X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną MedArt Poznań
Odpowiedz

MedArt Poznań

Oceń ten wątek:
  • MalaHD Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kornel oddaj trochę cycka :D Powodzenia, trzymam kciuki za owocne jajobranie

Tak Garbysia w św. rodzinie

kornelkornel lubi tę wiadomość

klz9jw4z5xllyqdn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2017, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalaHD życzę pięknego prezentu na urodziny. A co z tą prywatną porodówką w Poznaniu, co o niej niedawno rozmawiałyście, będzie? Czy za droga, że niekorzystacie?

kornelkornel zdrowych jajek i pięknych zarodków.

Ja wybieram się na podgląd w czwartek i zobaczymy czy będę podchodzić do transferu.
    Ostatnio pobolewa mnie kręgosłup, chyba korzonki. Myślicie, że to przeszkoda do transferu?

kornelkornel lubi tę wiadomość

• Imbirek91 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała czyli rozumiem że jak tylko K zadysponuje szpital to lecieć i zajmować miejsce na pato :D mam nadzieję że gdzies mnie upchnie używając swoich kontaktów skoro sama mi namieszała o tej św rodzinie to nie dam się na polnej położyć :) najwyżej mi szybka akcja pod tytułem Łódź zostanie :/
    Suselek ta prywatna porodówka może będzie jak ty będziesz rodzic :D bo jakoś w medarcie temat ucichł chyba że któraś tu z dziewczyn ma inne, pozytywne informacje?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 15:59

M&K <3 2017
    M 😍 2020
  • MalaHD Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imbirek dziś już zamknięte, mają tu sajgon, więc zajmuj miejscówkę bo jak już będziesz to Cię nie wywalą :P Planowe cc są poprzesuwane przez nagłe przypaski
    Polna i Raszei też dziś nie przyjmuje, zostaje tylko Lutycka

klz9jw4z5xllyqdn.png
  • Bella93 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapraszam do Łodzi :D

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤

Matylda 🩷11.08.2022

Twins are coming:
    preg.png
  • Imbirek91 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała zdecydowanie tego nie lubię! :(
    Bella jak mi moja dr nie załatwi miejsca na pato w św rodzinie to zostanie mi Łódź więc kto wie :)

M&K <3 2017
    M 😍 2020
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2017, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady bardzo mi przykro że komórka ta jedna odpadła. nie poddawajcie sie! Dobrze, że dr chce z Wami porozmawiać. A o zmianie kliniki to już pewna decyzja z Waszej strony?

Dziewczyny zrobiłam dziś bete i aż się wystraszyłam 211,10. Nie za dużo w tak krótkim czasie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 19:48

JaMama84, MalaHD, Imbirek91 lubią tę wiadomość

• kornelkornel Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powiedźcie mi proszę czy muszę zabierać ze sobą drugi raz wszystkie wyniki i grupy krwi na pobieranie?

klz9krhmyflvohw4.png
  • JaMama84 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mada29 wrote:
    Lady bardzo mi przykro że komórka ta jedna odpadła. nie poddawajcie sie! Dobrze, że dr chce z Wami porozmawiać. A o zmianie kliniki to już pewna decyzja z Waszej strony?

Dziewczyny zrobiłam dziś bete i aż się wystarczyłam 211,10. Nie za dużo w tak krótkim czasie?
    Wow! Piekny przyrost!:)

Mada29 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2017, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś

Mi przy dużym przyroście Bella przepowiadała bliźniaki, a któraś z dziewczyn pisała, że może to świadczyć o dobrej implantacji zarodka. Obie teorie są fajne więc chyba nie masz się czym martwić :)

Mada29 lubi tę wiadomość

• JaMama84 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady, strasznie mi przykro, mam nadzieje, ze w koncu sie uda, napisz czasami co u Ciebie!

• MalaHD Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mada piękny przyrost! :) gratulacje

To jest mały szpital, kameralny. Na pato mamy chyba tylko 3 sale 4os. więc duża szansa, że trafisz do mnie :)

Mada29 lubi tę wiadomość

klz9jw4z5xllyqdn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2017, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Imbirek na kiedy masz termin, że się już szykujesz do szpitala? Jeszcze w grudniu urodzisz?

• Imbirek91 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mada jak to gdzies przeczytalam wypowiedź jakiegoś lekarza 'ciąża blizniacza jest jak bomba, teraz nic się nie dzieje a za chwilę możesz mieć już cesarkę' :) ogólnie dr K na pato mnie już chciała połozyc jakis czas temu, bo ona po prostu zapobiegawczo kładzie bliźniaki dosc wczesnie, co oczywiście nie oznacza że cię położy i od razu rodzisz, niektóre dziewczyny i po miesiąc, dwa kwitną... A u mnie ogólnie nic się nie dzieje ale nigdy nie wiadomo kiedy dziać się zacznie a nie mam najmniejszej ochoty wyladowac na Lutyckiej :)

M&K <3 2017
    M 😍 2020
  • Lena1 Przyjaciółka

Wysłany: 6 grudnia 2017, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z Was brała relanium w III trymestrze? Mam zalecone 5mg 1 wieczorem ze względu na skurcze w KTG, ale po przeczytaniu ulotki coś nie mam odwagi go brać. Nie wygląda to dobrze.
    Czy KTG zawsze jest miarodajne? Mi raz pokazuje skurcze, a raz nie.

• Imbirek91 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena ja biorę 2 razy dziennie relanium :) a w zasadzie na każdej ulotce będziesz miała napisane że lek niewskazany w 3 trymestrze :) a nie mam skurczy, biorę właśnie żeby zapobiec skurczom :)

M&K <3 2017
    M 😍 2020
  • anna_b Ekspertka

Wysłany: 7 grudnia 2017, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena ja brałam cały 1 trymestr i teraz w 3 też. To często stosowany lek w ciąży.

• Campari Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja brałam. Wzięłam znaczy 2 tabletki na wyciszenie skurczy. Więcej nie zdążyłam ;-)

r9bzabd.png
  • MalaHD Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej Campari Pawełek ma już rok???? Ale ten czas szybko ucieka...

klz9jw4z5xllyqdn.png
  • Imbirek91 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do Pawełka mam sentyment bo jak się pojawiłam na forum to Pawełek walczył w brzuszku mamy :)
    Mała jak tam dziś na froncie? Bo przyjaciółka na Polnej na badaniach to mówiła że przyjmują rodzące :)

M&K <3 2017
    M 😍 2020
‹‹ 669 670 671 672 673 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ