MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysza dzwoń jutro do kliniki i poproś, żeby ktoś Cię przyjął. Ja na pierwszej wizycie byłam 4 tyg po transferze, ale 2 dni później byłam na kolejnej, bo mnie brzuch mocno bolał :> Niech zobaczą skąd to krwawienie może być. A Ty będziesz spokojniejsza jak zobaczysz pęcherzyk :>
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2017, 21:57
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Dziewczyny ale podbarwiony śluz to nie krwawienie. Mysza leż, nie chodź jak nie musisz i weź no spę no i zapisane leki. Wiesz, to że dr Cię zobaczy za wiele nie zmieni. Ja miałam przyspieszoną wizytę dopiero jak pojawiła się żywoczerwona krew.
7 tydzień i jeszcze nie miałaś wizyty? Zwykle dr umawia ok 6+4. -
prawda jest taka, że na tym etapie niewiele da się zrobić. Leżenie w przypadku podbarwionego śluzu to lepsze wyjscie niż jeżdżenie po izbach czy siedzenie w poczekalni, a na usg na tym etapie to widać jedynie albo zarodek na miejscu albo jego brak. Jesli dr Żaka nie ma to możesz spędzić jutro w poczekalni kilka godzin. Mysza a masz jakies skurcze, bóle??
-
Atak paniki mam za soba, znow incydent juz normalnie... tez mi sie wydaje (nie wiem dlaczego) ze to cos okolo ciazowego nie sam zarodek... I to prawda... to nigdy nie bylo krwawienie to zawsze podbarwiony sluz. Jakby pojawila sie krew to jednak bym popedzila na ip, tak to wiem ze nic nowego nie powiedza... ps clexane biore ps2 dziekuje za wsparcieee macie niesamowita moc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2017, 22:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a88 wrote:Nadal 3!!!!!!!!
Jaram sie jak glupia, bo do tej pory jeszcze nie bylo doby, zebysmy zaczynali kolejny dzien w tym samym skladzie))))))
Super! cieszę się razem z Tobą!
ja dziś popołudniu na usg do Andrzeja Brębowicza ...niech już wiem co tam się dzieje i dostanę zalecenia, bo znów pół dnia sucho, popołudniu podbrudzony śluz -
nick nieaktualny
-
No I po wizycie. Zarodek prawidlowo zagniezdzony, dr "wydaje sie" ze slyszy echo serduszka ale jeszcze wolno I slabo bo to troche za wczesnie... dostalam mimo wszystko lutinusa 3x dziennie no I powiedzial prawde: ciaza albo sie utrzyma albo nie, my mozemy tylko ładowac progesteron I czekac. Mam nie lezec,normalne funkcjonowanie jest wskazane.
MalaHD, antonna, Bella93, dżdżownica lubią tę wiadomość
-
250zl czyli tak jak pozostali,ja widze ze Wy to zupelnie inaczej odbieracie ze jest ok, a mi zostalo w pamieci "ciaza albo sie utrzyma albo nie" I "no krwawienia nie sa normalne sklamalbym gdybym powiedzial ze sa, kazde plamienie moze grozic poronieniem." Takze ni y ciesze sie ze zarodek jest, ale wiem ze w kazdej sekundIe moze go nie byc... ps niedzielna wizyta u mojej Pan dr bez zmian
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 18:52
-
Po co on pie*doli takie głupoty
No wiecie co...
Każda z nas jest przecież świadoma, że w każdym momencie może pójść coś nie tak ale staramy się o tym nie myśleć a lekarz wyskakuje z takim tekstem
Kochana nie przejmuj się, oni gadają co na język im przyjdzie mając w dupie czy nam będzie z tym źle czy nie. Ż też nie raz mnie zatkał i wbił w ziemię mój entuzjazm. Najważniejsze, że jest maluszek, nie myśl o tym co "może" wydarzyć się złego bo nie masz na to wpływu. Limit nieszczęść wyczerpany, teraz musi być tylko dobrze!Tak musimy myśleć żeby nie zwariować