X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną MedArt Poznań
Odpowiedz

MedArt Poznań

Oceń ten wątek:
  • MalaHD Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kornel oddaj trochę cycka :D Powodzenia, trzymam kciuki za owocne jajobranie

Tak Garbysia w św. rodzinie

kornelkornel lubi tę wiadomość

klz9jw4z5xllyqdn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2017, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalaHD życzę pięknego prezentu na urodziny. A co z tą prywatną porodówką w Poznaniu, co o niej niedawno rozmawiałyście, będzie? Czy za droga, że niekorzystacie?

kornelkornel zdrowych jajek i pięknych zarodków.

Ja wybieram się na podgląd w czwartek i zobaczymy czy będę podchodzić do transferu.
    Ostatnio pobolewa mnie kręgosłup, chyba korzonki. Myślicie, że to przeszkoda do transferu?

kornelkornel lubi tę wiadomość

• Imbirek91 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała czyli rozumiem że jak tylko K zadysponuje szpital to lecieć i zajmować miejsce na pato :D mam nadzieję że gdzies mnie upchnie używając swoich kontaktów skoro sama mi namieszała o tej św rodzinie to nie dam się na polnej położyć :) najwyżej mi szybka akcja pod tytułem Łódź zostanie :/
    Suselek ta prywatna porodówka może będzie jak ty będziesz rodzic :D bo jakoś w medarcie temat ucichł chyba że któraś tu z dziewczyn ma inne, pozytywne informacje?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 15:59

M&K <3 2017
    M 😍 2020
  • MalaHD Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imbirek dziś już zamknięte, mają tu sajgon, więc zajmuj miejscówkę bo jak już będziesz to Cię nie wywalą :P Planowe cc są poprzesuwane przez nagłe przypaski
    Polna i Raszei też dziś nie przyjmuje, zostaje tylko Lutycka

klz9jw4z5xllyqdn.png
  • Bella93 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapraszam do Łodzi :D

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤

Matylda 🩷11.08.2022

preg.png
  • Imbirek91 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała zdecydowanie tego nie lubię! :(
    Bella jak mi moja dr nie załatwi miejsca na pato w św rodzinie to zostanie mi Łódź więc kto wie :)

M&K <3 2017
    M 😍 2020
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2017, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady bardzo mi przykro że komórka ta jedna odpadła. nie poddawajcie sie! Dobrze, że dr chce z Wami porozmawiać. A o zmianie kliniki to już pewna decyzja z Waszej strony?

Dziewczyny zrobiłam dziś bete i aż się wystraszyłam 211,10. Nie za dużo w tak krótkim czasie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 19:48

JaMama84, MalaHD, Imbirek91 lubią tę wiadomość

• kornelkornel Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powiedźcie mi proszę czy muszę zabierać ze sobą drugi raz wszystkie wyniki i grupy krwi na pobieranie?

klz9krhmyflvohw4.png
  • JaMama84 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mada29 wrote:
    Lady bardzo mi przykro że komórka ta jedna odpadła. nie poddawajcie sie! Dobrze, że dr chce z Wami porozmawiać. A o zmianie kliniki to już pewna decyzja z Waszej strony?

Dziewczyny zrobiłam dziś bete i aż się wystarczyłam 211,10. Nie za dużo w tak krótkim czasie?
    Wow! Piekny przyrost!:)

Mada29 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2017, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś

Mi przy dużym przyroście Bella przepowiadała bliźniaki, a któraś z dziewczyn pisała, że może to świadczyć o dobrej implantacji zarodka. Obie teorie są fajne więc chyba nie masz się czym martwić :)

Mada29 lubi tę wiadomość

• JaMama84 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady, strasznie mi przykro, mam nadzieje, ze w koncu sie uda, napisz czasami co u Ciebie!

• MalaHD Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mada piękny przyrost! :) gratulacje

To jest mały szpital, kameralny. Na pato mamy chyba tylko 3 sale 4os. więc duża szansa, że trafisz do mnie :)

Mada29 lubi tę wiadomość

klz9jw4z5xllyqdn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2017, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Imbirek na kiedy masz termin, że się już szykujesz do szpitala? Jeszcze w grudniu urodzisz?

• Imbirek91 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mada jak to gdzies przeczytalam wypowiedź jakiegoś lekarza 'ciąża blizniacza jest jak bomba, teraz nic się nie dzieje a za chwilę możesz mieć już cesarkę' :) ogólnie dr K na pato mnie już chciała połozyc jakis czas temu, bo ona po prostu zapobiegawczo kładzie bliźniaki dosc wczesnie, co oczywiście nie oznacza że cię położy i od razu rodzisz, niektóre dziewczyny i po miesiąc, dwa kwitną... A u mnie ogólnie nic się nie dzieje ale nigdy nie wiadomo kiedy dziać się zacznie a nie mam najmniejszej ochoty wyladowac na Lutyckiej :)

M&K <3 2017
    M 😍 2020
  • Lena1 Przyjaciółka

Wysłany: 6 grudnia 2017, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z Was brała relanium w III trymestrze? Mam zalecone 5mg 1 wieczorem ze względu na skurcze w KTG, ale po przeczytaniu ulotki coś nie mam odwagi go brać. Nie wygląda to dobrze.
    Czy KTG zawsze jest miarodajne? Mi raz pokazuje skurcze, a raz nie.

• Imbirek91 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena ja biorę 2 razy dziennie relanium :) a w zasadzie na każdej ulotce będziesz miała napisane że lek niewskazany w 3 trymestrze :) a nie mam skurczy, biorę właśnie żeby zapobiec skurczom :)

M&K <3 2017
    M 😍 2020
  • anna_b Ekspertka

Wysłany: 7 grudnia 2017, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena ja brałam cały 1 trymestr i teraz w 3 też. To często stosowany lek w ciąży.

• Campari Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja brałam. Wzięłam znaczy 2 tabletki na wyciszenie skurczy. Więcej nie zdążyłam ;-)

r9bzabd.png
  • MalaHD Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej Campari Pawełek ma już rok???? Ale ten czas szybko ucieka...

klz9jw4z5xllyqdn.png
  • Imbirek91 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do Pawełka mam sentyment bo jak się pojawiłam na forum to Pawełek walczył w brzuszku mamy :)
    Mała jak tam dziś na froncie? Bo przyjaciółka na Polnej na badaniach to mówiła że przyjmują rodzące :)

M&K <3 2017
    M 😍 2020
‹‹ 669 670 671 672 673 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ