MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
gabrysia111 wrote:Dziewczyny, od wczoraj boli mnie jakaś kość w... pośladku. Wiem, że to pewnie normalne, rozluźnianie itd., ale może macie jakieś sposoby na złagodzenie takiego bólu?
Mi pomogło tylko oklejanie taśmami przy takim bólu w pośladku i kręgosłupie. Ale ulga była w ciągu pół dnia i ból już nie wrócił od 2 tygodni.gabrysia111 lubi tę wiadomość
-
No pięknie! Semi gratulacje!!!
Alberta zaciskam mocno kciuki, żeby Ci się udało z tym zarodkiem!!!!
Ja mam łożysko na tylnej ścianie i ruchy poczułam dość szybko, bo w 17 tc.
Gabrysia ja nie pomogę, bo póki co nie miałam takich bóli. Jednego dnia mnie tylko ciągnęło w pachwinach, ale następnego już samo przeszło.gabrysia111 lubi tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Informuję, że wczoraj wieczorem troszkę się pospieszył i przyszedł na świat nasz wyczekany synek. Waży 3 kg, otrzymał 8pkt i leży na neonatologii ze względu na mały problem z płuckiem i konieczność brania antybiotyku. Na porodówkę jechałam prosto z kliniki
a88, antonna, dżdżownica, Mada29, Lena1, anakonda, myszaaaaa25, AnaC lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gabi a pytałam dr o to kiedy te ruchy poczuje to powiedziała, że w pojedynczej ciąży koło 22 tygodnia a ja mogę poczuć koło 20 z racji bliźniaków więc się nie stresować póki co
A i jeszcze mi powiedziała, że mam przedszkola już szukać bo z mojej miejscowości ma teraz oprócz mnie jeszcze 3 pary bliźniaków ale młodsi od moich! ;d więc skuteczność mają niezłą w klinice.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2017, 18:38
gabrysia111, dżdżownica lubią tę wiadomość
M&K 2017
M 😍 2020 -
kiciakocia wrote:Informuję, że wczoraj wieczorem troszkę się pospieszył i przyszedł na świat nasz wyczekany synek. Waży 3 kg, otrzymał 8pkt i leży na neonatologii ze względu na mały problem z płuckiem i konieczność brania antybiotyku. Na porodówkę jechałam prosto z kliniki
kiciakocia lubi tę wiadomość
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc
3 IUI
03.2016 I procedura krótki protokół ICSI
05.2016 II procedura krótki protokół ICSI
Zmiana kliniki MedArt
09.2016 długi protokół 21.09 punkcja mamy 3 zarodki
29.11.2016 crio 4AA cb
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
08.2018 IV IVF cykl naturalny transfer 17.08 7tc
V IVF grudzień 6 zarodków 4 prawidłowe genetycznie
10.04. 2019transfer -
gabrysia111 wrote:Oczywiście zapraszamy Ja niestety nie opowiem, jaka jest różnica w klinice, bo zaczynałam już w nowej siedzibie. Jest nowocześnie i profesjonalnie - tyle mogę powiedzieć
Powiesz coś więcej o sobie? Jaki problem doprowadził Was wcześniej do ivf?
a więc mam 25 lat a za sobą dwa in vitro, pierwsze kompletnie nieudane na Polnej a drugie strzał w 10 generalnie u mnie nie ma żadnego problemu za to mąż ma azoospermię, więc niestety korzystaliśmy z nasienia dawcy. Z rodziny mało kto o tym wie i wszyscy uważają że synek to czysty tatuś a jemu jest bardzo miło.
Myślimy powoli o kolejnej procedurze i rodzeństwie dla naszego synka w tej chwili ma rok i 2 miesiące1 IVF 2014 - 3 transfery, 6 zarodków Polna Poznań
2 IVF 2015 - 1 transfer, 2 zarodki synek ur czerwiec 2016 Medart Poznań
3 IVF ?????? -
kiciakocia wrote:Informuję, że wczoraj wieczorem troszkę się pospieszył i przyszedł na świat nasz wyczekany synek. Waży 3 kg, otrzymał 8pkt i leży na neonatologii ze względu na mały problem z płuckiem i konieczność brania antybiotyku. Na porodówkę jechałam prosto z kliniki
gratulacje! zdrówka :*kiciakocia lubi tę wiadomość
1 IVF 2014 - 3 transfery, 6 zarodków Polna Poznań
3 IVF ?????? -
MalaHD wrote:Mysza powodzonka! Do kogo chodziliście w medarcie?
u zabawnego dr.Żaka jestem ciekawa czy coś się zmienił od tamtego czasu ostatni raz widziałam go jak robiłam badania prenatalne u dr. Szymańskiego w styczniu 2016r1 IVF 2014 - 3 transfery, 6 zarodków Polna Poznań
3 IVF ??????