MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Za tydzień chce zrobic beta hcg bedzie to niedziela gdzie w Poznaniu wykonam ?
Uparlam sie na niedzielę bo jest to dla nas bardzo pamiętna i ważna data -
Mamka92 wrote:Za tydzień chce zrobic beta hcg bedzie to niedziela gdzie w Poznaniu wykonam ?
Uparlam sie na niedzielę bo jest to dla nas bardzo pamiętna i ważna databeliever lubi tę wiadomość
Synek wrzesień 2017 👱♂️
4tpt mamy ❤❤
Maj/Czerwiec 2020 👱♀️👱♂️
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
bdziągwa wrote:Nigdzie. Spróbuj jeszcze zadzwonić do Med Art poprosić o skierowanie na cito i może w HCP ktoś się nad Tobą zlituje
Jak robilam inne badania to jakoś się udało i pobrali w niedzielę 3 maja. Kurde u nas nie mam gdzie zrobic -
nick nieaktualnybdziągwa wrote:Kinga 25 czy ja dobrze pamiętam że twoje Dziewczynki dostały sterydy na płuca? A i tak leżały na neonatologii?
Tak były na neonatologii sterydy też dostaly , z oddechem nie miały problemów, u mnie była cukrzyca insulinowa, wspólne łożysko dziewczynki miały, doktor chciała wszystko dokładnie sprawdzić i trochę walczylysmy aby z wagi nie spadały.
Bedzie dobrze, trzymam kciuki ✊☺️bdziągwa lubi tę wiadomość
-
Mamka92 wrote:Jak robilam inne badania to jakoś się udało i pobrali w niedzielę 3 maja. Kurde u nas nie mam gdzie zrobicSynek wrzesień 2017 👱♂️
4tpt mamy ❤❤
Maj/Czerwiec 2020 👱♀️👱♂️
-
kinga25 wrote:Tak były na neonatologii sterydy też dostaly , z oddechem nie miały problemów, u mnie była cukrzyca insulinowa, wspólne łożysko dziewczynki miały, doktor chciała wszystko dokładnie sprawdzić i trochę walczylysmy aby z wagi nie spadały.
Bedzie dobrze, trzymam kciuki ✊☺️
Dzięki bo właśnie się zastanawiałam że może i lepiej że już sterydy to będę bardziej spokojna !Synek wrzesień 2017 👱♂️
4tpt mamy ❤❤
Maj/Czerwiec 2020 👱♀️👱♂️
-
bdziągwa wrote:Dzięki bo właśnie się zastanawiałam że może i lepiej że już sterydy to będę bardziej spokojna !
Ja miałam w 30 tyg podane i akurat w moim przypadku dr K na samym początku ciąży mówiła że w 30 tyg dadzą mi sterydy. W 34 tyg płuca są już tak naprawdę wykształcone więc myślę że będzie dobrze, dzieciaki masz duże a każdy dzień działa na waszą korzyśćpewnie ci wezmą ich na wszystkie badania bo z tego co mysza pisała teraz mają dokładnie badać te dzieciaczki ale dla ciebie to w sumie lepiej bo będziesz pewna że nic im nie jest
bdziągwa lubi tę wiadomość
M&K2017
M 😍 2020 -
Imbirek91 wrote:Ja miałam w 30 tyg podane i akurat w moim przypadku dr K na samym początku ciąży mówiła że w 30 tyg dadzą mi sterydy. W 34 tyg płuca są już tak naprawdę wykształcone więc myślę że będzie dobrze, dzieciaki masz duże a każdy dzień działa na waszą korzyść
pewnie ci wezmą ich na wszystkie badania bo z tego co mysza pisała teraz mają dokładnie badać te dzieciaczki ale dla ciebie to w sumie lepiej bo będziesz pewna że nic im nie jest
Bo się tak wczoraj zdenerwowałem tym zamknięciem i pobraniem że ciśnienie 160/100....I teraz mi mierzą czy nadciśnienia jeszcze nie mamSynek wrzesień 2017 👱♂️
4tpt mamy ❤❤
Maj/Czerwiec 2020 👱♀️👱♂️
-
bdziągwa wrote:Tylko ja po tych sterydsch chciałabym jeszcze wyjść...Bo dzieci się nie szykują do wyjścia szyjka ok 2,70 brak skurczy to po co je wcześniej wyciągać....No chyba że coś mi wymyśla....
Bo się tak wczoraj zdenerwowałem tym zamknięciem i pobraniem że ciśnienie 160/100....I teraz mi mierzą czy nadciśnienia jeszcze nie mam
Trzymam kciuki żeby cię wypuścilimnie ze świętej wypuścili w 36 tyg więc skoro dzieciakom się podoba u mamusi a do terminu jeszcze trochę to szanse masz duże
bdziągwa lubi tę wiadomość
M&K2017
M 😍 2020 -
Jedziemy po groszki
Gaja88, Catlady, antonna, Panna Migotka, bdziągwa, Matilda19, truskawka26, Maggy, Anulas, Imbirek91, Luluiza, Miśka01, Marusia, mika_do, Zoska, iMonia lubią tę wiadomość
-
Mamka92 wrote:Jedziemy po groszki
Powodzenia!
starania od 2015 r. , PCOS, endometrioza II st, Hashimoto, IO, morfo 1-4 %, AMH- 3,6
2018-2019 - 2 IUI, 3 procedury, 3 transfery-laparoskopia i histeroskopia
zmiana kliniki
4 IMSI - 01.2020 r.
1 transfer - 5.05.2020 - blastka 5.1.1
beta 7dpt - 49,3 mlU/ml; 9dtp - 155,6 mlU/ml; 13dpt - 875,6 mlU/ml; 15dpt - 1450 mlU/ml, 30dpt
2 transfer - 25.02.2022 - blastka 5.1.1 -
3 transfer - 24.03.2022, 10 tc 💔😭
4 transfer - -
Mamka92 wrote:Jedziemy po groszkiBaby H.
Baby T.
🙋🏻♀️• MTHFR c.677C>T / MTHFR c.1298A>C układ heterozygotyczny; • Niedrożny prawy jajowód
💁🏻♂️• Nekrospermia / brak ruchliwych plemników
07.05.2019 - punkcja: 16 komórek, 12 zapłodnionych, 4 zarodki
12.05.2019 - ET 5.1.1 ☹️
05.06.2019 - FET odwołany (endo 6,6mm)
14.08.2019 - FET 4.1.1 ☹️
11.09.2019 - FET 4.1.1 😊
7dpt - bhcg 13,3mlU/ml prog 33,28ng/ml; 9dpt - bhcg 46,03mlU/ml prog 45,37ng/ml; 11dpt - bhcg 120,9mlU/ml prog 49,25ng/ml; 15dpt - bhcg 1052mlU/ml prog 36ng/ml
27dpt - mamy ❤️
11.08.2021 - FET 3.2.1 😊
5dpt - bhcg 12mlU/ml; 7dpt - bhcg 35mlU/ml prog 64ng/ml; 9dpt - bhcg 92mlU/ml prog 47ng/ml; 13dpt - bhcg 689mlU/ml; 15dpt - bhcg 1668 mlU/ml
28dpt - mamy ❤️ -
Dziewczyny w ciąży też macie /miałyscie takie mega ale to mega widoczne i dużo żył na piersiach, dekoldzie całym aż na ramiona mi te żyły wchodzą niebieskie 😱😱🙈 od początku moja pierwszą oznaką ciąży były żylki ale to z 2 raz były widoczne raz nie, a teraz to normalnie cała taka pajęczyna sieć ich jest widoczna 😉😊 czy to ok?? Mam tak od jakis 3 dni.starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna?
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
03.02.2020 r. - 2 IUI - udanajest serduszko❤️✊😊
-
niezapominajka12345 wrote:Dziewczyny w ciąży też macie /miałyscie takie mega ale to mega widoczne i dużo żył na piersiach, dekoldzie całym aż na ramiona mi te żyły wchodzą niebieskie 😱😱🙈 od początku moja pierwszą oznaką ciąży były żylki ale to z 2 raz były widoczne raz nie, a teraz to normalnie cała taka pajęczyna sieć ich jest widoczna 😉😊 czy to ok?? Mam tak od jakis 3 dni.
To normalneniezapominajka12345 lubi tę wiadomość
-
niezapominajka12345 wrote:Dziewczyny w ciąży też macie /miałyscie takie mega ale to mega widoczne i dużo żył na piersiach, dekoldzie całym aż na ramiona mi te żyły wchodzą niebieskie 😱😱🙈 od początku moja pierwszą oznaką ciąży były żylki ale to z 2 raz były widoczne raz nie, a teraz to normalnie cała taka pajęczyna sieć ich jest widoczna 😉😊 czy to ok?? Mam tak od jakis 3 dni.
niezapominajka12345 lubi tę wiadomość
Synek wrzesień 2017 👱♂️
4tpt mamy ❤❤
Maj/Czerwiec 2020 👱♀️👱♂️
-
Właśnie fajnie jakby u mnie coś urosly a one od początku takie jak były 🤣😉 hehehe tylko te żyły...🙉bdziągwa wrote:Tak to jest normalne, będą okresowo mocno nabrzmiewać plus te żyły 😉starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
nick nieaktualnyniezapominajka12345 wrote:Właśnie fajnie jakby u mnie coś urosly a one od początku takie jak były 🤣😉 hehehe tylko te żyły...🙉
niezapominajka12345 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZa dużo za dużo wrote:Niezapominajko chodź ja ci dam te opuchnięte cycki (noszę tylko staniki sportowe bo inne nie mogę ) te mdłości z zawrotami głowy bo też chciałaś o ile pamiętam . Ja ogólnie myślałam że to później się zacznie a nie już w 7 tygodniu. 🙄
Ja tak miałam od 7/8 do 16 tygodnia... z bardzo dużym natężeniem, teraz jestem w 20 i tak naprawdę mdłości już żadnych nie ma, ale coś się kończy coś zaczyna 😝 teraz są inne dolegliwości, ale tez czuć ruchy i to jest już ta przyjemna twarz 👶🏻ciąży 💪🏻
Cieszy mnie ten wysyp ciąż tutaj 👀👑❤️niezapominajka12345 lubi tę wiadomość
-
Hehehe dobre 🤣🙈🙈😉 nie no jak to jest aż tak źle to ja jednak podziękuję 🙈🤣 ale aż nie wierzę że normalnie nie mam żadnych dolegliwości ciążowych 🙈z jeden dzień by się przydał wtedy bym poczuła że jestem w ciąży, miała dosyć i powrót do normalności 🤣😍😊Za dużo za dużo wrote:Niezapominajko chodź ja ci dam te opuchnięte cycki (noszę tylko staniki sportowe bo inne nie mogę ) te mdłości z zawrotami głowy bo też chciałaś o ile pamiętam . Ja ogólnie myślałam że to później się zacznie a nie już w 7 tygodniu. 🙄starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞