MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane powiedzcie mi co dokładnie jest napisane na zwolnieniu z medartu? Czy będzie widać ze to lekarz ginekolog ? U mnie w pracy szału dostaną jeśli zobaczą, ze od ginekologa.. na razie wykombinowałam l4 z luxmedu na jelitowke ale zastanawiam się czy widza kod choroby? 🙈 powiedziałam, ze mam anginę bo bardziej prawdopodobne 🤣🤣🤣. W środę mam punkcję i dlatego tak kombinuje...13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
Chłoniak hodgkina - remisja
01.2023 - naturals
Wygrałam z chłoniakiem i niepłodnością 👧👦 ♥️ -
Doktor może wystawić zwolnienie na siebie a nie klinikę i wtedy widać, że od ginekologa. Ale nie pisze, że Klinika Niepłodności
mnie zawsze to interesowało
Wydaje mi się, że inaczej się nie da.Starania od sierpnia 2018, sierpień 2019 Medart
32 lata
Drożność i budowa macicy i jajników ok.
Amh - 0,53 (stan na 2018) - raczej już niższe.
FSH - waha się, przeważnie okolice 10 - 11.
Hashimoto (bez leków, ustabilizowane)
Mutacja MTHFR układ heterozygotyczny.
Dieta bezglutenowa.
Nasienie ok.
- 1 iui - nieudane.
- słaba odpowiedź jajników na stymulacje ivf,
- 1 punkcja - 1 komórka - nieprawidłowa.
- 2 punkcja - 2 komórki - obie nieprawidłowe.
Pełna niepokoju. Pełna wiary. -
Martynkowo wrote:Kochane powiedzcie mi co dokładnie jest napisane na zwolnieniu z medartu? Czy będzie widać ze to lekarz ginekolog ? U mnie w pracy szału dostaną jeśli zobaczą, ze od ginekologa.. na razie wykombinowałam l4 z luxmedu na jelitowke ale zastanawiam się czy widza kod choroby? 🙈 powiedziałam, ze mam anginę bo bardziej prawdopodobne 🤣🤣🤣. W środę mam punkcję i dlatego tak kombinuje...
Jezeli masz konto pue na ZUS aktywne to mozesz sprawdzic jak wygladaly twoje poprzednie l4.
Przez ePUAP tez idzie zalogowac się na swoim koncoe PUE -
Anulas wrote:Jezeli masz konto pue na ZUS aktywne to mozesz sprawdzic jak wygladaly twoje poprzednie l4.
Przez ePUAP tez idzie zalogowac się na swoim koncoe PUE13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
Chłoniak hodgkina - remisja
01.2023 - naturals
Wygrałam z chłoniakiem i niepłodnością 👧👦 ♥️ -
Możecie mi powiedzieć czy wszystko jest ok., mnie się wydaje że większość jest ok..... chociaż nigdy nie miałam niektórych badan robionych.
Na wstepie mam 30 lat, staramy sie od 2018
Żelazo -=71,5
anty- tg = <0.1
anty-tpo = 0.2
ferrytyna = 35.9
prolaktyna 11.9
tsh = 1.807 ( euthyrox 25 , normalnie bez brania tabletek to mam 3.7)
witamina b12 = 274
witamina d3 = 50.96
amh =2.17
Posiew z dróg moczowo-płciowych - tlenowo = Z badanego materiału flory patogennej nie
wyhodowano.
Uwagi: (Wymaz z szyjki macicy) Wyhodowano flore fizjologiczna pochwy -
Lactobacillus spp. - wzrost skay
Posiew z dróg mocz.-pł. w k. grzybów drozdzopodo. = ujemny
Grzybów nie wyhodowano
Materiał: Wymaz z szyjki macicy,
Wykrywanie DNA Chlamydia trachomatis Nie wykryto
Wykrywanie DNA Mycoplasma hominis: Nie wykryto
Wykrywanie DNA Mycoplasma genitalium: Nie wykryto
Wykrywanie DNA Ureaplasma sp.: Nie wykrytoDieta bezglutenowa
Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 75,
Skłonność do plamień przed miesiączka
Medart- 6.2020 - I wizyta
23.11.2020 - I IUI, pękniete , Gonal 50, Ovitrelle
30.03.2021 - II IUI , 3 pęcherzyki, niepękniete , Gonal 75jedn., Ovitrelle,
InVimed = 09.2022
11.2022- punkcja, pobranych komórek 12 z czego 6 podano do zapłodnienia i została jedna śnieżynka 4BB
23.12.2022 - transfer mrożony , 4BB
2.01.2023 - HCG 0,1
16.02 - punkcja , 4 zarodki ( 4AA, 4AB, 4BB, 4AB )
14.03 - transfer, zarodek 4AA
24.03 - HCG 0,1
11.04.2023 - Wizyta kontrolna może podejmiemy się transferu na naturalnym cyklu bo endometrium grubosc 10 , progesteron 0,46 w 14DC
18.04 transfer 2 zarodków 4AB, 4BB
20.04. prog 44
9dct -hgc 341 / 11dct-772 / 14dct-2689 -
m1990 wrote:Możecie mi powiedzieć czy wszystko jest ok., mnie się wydaje że większość jest ok..... chociaż nigdy nie miałam niektórych badan robionych.
Żelazo -=71,5
anty- tg = <0.1
anty-tpo = 0.2
ferrytyna = 35.9
prolaktyna 11.9
witamina b12 = 274
witamina d3 = 50.96
amh =2.17
Posiew z dróg moczowo-płciowych - tlenowo = Z badanego materiału flory patogennej nie
wyhodowano.
Grzybów nie wyhodowano
Wykrywanie DNA Ureaplasma sp.: Nie wykryto -
nick nieaktualnym1990 wrote:Możecie mi powiedzieć czy wszystko jest ok., mnie się wydaje że większość jest ok..... chociaż nigdy nie miałam niektórych badan robionych.
Żelazo -=71,5
anty- tg = <0.1
anty-tpo = 0.2
ferrytyna = 35.9
prolaktyna 11.9
witamina b12 = 274
witamina d3 = 50.96
amh =2.17
wyhodowano.
Grzybów nie wyhodowano
Wykrywanie DNA Ureaplasma sp.: Nie wykryto
U mnie takie wyniki również były, przyczyna leżała po stronie męskiej.. ale rozumiem, że to wstęp i dopiero seminogram przed Wami.
Jeśli to początek diagnostyki, to oby była krótka i prosta droga do celu ⏰🙏🏻
-
Luluiza wrote:U mnie takie wyniki również były, przyczyna leżała po stronie męskiej.. ale rozumiem, że to wstęp i dopiero seminogram przed Wami.
Jeśli to początek diagnostyki, to oby była krótka i prosta droga do celu ⏰🙏🏻
Jeszcze tylko czekam za wynikami glutenu ale to dopiero gdzies za 10 dni bo robiłam wszystko w jednym czasie z krwi. Nie skorzystałam z oferty testdna.pl
Mąż robił badanie nasienia i Pani doktor Beata powiedziała ze jest dobre.
Staramy sie z mężem od 2018 i ciągle nic, bylismy wcześniej do dr.jedrzejczaka i powiedział ze jest to niedpolodnosc idiopatyczna. Jedynie jest problem z lewym jajnikiem niby drożność watpliwa ale Pani dr powiedziala ze albo przechodzi albo nie przechodzi więc stwierdziala ze nieprzechodzi.
Ciesze się ze znalazlam Was, ze moge sie zapytac, zobaczyc kto co miał robione, ☺Dieta bezglutenowa
Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 75,
Skłonność do plamień przed miesiączka
Medart- 6.2020 - I wizyta
23.11.2020 - I IUI, pękniete , Gonal 50, Ovitrelle
30.03.2021 - II IUI , 3 pęcherzyki, niepękniete , Gonal 75jedn., Ovitrelle,
InVimed = 09.2022
11.2022- punkcja, pobranych komórek 12 z czego 6 podano do zapłodnienia i została jedna śnieżynka 4BB
23.12.2022 - transfer mrożony , 4BB
2.01.2023 - HCG 0,1
16.02 - punkcja , 4 zarodki ( 4AA, 4AB, 4BB, 4AB )
14.03 - transfer, zarodek 4AA
24.03 - HCG 0,1
11.04.2023 - Wizyta kontrolna może podejmiemy się transferu na naturalnym cyklu bo endometrium grubosc 10 , progesteron 0,46 w 14DC
18.04 transfer 2 zarodków 4AB, 4BB
20.04. prog 44
9dct -hgc 341 / 11dct-772 / 14dct-2689 -
nick nieaktualnym1990 wrote:Jeszcze tylko czekam za wynikami glutenu ale to dopiero gdzies za 10 dni bo robiłam wszystko w jednym czasie z krwi. Nie skorzystałam z oferty testdna.pl
Mąż robił badanie nasienia i Pani doktor Beata powiedziała ze jest dobre.
Staramy sie z mężem od 2018 i ciągle nic, bylismy wcześniej do dr.jedrzejczaka i powiedział ze jest to niedpolodnosc idiopatyczna. Jedynie jest problem z lewym jajnikiem niby drożność watpliwa ale Pani dr powiedziala ze albo przechodzi albo nie przechodzi więc stwierdziala ze nieprzechodzi.
Ciesze się ze znalazlam Was, ze moge sie zapytac, zobaczyc kto co miał robione, ☺
To macie komplet badań, jeśli miałaś już sono hsg to teraz czas na propozycje od doktor🤗 i tylko czekać na efekty 🧸 -
Dziewczyny możecie polecić dobre, sprawdzone wózki /spacerówki/nosidełka?🤔 te które urodziły lub te które już mają wybrane 😍 jak zwykle pełno tego w sieci nie wiadomo co wybrać 🙈😍🙄
Bąbel lubi tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna?
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
03.02.2020 r. - 2 IUI - udanajest serduszko❤️✊😊
-
nick nieaktualnyniezapominajka12345 wrote:Dziewczyny możecie polecić dobre, sprawdzone wózki /spacerówki/nosidełka?🤔 te które urodziły lub te które już mają wybrane 😍 jak zwykle pełno tego w sieci nie wiadomo co wybrać 🙈😍🙄
No właśnie jestem świeżym nabywcą zestawu 3 w 1, kupiłam inglesina aptica, z polecenia innej koleżanki.
Prawda, w necie jest zatrzęsienie tego sprzętu 😕 -
o dzięki, muszę poczytać
też powoli zaczynam szukać tego wszystkiego, bo boję się że się nie wyrobię
W ogóle nieprzygotowana jestem
a czas leci coraz szybciej;)
Luluiza wrote:No właśnie jestem świeżym nabywcą zestawu 3 w 1, kupiłam inglesina aptica, z polecenia innej koleżanki.
Prawda, w necie jest zatrzęsienie tego sprzętu 😕starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna?
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
03.02.2020 r. - 2 IUI - udanajest serduszko❤️✊😊
-
Jestem po prenatalnych! Wszystko super ❤ Do niczego sie nie przyczepil. Cale badanie bylo przez brzuch
I szybko sie uwinal, bo w 20 min jakos 😅 Zapisalam sie juz na polowkowe
Luluiza, Gaja88, Olanta, Śnieżynka, Nowa38, Imbirek91, Panna Migotka, Matilda19, Kukus, Catlady, Medartka, Aguś93, Zoska, JustynaFrog, Starajacsieocud, mika_do lubią tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
antonna wrote:Jestem po prenatalnych! Wszystko super ❤ Do niczego sie nie przyczepil. Cale badanie bylo przez brzuch
I szybko sie uwinal, bo w 20 min jakos 😅 Zapisalam sie juz na polowkowe
No nie gadaj a mnie tak meczy!!! Eh pewnie twoj obraz jest lepszy.
Ale wieści supper🥰🥰🥰 Płeć poznałaś? -
Anulas wrote:No nie gadaj a mnie tak meczy!!! Eh pewnie twoj obraz jest lepszy.
Ale wieści supper🥰🥰🥰 Płeć poznałaś?
Obstawia dziewczynkęAnulas, Imbirek91, Panna Migotka, Matilda19, Catlady, Aguś93, Starajacsieocud lubią tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Dziewczyny, mam nadzieję, że się nie obrazicie 🙈 Założyłam medartowy wątek na fiolecie
Z myślą o jakichś typowo ciążowych tematach typu wyprawka itp. Jak nie będzie popytu to się najwyżej usunie
Niech się udziela kto ma ochotę, czy w ciąży, czy prawie w ciąży, czy już po ciąży
>>Link<<Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2020, 18:37
Anulas, Catlady, Maggy, Gaja88, Panna Migotka, Matilda19, Luluiza, mika_do lubią tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021