MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikka wrote:Dziewczyny co słychać w klinice? Nadal taki ruch?
Czy dr k odpisuje Wam na sms?
Chxialabym wrócić po 2❄ ale dr k nie odpisuje i za diabła nie wiem kiedy przyjechać do kliniki.
Czy ze względu na pandemie wizyty wyglądają jakoś inaczej?
Ruch spory jak zawsze
Może wejść na wizytę tylko jedna osoba.
Tylko na transfer i punkcję można wejść z mężem/partnerem.
Musisz mieć maseczkę i rękawiczki jednorazowe.
I przed wejściem do gabinetu wypęłnia się ankietę: imie, nazwisko i zaznaczasz czy bylaś za granicą, czy miaaś kontakt z osobą na kwarantannie itd
Chyba innych zmian brak...😏Medart od 08.2019
Pobrano 19 komórek
Zapładniono 14
Pozostało 9
❄❄❄❄❄❄❄❄❄w tym przebadane 4 i zdrowe genetycznie!
I transfer 14.05 😢 beta 4,0
II transfer 😥
III transfer😥
IV transfer😥
V transfer ciąża pozamaciczna usunięcie jajowodu
2023 naturals
27.01 ❤️ -
Rybitwa wrote:dziewczyny , czy jak sie robi scratching macicy to mozna transferowac w tym samym cyklu czy sie czeka do następnego?Ewelina185b
-
Lilak1992 wrote:Dziewczyny, w którym dniu cyklu jest wykonywana punkcja ?
Chyba nie ma reguły wszystko będzie zależało od tego jak będą rosły komórki.
Ja miałam w 18dcLilak1992 lubi tę wiadomość
Medart od 08.2019
Pobrano 19 komórek
Zapładniono 14
Pozostało 9
II transfer 😥
III transfer😥
IV transfer😥
2023 naturals
27.01 ❤️ -
Berbeć.. wrote:No wczoraj była tylko jedna. Byłam przekonana że tak już zostanie. Dziś 6 doba i doszły jeszcze dwie. Ja zawalu dostanę.
Trzymaj sięi bez zawałów!
-
Berbeć.. wrote:Długo czekalyscie na wynik ?
Ok 2 tygodnie, ale spamowałam trochę doktora z pytaniami czy to już po tygodniu (tak mówiły Babki z recepcji żeby zrobić) -
Kaach wrote:Dziewczyny, a powiedzcie mi czy opłaca się mrozić komórki nie zapłodnione ? Bo ostatnio okazało się, że jednak nie mrozilismy komórek zostały tylko te zapłodnione i jak transfer się nie uda to będę musiała mieć punkcje, ale tak w sumie nie wiem czemu tamtych nie mrozilismy.
AB uważa, że warto, a teraz osobiście bym się nie zdecydowała. Ja napisałam, że jak będzie powyżej 6sciu ok, to poproszę o zamrożenie, ale nie było i dobrze. Bo w następnej procedurze mieliśmy zapłonić wszystkie komórki, więc możliwe, że byłoby więcej niż te 6. Ponadto nie zawsze komórki się dobrze zapładniają po rozmrożeniu z tego co czytałam na forum. No i na koniec płacisz kwotę podobną do całej procedury z tego co pamiętam. -
Mrs.P wrote:AB uważa, że warto, a teraz osobiście bym się nie zdecydowała. Ja napisałam, że jak będzie powyżej 6sciu ok, to poproszę o zamrożenie, ale nie było i dobrze. Bo w następnej procedurze mieliśmy zapłonić wszystkie komórki, więc możliwe, że byłoby więcej niż te 6. Ponadto nie zawsze komórki się dobrze zapładniają po rozmrożeniu z tego co czytałam na forum. No i na koniec płacisz kwotę podobną do całej procedury z tego co pamiętam.
To A B musiał zmienić zdanie 😉, jeszcze jakiś czas temu uważał, że nie warto bo mrozone są gorszej jakości.2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
2020 zmiana kliniki ivf
8 lipca 2021 urodził się Filipek 🐻
10. 01.2024 dwa ciałka żółtkowe
24.01.2024 - kolejna wizyta.
20.02.2024 prenatalne na 80 % dziewczynki ❤️ -
Hej powiedzcie mi jakie witaminki i w jakich dawkach suplementowAłyście:
- kwas foliowy
- B12
- D3
-cynk?Medart od 08.2019
Pobrano 19 komórek
Zapładniono 14
Pozostało 9
II transfer 😥
III transfer😥
IV transfer😥
2023 naturals
27.01 ❤️ -
Ze 2 razy pytałam Ż i mówił tylko że:
kwas foliowy metylowym
d3 (4000 j. biorę, razem z k2 podobno się lepiej wchłania czy coś).
D3 i k2 w kroplach.
Ale dziewczyny jakiś czas temu pisały o jakich polecanych combo więc też chętnie posłucham .
AisoG lubi tę wiadomość
-
AisoG wrote:Ruch spory jak zawsze
Może wejść na wizytę tylko jedna osoba.
Tylko na transfer i punkcję można wejść z mężem/partnerem.
Musisz mieć maseczkę i rękawiczki jednorazowe.
I przed wejściem do gabinetu wypęłnia się ankietę: imie, nazwisko i zaznaczasz czy bylaś za granicą, czy miaaś kontakt z osobą na kwarantannie itd
Chyba innych zmian brak...😏
Dziękuję za odpowiedź!!!!
Ale masz mrozaczkow❤! Jak Ty to zrobiłaś😊 szok -
AisoG wrote:Hej powiedzcie mi jakie witaminki i w jakich dawkach suplementowAłyście:
- kwas foliowy
- B12
- D3
-cynk?Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
Mrs.P wrote:AB uważa, że warto, a teraz osobiście bym się nie zdecydowała. Ja napisałam, że jak będzie powyżej 6sciu ok, to poproszę o zamrożenie, ale nie było i dobrze. Bo w następnej procedurze mieliśmy zapłonić wszystkie komórki, więc możliwe, że byłoby więcej niż te 6. Ponadto nie zawsze komórki się dobrze zapładniają po rozmrożeniu z tego co czytałam na forum. No i na koniec płacisz kwotę podobną do całej procedury z tego co pamiętam.HSG
laparoskopia
MedART 06.19
06.19 IUI
MTHFR C677T/A1298C hetero
07.19 IUI08.19 IUI
10.19 ostatnia IUI
12.19 Punkcja
28.02 Transfer❄️5.1.1
7t2d ❤️
13+1 💔
27.08 transfer mamy kropka
7t2d❤️
♀️
05.05.2021 Pola 🌈😍
3x CB 2023
08.23 naturalny cud 🤰♂️
25.04.2024 Franek 😍 -
AisoG wrote:Hej powiedzcie mi jakie witaminki i w jakich dawkach suplementowAłyście:
- kwas foliowy
- B12
- D3
-cynk?
Zbadaj najpierw poziom b12 i d3. Ja wcześniej brałam b12 ze Swansona i w pregna start czy prenatal uno też jest po jakimś czasie AB kazał zbadać to miałam baaardzo wysoki poziom więc odstawiłam Swansona. Ostatnio znów sprawdzałam b12 i jest ok a D3 właśnie dziś robiłam.HSG
laparoskopia
MedART 06.19
06.19 IUI
MTHFR C677T/A1298C hetero
07.19 IUI08.19 IUI
10.19 ostatnia IUI
12.19 Punkcja
28.02 Transfer❄️5.1.1
7t2d ❤️
13+1 💔
27.08 transfer mamy kropka
7t2d❤️
♀️
05.05.2021 Pola 🌈😍
3x CB 2023
08.23 naturalny cud 🤰♂️
25.04.2024 Franek 😍 -
Mikka wrote:Dziękuję za odpowiedź!!!!
Ale masz mrozaczkow❤! Jak Ty to zrobiłaś😊 szok
To nie ja to "doktorki"
Miejmy nadzieję, że wśród nich jest nasz mały bohater 😇Medart od 08.2019
Pobrano 19 komórek
Zapładniono 14
Pozostało 9
II transfer 😥
III transfer😥
IV transfer😥
2023 naturals
27.01 ❤️ -
Berbeć.. wrote:Dziewczyny , które brały MACs przy procedurze, czy podpisywalyscie coś ? Dostałam fakture za Macs mimo, iż nie decydowaliśmy się na to
Hej,
Pani Doktor mi dziś o tym mówiła, że jeżeli jest zła fragmentacja dna plemników to oni to robią, aby wyselekcjonować tylko te zdrowe genetycznie. To jest jeszcze dodatkowa selekcja oprócz wyboru metody IV. Mówiła,że jeżeli wyniki nasienia są złe ( czyli chyba ta fragmentacja) to oni nawet nie pytają się czy ktoś się na to zgadza tylko robią i tyle. U mojego męża jest fragmentacja nie najgorsza więc pozostawiła decyzje nam.
tak +\- rozumiem o co chodzi, ale mam nadzieję, że CI pomogłam choć troszkę. -
Muzyna wrote:Czyli co, narazie robisz przerwę na wyciszenie się?
Jestem bardzo cię co mi wyjdzie w tym badaniu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2020, 17:40
-
nick nieaktualnyCarolineee wrote:Hej,
Pani Doktor mi dziś o tym mówiła, że jeżeli jest zła fragmentacja dna plemników to oni to robią, aby wyselekcjonować tylko te zdrowe genetycznie. To jest jeszcze dodatkowa selekcja oprócz wyboru metody IV. Mówiła,że jeżeli wyniki nasienia są złe ( czyli chyba ta fragmentacja) to oni nawet nie pytają się czy ktoś się na to zgadza tylko robią i tyle. U mojego męża jest fragmentacja nie najgorsza więc pozostawiła decyzje nam.
tak +\- rozumiem o co chodzi, ale mam nadzieję, że CI pomogłam choć troszkę.