MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
To czekamy na efektIskiereczka81 wrote:Bylam wczoraj na monitoringu u dr K. Pekly 3 pecherzyki. Od dzis dupastron i cos na e, plus clexane. Poza tym musimy z mezem przeleczyc grzybice. Bardzo bym chciala, zeby udalo sie nam i choc jedna komorka sie zaplodnila
A powiedz duże są teraz opóźnienia do Pani dr?
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban -
A mąż jakieś badania też robił czy nie ? Jakie ma nasienie ? Może ma to jakiś wpływ sama nie wiem ale tak gdybam. Swoją drogą to kupę kasy chcą za te witaminy gdzie zamawianie najtaniej ? Gdzieś kiedyś czytałam o zagranicznej stronie ale nie mogę się dokonać gdzie.semi123 wrote:Dziewczyny,dostałam wiadomość od Pani dr,i w związku z moją homocysteina mam zbadać gen MTHFR oraz mąż ma brać te metylowane witaminy, tylko zastanawia mnie czemu mąż skoro to moj wynik ? Wiecie może ?
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban -
Anakonda 2 bądź 3 (CZUBATE), kurczę nie pamiętam dokładnie! Ale wiem, że to tak miało wyjść 30-40 gramów, bo gdzieś znalazłam info, że tyle powinno się pić
W każdym razie schodziła mi jak głupia ta pierzga. Zalewałam ciepłą wodą, dodawałam miodu i rano na czczo ten syf piłam
Jeszcze dzięki temu miodowi jakoś znośne to było...
Anakonda a u dr cały czas tak samo się czeka
Nawet jak ostatnio byłam w niedzielę, to mimo, że mogłam wejść prawie punktualnie, bo pacjentka przede mną wyszła to i tak dr przyjęła mnie z opóźnieniem, bo chyba poszła do siebie na lunch/obiad
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2017, 09:46
M&K
2017
M 😍 2020 -
Dziewczyny dnia 27.07.2017 na świat przyszły moje dwa maluszki Helenka i Ignacy - miłość od pierwszego spojrzenia
Ja się więc usuwam na bok bo nie mam kompletnie na nic czasu tyle pracy przy maluchach. Wszystkim życzę wytrwałości w walce a na pewno każdej się uda 
Poróc cc w 36tc maluchy 2350 i 2140 są zdrowe i piękne
Dziękuje za każdą radę jaką tu otrzymałam. Pozdrawiam!
Imbirek91, gabrysia111, anakonda, dżdżownica, aura, nick nieaktualny, MalaHD, Campari, antonna, Nika8686, nick nieaktualny, AnaC, Lena1, Ainaa, Odeta, Alberta, Mysza1986 lubią tę wiadomość
ajda -
nick nieaktualnyajda wrote:Dziewczyny dnia 27.07.2017 na świat przyszły moje dwa maluszki Helenka i Ignacy - miłość od pierwszego spojrzenia
Ja się więc usuwam na bok bo nie mam kompletnie na nic czasu tyle pracy przy maluchach. Wszystkim życzę wytrwałości w walce a na pewno każdej się uda 
Poróc cc w 36tc maluchy 2350 i 2140 są zdrowe i piękne
Dziękuje za każdą radę jaką tu otrzymałam. Pozdrawiam!
Gratuluję Ajda!!Niech się zdrowo chowają! Życzę dużo siły przy opiece!
Piękna data narodzin! trzy razy siedem
-
Ajda, serdeczne gratulacje...
zdrowia dla maluchów i mamy, sił dla taty. Wzruszam się za każdym razem gdy pojawia się kolejne forumowe dzieciątko. Taka piękna chwila.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2017, 15:46
Ainaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny