MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Noo, jest przystojny, skubany
Nam było szkoda tych 5 komórek, więc zdecydowaliśmy się zamrozić... może kiedyś po nie wrócę... dr mówił, że u nas nie jest to jeszcze powszechna metoda, ale np. W stanach robią to na porządku dziennym. Może u nas kiedyś też tak będzie, to wtedy zdecydujemy się na ich rozmrożenie i zapłodnienie. Póki co boimy się eksperymentuprzecież to tyle kasy...
Konieczna II procedura IVF... brak refundacji na puregon -
Hej, dziękuję bardzo za wsparcie. Nie odstawiłam leków jeszcze do jutra czyli 11dpt. Pomyślicie desperatka szalona. "Czucie i wiara silniej mówią do mnie niż mędrca szkiełko i oko". Okres pojawia się mimo dwóch Proluteksów i 4 Duphastonów prawda?
Susełek 2 stycznia wypadnie 7dpt czy później betujesz?Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
-
Mi zawsze kazał odstawiać proga, dopiero po kilku dniach miałam @. Nie jestem pewna czy na wysokim progu się @ pojawi? Może ktoś mądrzejszy się wypowie
Trzymaj się mocno Alberta!Alberta lubi tę wiadomość
Konieczna II procedura IVF... brak refundacji na puregon -
Dr B nie odezwał się do mnie a robiłam betę jeszcze w klinice 8dpt. Też była zero, a wiecie, że lekarze widzą wyniki gdy oddajemy krew w klinice. Zajęty bo dr Ż i K na urlopie i pewnie pomyślał, że jestem na tyle doświadczona, że wiem co robić.Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
-
nick nieaktualnyJa już po prenatalnych, bąbel ma 8cm i wyprzedza swój wiek o tydzień. Anatomicznie wszystko ładnie wygląda, oddałam krew na Pappę i czekam na telefon z kliniki w późniejszym czasie. Podczas samego usg się spłakałam, jak dr pokazywał wszystko w takim zbliżeniu,po kolei narządy, przepływy itd, a jak śmiesznie fikał w środku
Chyba dzisiaj tak naprawdę uderzyło we mnie co tam się dzieje w środku i emocje mnie zalały, bo wyłam jeszcze w samochodzie
I chyba nie powinnam nazywać go bąblem tylko bąbelką (na 70%) więc jeżeli to się potwierdzi to kolejne marzenie spełnione
dr Szymański bardzo fajny lekarz
Czytałam, że się rozpływacie na dr B, wizualnie kompletnie nie mój typ więc majtki ściągam na wizycie bez problemuNie twierdzę jednak, że nie jest przystojny, nawet mój partner na początku trochę się śmiał, że doskonale wie dlaczego tak bardzo chciałam chodzić do dr B
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2017, 17:07
Lizzinka, Mada29, antonna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyo 12 widziałam dr B w klinice, czekaliśmy za wizytą prawie 40 minut i było naprawdę dużo par czekających i wchodzących do niego więc trochę ma teraz na głowie, bo nawet nie miał czasu z nami pogadać. Dodatkowo miał dzisiaj transfery, bo podsłuchałam jak receptę wypisywał
-
nick nieaktualnykornelkornel imiona to ja już mam wybrane od kilku lat
dziewczynka Lilianna, chłopiec Filip, a Wasze wybrane ?
Edit, piękne zarodki już masz więc niedługo będziesz szukała ładnego suwaczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2017, 17:31
kornelkornel lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja niedawno wróciłam z badań połówkowych u dr Kru. Niestety nie dam rady do dr Sz na początku stycznia.
Super lekarz z dr Kru, już wiem do kogo pojde na następna wizytę. Pod koniec stycznia idę jeszcze do dr Sz bo mam w rodzinie przypadek przemienienia pni wielkich serca( czy jakos tak ) i dr mówi ze wszystko jak być powinno ale dr Sz to specjalista od serduszek i lepiej dmuchać na zimne.
U Nas nic się nie zmieniło od 17tc i Hania będzie Hania i ma już całe 379gLizzinka, Mada29, antonna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDominique1995, Moly super wieści
My imiona też mamy juz wybrane od 4 lat, teraz tylko czekamy na pozytywną betę 2 stycznia. Ja jak sobie myśle zeby się udało to już czasami mówię sobie Eryk/Oliwia trzymaj się tam, bądz razem z nami. Chciaciaz jak się uda to pewnie będzie dziewczynka, bo u mnie w rodzinie same uparte babki.
Moly lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moly, bardzo sie ciesze, ze wszystko dobrze i gratuluje Coreczki! Ja plyte z usg genetycznego otwarzalam codziennie do 20 tc poki nie mialam kolejnego nagrania i wylam jak bobr!
Susełek, kuruj sie Kochana! W sierpniu przechodzilam okropne zapalenie ucha zewnetrznego i dostalam zakaz ogrzewania ucha, w tym spania na nim, czy trzymania nawet reki na nim. Mam nadzieje, nowy rok przywita Cie, piekna beta! Zycze Ci z calego serca!
Klopsik, to co w lutym zaczynsz stymulacje do ivf? Ja 5 lutego mam wizyte u dr Z i licze, ze od razu wystartujemy bez przeciagania antykoncepcji! Juz sie nie moge doczekac!
-
nick nieaktualny