MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMalaHD życzę pięknego prezentu na urodziny. A co z tą prywatną porodówką w Poznaniu, co o niej niedawno rozmawiałyście, będzie? Czy za droga, że niekorzystacie?
kornelkornel zdrowych jajek i pięknych zarodków.
Ja wybieram się na podgląd w czwartek i zobaczymy czy będę podchodzić do transferu.
Ostatnio pobolewa mnie kręgosłup, chyba korzonki. Myślicie, że to przeszkoda do transferu?kornelkornel lubi tę wiadomość
-
Mała czyli rozumiem że jak tylko K zadysponuje szpital to lecieć i zajmować miejsce na pato
mam nadzieję że gdzies mnie upchnie używając swoich kontaktów skoro sama mi namieszała o tej św rodzinie to nie dam się na polnej położyć
najwyżej mi szybka akcja pod tytułem Łódź zostanie
Suselek ta prywatna porodówka może będzie jak ty będziesz rodzicbo jakoś w medarcie temat ucichł chyba że któraś tu z dziewczyn ma inne, pozytywne informacje?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 15:59
M&K2017
M 😍 2020 -
Zapraszam do Łodzi
-
nick nieaktualnyLady bardzo mi przykro że komórka ta jedna odpadła. nie poddawajcie sie! Dobrze, że dr chce z Wami porozmawiać. A o zmianie kliniki to już pewna decyzja z Waszej strony?
Dziewczyny zrobiłam dziś bete i aż się wystraszyłam 211,10. Nie za dużo w tak krótkim czasie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 19:48
JaMama84, MalaHD, Imbirek91 lubią tę wiadomość
-
Mada29 wrote:Lady bardzo mi przykro że komórka ta jedna odpadła. nie poddawajcie sie! Dobrze, że dr chce z Wami porozmawiać. A o zmianie kliniki to już pewna decyzja z Waszej strony?
Dziewczyny zrobiłam dziś bete i aż się wystarczyłam 211,10. Nie za dużo w tak krótkim czasie?Mada29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mada jak to gdzies przeczytalam wypowiedź jakiegoś lekarza 'ciąża blizniacza jest jak bomba, teraz nic się nie dzieje a za chwilę możesz mieć już cesarkę'
ogólnie dr K na pato mnie już chciała połozyc jakis czas temu, bo ona po prostu zapobiegawczo kładzie bliźniaki dosc wczesnie, co oczywiście nie oznacza że cię położy i od razu rodzisz, niektóre dziewczyny i po miesiąc, dwa kwitną... A u mnie ogólnie nic się nie dzieje ale nigdy nie wiadomo kiedy dziać się zacznie a nie mam najmniejszej ochoty wyladowac na Lutyckiej
M&K2017
M 😍 2020 -
Czy któraś z Was brała relanium w III trymestrze? Mam zalecone 5mg 1 wieczorem ze względu na skurcze w KTG, ale po przeczytaniu ulotki coś nie mam odwagi go brać. Nie wygląda to dobrze.
Czy KTG zawsze jest miarodajne? Mi raz pokazuje skurcze, a raz nie.