MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
dżdżownica wrote:A sale takie same to znaczy? Ilu osobowe? Z łazienką? Ja będę chętna do wszystkich informacji
Chyba że interesują Cie sale roomingowe ( sale chorych czy jak to się zwie prawidłowo )dżdżownica lubi tę wiadomość
I IVF - transfer 7.08. 1 blastka 5AA - 7dpt Beta - 52, 9dpt -120, 1.09. Mamy ❤ maluszka
3 sniezynki
30.04.17 synus 3464kg 58cm -
Ja też jestem zainteresowana wszystkimi informacjami
Rozumiem, że tego samego lekarza Wam polecono dziewczyny?
Nika jak urodzisz to chętnie wysłucham Twojej opinii na temat szpitala i lekarza. W ogóle ciekawa jestem ile ta usługa kosztuje :>dżdżownica lubi tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
antonna wrote:Ja też jestem zainteresowana wszystkimi informacjami
Rozumiem, że tego samego lekarza Wam polecono dziewczyny?
Nika jak urodzisz to chętnie wysłucham Twojej opinii na temat szpitala i lekarza. W ogóle ciekawa jestem ile ta usługa kosztuje :>I IVF - transfer 7.08. 1 blastka 5AA - 7dpt Beta - 52, 9dpt -120, 1.09. Mamy ❤ maluszka
3 sniezynki
30.04.17 synus 3464kg 58cm -
Mała, szukałam Twojej luteiny le znalazłam jakąś za 120 zł dopochwową (a wcale nie Lutinus), to chyba nie ta.
Gabrysia, sama mnie dopiero uspokajałaś.Czekajmy spokojnie do USG
( ale ja tak mówię, bo dziś akurat mnie nic nie bolało, a tak to co drugi dzień panikuję )
Magedu, widocznie ma być taka kombinacja. Zdziwiłam się, bo mi dr zawsze dawał wybór albo Lutinus albo Prolutex - mówił, że oba z górnej półki.
Ale widocznie wszystko zawsze zależy.gabrysia111 lubi tę wiadomość
-
MalaHD wrote:Gabrysia to więzadła. Rozciągają się robiąc miejsce dla dzidzi
Lena bo duże opakowanie 60 tabletek bez refundacji wlasnie tyle koztuje. Jest to "luteina 100" różowe opakowanieeh te nasze staraczkowe shizy
Nula, u mnie 4 IuI I ani razu nic nie drgnelo, a niby oboje ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2017, 07:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a88 wrote:Mamy 4 zaplodnione.
A brzuch sie rozkreca i coraz bardziej przestaje mi sie on podobac...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2017, 17:02
-
Campari, bardzo Ci gratuluję maluszka
mam nadzieje,że kiedyś tez będę zmęczona z tego powodu co Ty.
Wszystkim dziękuję za słowa otuchy. Damy sobie jeszcze trochę czasu i jeśli nie wydarzy się naturalny cud to wybierzemy się do Medartu. Wcześniej chce zrobić monitoring i powtorzymy badanie nasienia +test MAR.
-
nick nieaktualny