X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną MedArt Poznań
Odpowiedz

MedArt Poznań

Oceń ten wątek:
  • Mysza1986 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cholera, u mnie dziś lutinus wypływa znowu jakiś dziwnie różowawo zabarwiony, mam go dość! już go więcej nie biorę... po tabletkach z kwasem bornym nie ma takich jaj.

Napisałam do Pani dr ciekawa jestem co odpisze...

bv5tg9v.png
  • antonna Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika8686 wrote:
    Odnośnie PAPPA u Szym ja czekałam prawie 3 tyg i okazało się ze jak coś jest nie w normie to dzwoni sam Szymański. Rejestracja dostaje tylko dobre wyniki. Gorsze są omawiane przez dr. On często dzwoni ze stacjonarnego tel kliniki. Niestety ja szukałam moich wyników to p. Maria tez nie miała wiedzy co się dzieje.

Ooo czyli widzę, że to jego standardowy czas pracy :> Wolałabym, żeby on do mnie osobiście nie dzownił w takim razie. Ale dziś już miałam takie koszmary... Trzy razy mi się śniło, że był zły wynik i że miałam amniopunkcję :/

Mysza zawsze możesz iść wcześniej na wizytę. Mała była w 6 tc pierwszy raz. Pani dr natomiast każe nam czekać do 7 tc :> Daj znać co Ci odpisze i może faktycnie odpuść już sobie ten Lutinus.

👧 2017 ❤ 👶 2021
    3jgxflw10w63fzkn.png
  • MalaHD Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam 5+4. Doktorek się umawia już na wizyty pęcherzykowe. Co 5 stówek to nie 250 co nie? :P

kiciakocia lubi tę wiadomość

klz9jw4z5xllyqdn.png
  • antonna Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff dziewczyny właśnie dostałam telefon z MedArtu :) Ponoć wyniki są OK i mogę po nie podjechać, albo odebrać przy kolejnej wizycie :) Wiecie jaki stres przeżyłam czekając czy w telefonie odezwie się kobieta z rejestracji, czy dr Szymański? :D Masakra :D

Mysza1986, MalaHD, dżdżownica, AnnaNata. lubią tę wiadomość

👧 2017 ❤ 👶 2021
    3jgxflw10w63fzkn.png
  • Mysza1986 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam po prostu odstawic ten lutinus, bo faktycznie, jak juz lutinus wyplynie to nie ma zadnych kolorowych niespodzinek wiec chyba mi nie sluzy :)

bv5tg9v.png
  • Niunia06 Nowa

Wysłany: 16 maja 2017, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszłam dzis na bete.Zobaczymy wieczorem.

Mysza1986, antonna lubią tę wiadomość

• dżdżownica Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunia06 wrote:
    Poszłam dzis na bete.Zobaczymy wieczorem.

Trzymam kciuki i przesyłam ciążowe wiruski :D

1JyDp2.png
  • MalaHD Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niunia kciuki!

klz9jw4z5xllyqdn.png
  • Mysza1986 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunia i jak tam?

bv5tg9v.png
  • Lena1 Przyjaciółka

Wysłany: 16 maja 2017, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za rady, jakoś leczę moje przeziębienie. Mam tylko wielkiego stracha, żeby coś nie zaszkodziło.
    Mysza z Lutinusem to chyba tak jest. Już z dwojga złego lepszy bolący Prolutex.:)
    A na co tabletki z kwasem bornym? :)

• Mysza1986 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny znow wrocil rozowy sluz, napisalam juz do Pani dr, jestem przerazona, mam mały atak paniki, nie wiem cp robic, mam nadzieje ze dr odpisze... chyba cala noc bede sie modlić... tabletki z kwasem bornym na paciorkowca.

bv5tg9v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2017, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza, nerwy nie pomogą. Lec spac, przespij stresa, zeby nie myśleć!
    My sie pomodlimy/potrzymamy kciuk/przywolamy pozytywne mysli za Ciebie:)

Mysza1986 lubi tę wiadomość

• antonna Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza a zaopatrzyłaś się może w to relanium? Pani dr Ci pewnie odpisze, że masz leżeć. Może poproś o zwolnienie z pracy? Trzymam kciuki!! Szkoda, że Twój bąbel Cię tak stresuje :(

👧 2017 ❤ 👶 2021
    3jgxflw10w63fzkn.png
  • kiciakocia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2017, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza ale to się rozkręca? ile globulek z kwasem bornym Ci zostało?

• Alberta Autorytet

Wysłany: 17 maja 2017, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam Was regularnie i kibicuje. Nie mam jeszcze terminu trzeciego in vitro bo ciagle przezywam dwa ostatnie, ale musze wkrotce ze wzgledu na uciekajacy czas.
    Sezon rowerowy, zainwestujcie w porzadne klodki bo mi wczoraj ukradli nowy rower. Co prawda w Londynie, ale w Poznaniu tez zlodziei nie brakuje.

Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
    4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
  • Lena1 Przyjaciółka

Wysłany: 17 maja 2017, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza, chyba spróbuj leżeć i powtórz betę ?

• kejt89 Znajoma

Wysłany: 17 maja 2017, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    przepraszam, że Wam sie wcinam w tematy, ale jestescie w dużej mierze z Poznania, po przejściach jeśli chodzi o badania, to może coś podpowiecie.
    Mam mieć laparoskopię z elektrokauteryzacją na Raszei i poinformowano mnie, że zadnego wymazu czytości pochwy nie potrzebuję. Czy któras z was może to potwierdzić? Dziwne mi się to wydaje i chcę zrobić na własną rękę.
    I pytanie - czy wiecie gdzie w Poznaniu jest miejscu, w którym od razu mi pobiorą i zbadają? Czy pozostaje osobna wizyta u ginekologa i zawiezienie materiału do labu?
    Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. :)

• gabrysia111 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2017, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kejt89, ja miałam laparo z kauteryzacją kilka lat temu. Co prawda w Gnieźnie, ale czystości pochwy nie wymagali.
    Kiedyś na stronie Alabu czytałam, że można u nich zrobić pobranie i badanie posiewu po wcześniejszym umówieniu się. Może przedzwoń do nich?

l22ntv73m8tqf2yc.png
  • kejt89 Znajoma

Wysłany: 17 maja 2017, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabrysiu,
    dziękuję, obdzwoniłam już diagnostykę, Polną, medpolonię i wszędzie tylko badają materiał. Więc do Alabu też zadzwonię.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2017, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kejt
    http://mikrobiologialekarska.ump.edu.pl/dla-pacjenta
    Ja tam osobiście nie byłam, ale moja przyjaciółka tam chodzi - nie musisz się rejestrować, po prostu przychodzisz, podchodzisz do rejestracji, płacisz i czekasz aż cię zawołają na pobranie :)

‹‹ 468 469 470 471 472 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ