MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Agatka88 wrote:Dziękuję za miłe przyjęcie
Prowadzi nas dr Ż.
Nie wiem dziewczyny jak Wy wytrzymujecie to czekanie ale mnie to strasznie irytuje, chciałabym żeby to wszystko szybciej szło, ale niestety trzeba być cierpliwym! I tej cierpliwości wszystkim czekającym życzę.
Miłego dnia dla Was!
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
gabrysia111 wrote:Dziewczyny, czy przed badaniem glukozy pod obciążeniem mogę wziąć Letrox i Duphaston? Nie chciałabym przekładać godziny przyjęcia leków, a tym bardziej z nich rezygnować tego dnia...
Ja co prawda robiłam tylko glukoze na czczo ale w labo mi pani powiedziała że nawet zębów nie powinno się myć przed badaniem glukozy. Ja nigdy nie biorę leków rano jak idę na badanie krwi.gabrysia111 lubi tę wiadomość
-
Imbirek, Aina dzieki, no troche jestem spokojniejsza, ale kurcze jesli tak szyjka w ciazy wrazliwa to moze niepotrzebnie ta cytologia..ale juz dzisiaj widze samo plamoebie więc chyba ok. Jasiaaa jak bralam zastrzyki to zawsze mialam sinika -a robilam zgodnie z zaleceniem itp. Więc nie martw sie nimi, zniknąstarania od września 2013.....
4 IUI
Czerwiec 2017- naturalny CUD
-
Ja już próbowałam wszystkiego. Płytko, z igła do końca, na prosto, pod kątem z trzymaniem fałdki do samego końca i z puszczaniem tuż po wbiciu. Szybko, wolno, z przecieraniem po zastrzyku, bez przecierania, z uciskiem i bez i NIE MA reguły. Jak siniak ma się pojawić to się pojawi więc teraz robię bylejak.
Mysza1986 lubi tę wiadomość
-
Jasia, ja też próbowałam na różne sposoby i nie mam pojęcia, kiedy siniak się robi, a kiedy nie... Teraz podaję w uda i widzę, że jak robię tam, gdzie mniej tłuszczyku, to rzadziej wychodzą siniaki, ale nie wiem, czy można to uznać za jakieś rozwiązanie...
Czy Wy po USG u dr Sz też macie obolały brzuch? Boli mnie jakby skóra i tkanka pod nią, tak jak po uderzeniu boli siniak przy dotyku. Po poprzednim USG bolało kilka dni. Nie wiem, może tak mocno dusi tylko większe pacjentki?Dominique1995 lubi tę wiadomość
-
Ja z kolei siniakow nie mam, ale już wiem gdzie wbijać żeby nie trafić w naczynko, bo jak trafię to nie dość że boli jak diabli to jeszcze siniak na pół brzucha się robi
a teraz zapodaję sobie clexane 2x dziennie niestety ;/ plus prolutex ale co tam, coś mi chyba te 3 zastrzyki do końca będą towarzyszyć
Gabi podziwiam że robisz w uda! Chyba bym się na to nie odważyła - tzn.jakoś ten brzuch spoko ale co do innych miejsc mam blokadę psychiczną. W ogole wysyłałam ci zaproszenie do grona znajomych i mnie Panna zignorowała ;(!
Gabi ja bólu brzucha dzień po już nie miałam ale w dzień badania i w jego trakcie zastanawiałam się na zmianę czy na niego zwymiotuję czy zemdleję, ale potem przesuwał się tą głowicą więc łapałam oddech na chwilę i jakoś przeżyłamM&K2017
M 😍 2020 -
Cześć Dziewczyny cały czas trzymam kciuki za wasze Maluszki. Mój ma już ponad 3 mce i jest przesłodki
Co do usg u Szymańskiego mnie tez mocno wałkował tym usg nawet Żakowi o tym mówiłam i się śmiał ze mnie masuje ta głowica. Naszczescie dziecku to " nie zaszkodziło". Dbajcie o siebie a tym co się starają życzę szczęścia rok temu klulam się purehonem.gabrysia111, MalaHD, Mada29 lubią tę wiadomość
21.09.16 Beta 87- 8dpt
21.01.16 Aniołek 9 tc
-
Imbirek91 wrote:Ja z kolei siniakow nie mam, ale już wiem gdzie wbijać żeby nie trafić w naczynko, bo jak trafię to nie dość że boli jak diabli to jeszcze siniak na pół brzucha się robi
a teraz zapodaję sobie clexane 2x dziennie niestety ;/ plus prolutex ale co tam, coś mi chyba te 3 zastrzyki do końca będą towarzyszyć
Gabi podziwiam że robisz w uda! Chyba bym się na to nie odważyła - tzn.jakoś ten brzuch spoko ale co do innych miejsc mam blokadę psychiczną. W ogole wysyłałam ci zaproszenie do grona znajomych i mnie Panna zignorowała ;(!
Gabi ja bólu brzucha dzień po już nie miałam ale w dzień badania i w jego trakcie zastanawiałam się na zmianę czy na niego zwymiotuję czy zemdleję, ale potem przesuwał się tą głowicą więc łapałam oddech na chwilę i jakoś przeżyłamTrudniej złapać na udach, ale już opanowałam
Co do zaproszenia, to nie dostałam powiadomienia, a faktycznie wisiało i przyjęłam -
Antonna o zrostach to ty mi nic nie mów! Jakoś tydzień temu robiąc sobie zastrzyk nie mogłam się wbić a jak już się wbiłam to stwierdziłam, że chyba sobie dziurę na wylot zrobiłam
Jejku jaka twoja ciąża już zaawansowana! Zazdraszczam i mam nadzieję dotrwać chociaż do etapu na którym ty jesteś!gdzie poród? Polna, św.Rodzina czy całkowicie gdzieś indziej?
M&K2017
M 😍 2020 -
Wszystkie znaki na ziemii i w niebie zachęcają mnie do Św. Rodziny, więc pewnie tam właśnie pojadę
No właśnie te zrosty są najgorsze, bo pcha się tę strzykawkę i pcha i ona nie wchodzi i daje się coraz więcej siły, aż nagle jak się przebije to wchodzi od razu całaImbirek91, Campari lubią tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021