwie do wizyty to bedzie musial jechac ze mna, bo ja tam zejde w poczekalni 🤣 Mam nadzieje, ze denerwujemy sie niepotrzebnie. Ktory to bedzie Twoj tc?👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Matilda19 wrote:Jesteście Kochane, tak bardzo bym chciała żeby to była prawda 🤗 oby w moim przypadku było dokładnie tak jak piszecie 🙏🏻 muszę się uczepić tych Waszych pozytywnych historii bo dzisiaj szoruję samopoczuciem po podłodze 😏
nawet nie wiem czy jutro gdzieś krew oddam do badania bo po przygodach Bdziągwy z labem to chyba graniczy z cudem zeby się gdzieś przebadać w niedzielę 🤨Matilda19 lubi tę wiadomość
Synek wrzesień 2017 👱♂️
4tpt mamy ❤❤
Maj/Czerwiec 2020 👱♀️👱♂️
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
antonna wrote:Nie dziwię się mam to samo. Nie da sie nad tym zapanowac. Jak robilam test ciazowy to nie bylam w stanie zobaczyc czy jest kreska, bo tak mi sir rece trzesly 🙈 Jak maz sprawdzal wyniki bety, bo mnie to przerastalo to potem 5 min mi sie rece trzesly ze stresu 🙈 Jesli dotrwam szczesliwie do wizyty to bedzie musial jechac ze mna, bo ja tam zejde w poczekalni 🤣 Mam nadzieje, ze denerwujemy sie niepotrzebnie. Ktory to bedzie Twoj tc?
4 tpt czyli 6 tc.
Mam do Was pytanie. Czy po clexane albo prolutex miałyście wiekszy brzuch? Diety nie zmieniłam wiec nie powinnam przytyć, a moj brzuch to taka kuleczka. Nigdy dalej niz do 6 tc nie dotrwalam, ale na pewno nie ma sie brzucha w tym czasie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2020, 20:55
-
Anulas wrote:4 tpt czyli 6 tc.
Mam do Was pytanie. Czy po clexane albo prolutex miałyście wiekszy brzuch? Diety nie zmieniłam wiec nie powinnam przytyć, a moj brzuch to taka kuleczka. Nigdy dalej niz do 6 tc nie dotrwalam, ale na pewno nie ma sie brzucha w tym czasie.
Chcesz zdjecie mojego brzucha? 🤣 to cofniesz te słowa 🙈👧 2017 ❤ 👶 2021
-
nick nieaktualnyAnulas wrote:4 tpt czyli 6 tc.
Mam do Was pytanie. Czy po clexane albo prolutex miałyście wiekszy brzuch? Diety nie zmieniłam wiec nie powinnam przytyć, a moj brzuch to taka kuleczka. Nigdy dalej niz do 6 tc nie dotrwalam, ale na pewno nie ma sie brzucha w tym czasie.