MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Gabi, wizytę mam 25.05. Wczoraj beta wyszła 4200, ale i tak jestem pełna strachu, pamiętając co mi się zdarzyło ostatnio.
Apteka na Słowiańskiej nazywa się teraz Medkon, Meddom nazywała się chyba wcześniej? To jest sieć aptek, są też inne lokalizacje. Omyłkowo zadzwoniłam nie do tej co trzeba i zamówiłam nie tam gdzie miałam
Magedu - na pewno masz brać Lutinus i Prolutex? Nie słyszałam jeszcze o takiej kombinacji.
Mała, czy w DOZ-ie można zamówić przez internet lek na receptę? W którym DOZ-ie w Poznaniu odbierasz? A jaki preparat luteiny bierzesz- jaka nazwa?
Iwonn, również wyrazy wsparcia, los się musi w końcu odmienić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2017, 22:50
-
Lena możesz zamówić z odbiorem w aptece, wysyłkowo tylko nie można realizować recept. Ja odbieram w dozie na dąbrowskiego przy rynku jezyckin ale można tam wybrać dowolny doz.
A luteine biorę o nazwie "luteina"i kosztuje 7 zl a nie jak lutinus sto stów.
Mysza ja w zasadzie zaczelam się cieszyć po ostatnim usg w 9 tyg. Wcześniej tylko strach i nerwy. Teraz też się okropnie boję i sram w gacie przed prenatalnymi ale w końcu się cieszę ciąża i już nie oklamuje ludzi jak ktoś się domyśla, że coś jest inaczej niż zwykle
A88 trzymam kciuki! Za piękne jajka i bardzo żwawe żołnierzykiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2017, 06:25
Mysza1986 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny w ciąży. Wiem, że może trochę jeszcze wcześnie jest, ale może kroraś bedzie zainteresowana. Będę sprzedawać ubranka po Pawełku (urodzony w grudniu). Ubranka mam naprawdę ładne i nie zniszczone
więc jeśli okaże się u którejś z Was synuś to zapraszam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2017, 07:55
We lubi tę wiadomość
-
hej
jestem pacjentką dr Żaka.
LEna1 - pytałam Go 2 razy i mi potwierdzał, że Lutinus i Prolutex. Też się zdziwiłam, tym bardziej, że czytałam, że lekarze w Med Art kombinują z lekami, jak dobrze pamiętam Duphaston + Prolutex zalecają stosować.
Nie wiem, dlaczego ja mam tak, ale ufam, że Doktorro wie, co robi. Może to dlatego, ze w poprzedniej ciąży zarodek przestał się rozwijać, a było już nawet serduszko? Przed rozpoczęciem stymulacji powiedział tylko, że tym razem musimy zawalczyć o jeszcze lepsze endometrium (dodam, że i tak było bardzo dobre). -
Ja miałam też Prolutex i Lutinus 3×1Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
nick nieaktualnyMagedu jeszcze do niedawna prolutex plus lutius był standardem w naszej klinice, szczególnie u dr K, później dotarła do jakiś badań, że lepiej dawać naturalny i sztuczny progesteron, dlatego przerzuciła się na zestaw dupek+prolutex, także żadnej nowości w tej twojej kombinacji leków nie ma, spokojnie
miałam 2 transfery na zestawie 3x lutinus, 1x prolutex a trzeci na 2x prolutex i 1x lutinus
-
Dziewczyny właśnie poczułam pierwsze ruchy dzieciątka. A już myślałam że nigdy nie będzie mi to dane. to wynagradza cały trud, poswiecenie i wszystkie pieniądze wydane w Medarcie
Trzymam kciuki za was i za waszą wolę walki. Trzymajcie się!!
MedA, a88, MalaHD, gabrysia111, antonna, anakonda, AnnaNata., Ainaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzdzownica - ryczę
pozdrawiam spod kroplówki. 13 komórek.
nasienie dramat, dr powiedział, że będą robić co mogą, żeby było co transferować
no a jeśli dojdzie do transferu, to na 100% będzie go robił Młody B,więc mimo wszystko fajnie by było, jakby Zuchy dały radę jednak powalczyć i dać matce szansę się przy okazji ponapalać trochędżdżownica, antonna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Campari wrote:Dziewczyny w ciąży. Wiem, że może trochę jeszcze wcześnie jest, ale może kroraś bedzie zainteresowana. Będę sprzedawać ubranka po Pawełku (urodzony w grudniu). Ubranka mam naprawdę ładne i nie zniszczone
więc jeśli okaże się u którejś z Was synuś to zapraszam.
Ja może będę chętna jak już urodzę i zorientuje się czego potrzebujemy.
21.09.16 Beta 87- 8dpt
21.01.16 Aniołek 9 tc
-
Campari u mnie póki co dziewczynka m być, ale zobaczymy na wizycie w przyszłym tygodniu
A88 gratuluję liczby komórek! Myślę, że Ci wszystkie zapłodnią, więc jakieś większe szanse powinnaś mieć. No kurcze mam nadzieję, że znajdą te kilkanaście dobrych plemników! Niech się starają i robią co mogą!
dżdżownica gratki z okazji pierwszych ruchów! Ja też się nie mogę ich doczekać
Nika a jak Tobie mija końcówka ciąży? Będziesz rodzić w Św. Rodziny tak? Masz tam opłaconą jakąś położną czy salę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2017, 11:26
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
nick nieaktualny