MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyW piatek punkcja, to dzien urodzin mojej s.p. Babci, uznaje to za dobry znak
dr wrozy ok 10 komorek.
A czy ja dobrze podslyszalam, ze doktorka nie ma jakos w najblizszych dniach? Nic mi nie mowil, a tez nie chcialam sie przyznac, ze podsluchuje siedzac w poczekalniMedA, MalaHD, antonna lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, starajace sie w tej klinice, czy dostajecie od lekarzy recepty na clexane na ryczalt podczas staran? Ja dostaje na 100% chodze do innego lekarza ale Pani w aptece ostatnio mi powiedziala ze pracuje czasem przy tej klinice i jeszcze nigdy nie realizowala recepty na 100% a przychodza kobiety bez brzuszkow.
-
Ja dostaje clexane na ryczałt. Mam MTHFR ale to raczej nie jest wskazaniem do refundacji.
A88 doktorka na 100% nie ma 24 a wtedy przypadnie Ci transfer? Wesze Breborowiczanie masz sie co stresować jak on Ci będzie robił. Same przyjemności
U mnie obstawial 8-10 komórek a było 16 -
nick nieaktualny
-
kiciakocia wrote:Mysza ale to się rozkręca? ile globulek z kwasem bornym Ci zostało?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2017, 14:42
-
antonna wrote:Dziewczyny co robiły prenatalne u Szymańskiego + Pappa -> ile czekałyście na wyniki?? Chyba po raz trzeci ten temat poruszam, ale czekam już ponad dwa tygodnie
Mam wrażenie, że on się na mnie uwziął i robi to specjalnie! W zeszły wtorek dzwonili do mnie i pytali o moją wagę, bo niby chcial mi to policzyć, ale wagi mu brakowało i od tego czasu cisza. W sobotę babka z recepcji miała mu przypomnieć o mnie i ponoć w sobotę był w pracy od rana no ale dalej cisza
Ja już nie wiem czy mam tam codziennie dzownić czy co? Jestem na niego taka zła, w końcu tyle pieniędzy mu za to płaciłam!! Chciałabym zobaczyć w końcu te wyniki i wiedzieć na czym stoję
I i II IVF Medart Poznań
III IVF NOVUM 5.01 transfer 2 groszków, 8dpt-30 11dpt-120, 35dpt mamy
-
elcia_aa wrote:Ja byłam u niego we wt. w środę zrobiłam pappę w diag. czekałam na nią chyba tydzień, potem jak zaniosłam wynik to około 5 dni i panie z rej zadzwoniły że wszystko ok. Moze za samym wynikiem papy się tam tyle czeka?
Oj nie nie. Moja Pappa byla online juz 29.04, a wyniki dr opracował mi 13.05, a zadzwonili do mnie wczoraj, ze sa do odbioru👧 2017 ❤ 👶 2021
-
gabrysia111 wrote:Mysza, a może progesteron dodatkowo zbadaj? Nieraz dziewczyny pisały o plamieniach, które po prostu się zdarzają i niekoniecznie oznaczają coś złego. Kiedy masz USG? Nie martw się na zapas, będzie dobrze
Prog. Robilam razem z beta 9dpt I byl ok, dzis juz nie plamie, to sa incydenty. Jutro weryfkuje bete to sie okaze co I jak, usg dopiero 28.05, relanium jest na recepte a jak mam odpoczyw to nie bede jechac przez cale miasto po nia. Sorry a tak Wam tu panikuje co chwile ale tylko tu tak naprawde czuje ze moge...prawie nikt nie wie o ciazy, czekam do usg
Ps wlasnie zauwazylam ze wciaz powtarzam swlowo "incydenty" jakbym sama siebie chciala przekonac ze to noc takiego I bedzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2017, 18:08
-
Myślę, że większość z nas rozumie Twoje obawy. Ja sama za każdym razem w wc dokładnie oglądam papier
I podobnie jak wcześniej MalaHD nieco martwię się brakiem jakichkolwiek objawów. Będzie dobrze, wytrzymaj. Idziemy łeb w łeb, może spotkamy się na porodówce
Mysza1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Po sobotniej becie wróciłam do Prolutexu raz dziennie. Progesteronu nie badałam więcej (w zeszły czwartek wynosił coś koło 27). Jeśli to Cię pocieszy, to też miewam "odczucia" w dole brzucha, ale raczej nie ma w tym nic niepokojącego. Śluzówka się rozpulchnia, a my jesteśmy wyczulone na wszystko, więc zwracamy na to uwagę. Kiedy masz wizytę?