MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
anakonda wrote:To jest tu na obornickiej ten prywatny szpital ? A jakieś badania robiłaś mocz morfologia ? Hm ciekawe czy dr K mi zaproponuje ten szpital czy jednak MedArt .kika
-
dżdżownica wrote:Kika a jakie warunki w szpitalu medpolonia? Tzn czy czuć że to szpital prywatny? Jakie podejście do pacjenta?
dżdżownica lubi tę wiadomość
kika -
kika123 wrote:Dokładnie szpital na ul. Obornickie 262. Tak, dostałam listę badań, ale nie było zbyt wiele, generalnie z tego co pamiętam, to takie podstawowe, grupa krwi, krzepnięcia krwi..
Ps ja tam nie narzekałam na Polnej miałam pokój z koleżanka z MedArt ( poznałam zresztą 3 bo 2 miały HSG ale to na krzesełku czekały ) i miałam do kogo buzie otworzyć Ale ja z natury gadatliwa jestem wiec ...Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
Aura gratulacje, super jajeczka. Co dokładnie brałaś, jakich firm i dawki?
Będę wdzięczna za odpowiedź bo u mnie kiepsko i z ilością i jakością.Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
-
gabrysia111 wrote:Ja to leczę od roku regularnie antybiotykami. Koniecznie daj znać dr - z pewnością dostaniesz leki. Dla nas to w większości przypadków groźne nie jest, stanowi jednak duże zagrożenie dla dziecka, jeśli zarazi się tym przy porodzie. Z tego, co kojarzę w trakcie porodu kobieta dostaje jeden zastrzyk i zagrożenie dla malucha jest minimalne
A jakie bierzesz antybiotyki? Czy znikły już te bakterie po kuracji -
Lena1 wrote:A jakie bierzesz antybiotyki? Czy znikły już te bakterie po kuracji
-
Ooo Gabi czyli jednak dr dał ci coś? Ja jestem ciekawa jak to u mnie wygląda, jutro kończę duomox, ale posiew to będzie mi pewnie dopiero dr robić we wrześniu (no chyba że uzna, że nie ma sensu...) ale odkąd biorę te globulki z kwasem bornym co drugi dzień to mi się lepiej zrobiło
przynajmniej takie mam odczucie, chociaż jakoś nie chce mi się wierzyć że bakterii się pozbędę ale co tam, w końcu większość ciężarnych coś tam ma a maluszki rodzą się zdrowe
więc jestem dobrej myśli.
M&K2017
M 😍 2020 -
Tak, dostałam antybiotyk z innym składnikiem czynnym + kapsułki z Lactobacillus. Tak więc zupełnie inna taktyka niż u dr K
Mówił mi jednak, że u 30% kobiet Streptococcus występuje i nie wywołuje negatywnych skutków, ale ze względu na dziecko niestety nie można tego tak zostawić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martiii to prawdopodobnie więzadło. Połóż się i odpocznij. Macica sie rozciąga, ponolewańia są naturalne. Wszelkie ciągniecia, napiecia po bokach nie powinny zwiastować nic groźnego. Niebezpieczne są bóle w lini środkowej, skurcze, szczególnie z towarzyszącym plamieniem.
-
MARTIII wrote:Dziewczyny w ciąży! Kłuje mnie od wczoraj w lewym boku, tk jakby jajnik...niepokoje sie..miaala tak któras?
-
A88, gabrysia111, campari dzieki! Trochę sie uspokoilam. Rzeczywiście Maluch rośnie i ma prawo cos ciągnąć.. zobaczę ew jutro napiszę do doktora. Od jutra idę tez juz na L4, muszę odpocząć bo to chyba juz najwyzsza pora! Aa i chyba wezmę ten magnez, bo cos mialam dzisiaj skurcze w lydkach.. yc moze to od tego! A wy jak samopoczucie?starania od września 2013.....
4 IUI
Czerwiec 2017- naturalny CUD
-
Kupie ten magnes;) co do glodu , to ja tez tak mam..ale nie mogę znowu za duzo zjeść..tylko trochę bo juz jestem pelna i zaraz znowu glodna;) u was juz brzuszki spore;) dzieki dziewczyny za odzew! Jak zwykle sie nie zawiodłam pytając o radę ma forum! Sciskam !starania od września 2013.....
4 IUI
Czerwiec 2017- naturalny CUD
-
nick nieaktualnyStartuję dziewczyny!!
Byłam u doktorka i zaczynam przygotowywanie do criotransferu od brania estrofemu i divigeluZrobiłam badania krwi i trochę się zmartwiłam
progesteron wyszedł mi < 0,050, poniżej normy laboratorium. Pisałam do dr ale nic mi nie odpisał, nie wiem czy mam się już martwić? Choć ostatnio ten sam problem miała Jasiaaa nie? A reszta wyników wyszła w normie estradiol, fsh i lh.
Lady_E, Imbirek91, MalaHD, Mysza1986, Alberta lubią tę wiadomość
-
Mada trzymam kciuki
Mada29 lubi tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka