MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć dziewczyny. Po chwilowej nieobecności wróciłam w trójpaku
w sensie w końcu, po 2-tygodniowym koszmarze z poronieniem, potem walką z tarczycą i wysoką proalktyną udało nam się zrobić 2 podejście do IVF. We wtorek miałam transfer 2 5-cio dniowych zarodków 5AAA i 4AAA, 3 blastki są zamrożone
Dostałam od Doktorro w zaleceniach 3x1 Lutinus i 1 zastrzyk z Prolutexu dziennie. Droga to zabawa, ale jak ma pomóc w zagnieżdżeniu i utrzymaniu ciąży to mówi się trudno
W zwiazku z tym mam pytanie - wiem, ze ten temat juz nie raz się pojawiał na forum, ale za licho nie mogę znaleźć - w których aptekach mogę kupić leki taniej niż w Med Art? trzeba zamawiać czy wystarczy podjechać? Z góry dzięki za pomoc.
Aha - gratuluję wysypu ciąż ! w końcu przyszła wiosna, przyleciały bociany i ogólnie jest lepsze nastawienie do życia wiec rozmnażajmy się na potęgę
gabrysia111, MalaHD, antonna, kasiula2122, AnnaNata. lubią tę wiadomość
-
Magedu swietnie Cie znów widzieć :* trzymam mocno za was kciuki!
Prolutex najtaniej w med dom na slowianskiej 149 zl chyba. Trzeba zamawiać. Ale tam kolejka jak za komuny więc ja kupuje w dozie za 158, zamawiam u nich na stronce i dobieram w aptece.
Ja biore zwykła lutke zamiast lutinusa. Dr nic nie mówił, że nie może być. -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Przepraszam że długo się nie odzywałam ale u mnie kiepsko. Zaraz po świętach mój narzeczony mnie zostawił. Z dnia na dzień. Mój świat zawalił się. Na dodatek okazało się że mam zmiany w piersiach. Czekam na wizytę u onkologa ale mam nadzieję że zmiany będą łagodne. Nie wiem czy jeszcze komuś uwierzę ale na pewno wierzę w Was. Dziękuje za wszystko co od Was dostałam. Trzymam za Was kciuki.ponad 3 lata starań
3 IUI
11/2016 I IVF 4.12 transfer 4aa i 3ba cb
01/2017 II IVF 25.01 transfer 4AB
dwie blastki zamrożone
18.03.2017 crio 2 blastki cb -
Iwonn przykro mi
Nie układało wam się czy tak po prostu odszedł? Jeszcze się pojawi taki który będzie Ciebie wart :* Mam nadzieję, że te zmiany to nic groźnego. Daj znać jak będziesz coś wiedziała
Dżdżownica jak widzę te mohery to na prawdę wolę postać albo przepłacić tą dychę, chociaż nawet nie bo tam muszę specjalnie jechać więc i paliwo a doz mam pod nosem spacerkiem. Pewnie wyjdzie podobnie
Ostatnio byliśmy na kościelnej na lodach, i właśnie pomyślałam, że się wcisnę na ciążę po czym zobaczyłam, że przed mną w kolejce grzecznie stoją 2 ciężarne z dość pokaźnymi brzuszkami i po mnie też weszła jeszcze jedna i stała więc uznałam, że byłoboby to trochę bezczelne -
nick nieaktualny
-
Prawdziwe źycie nie jest idealne ale to nie powód źeby odwracać się od kogoś. Ufałam Jemu. Moģł zawsze na mnie liczyć. Zachował sie bardzo nie ładnie. Zostawił mnie z górą kłopotów. Tak się nie postępuje. To był dla mnie szok. I ma mnie za przeproszeniem głęboko w dupie. Tyle lat...przykro bardzo.ponad 3 lata starań
3 IUI
dwie blastki zamrożone
iwonn wrote:Prawdziwe źycie nie jest idealne ale to nie powód źeby odwracać się od kogoś. Ufałam Jemu. Moģł zawsze na mnie liczyć. Zachował sie bardzo nie ładnie. Zostawił mnie z górą kłopotów. Tak się nie postępuje. To był dla mnie szok. I ma mnie za przeproszeniem głęboko w dupie. Tyle lat...przykro bardzo.Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
Iwonn bardzo mi przykro
Popieram anakondę, nic dobrego z niego nie będzie
Mam nadzieję, że los się wkrótce odmieni i znajdziesz kogoś komu będziesz mogła zaufać i kto Cię nie zawiedzie!
Mysza wg mnie przyrost też ok! Bardzo się cieszęDaj znać co Pani dr odpisała.
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Dzięki dziewczyny. Jesteście naprawdę super. Dbajcie o siebie. I trzymam kciuki. 7 czerwca mam wizytę u onkologa. Odezwę się.ponad 3 lata starań
3 IUI
dwie blastki zamrożone
Czesc MAGEDU.Ja mialam transfer w poniedzialek jednego zarodka 5AA. To jest nasze pierwsze podejscie do IVF ale tez przeszlam miesiac przed poronienie wiec dokladnie wiem co czujesz.Trzymam kciuki za Ciebie? Kiedy betujesz? Ja juz mam robic we wtorek srode.obawiam sie ze moze to byc troche wczesnie ale tak dr Zak kazal.a Ty u jakiego jestes dr?ja tez biore 3x1 lutinus i rzeczywiscie droga zabawa.dobrze ze dziewczyny podpowiedzialy gdzie mozna kupic taniej bo ja kupilam w Medarcie
na co jest ten Prolutex?mi tego dr nie przepisal