MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
susełek wrote:To świetnie bo marzy mi się synek.
. Dziwna sprawa mi dr K kazałam odstawić no spę a relanium mam jeszcze brać ale 1x dziennie po 5 mg. Jak się czujesz?
Brzuch może przestać boleć po relanium, bo zapobiega skurczom.
Ja zauważyłam ze jak wezmę do mnie nic nie boli. A jak przestaje brać to zaczyna kuć.
susełek, szczerze mówiąc to czuje sie roznie - raz mnie boli brzuch (oczywiscie wtedy biore no spe max, a jesli jest taka koniecznosc to relanium) raz przez caly dzien cisza... raz mam mdlosci raz nie
Musze odezwac sie do dr K aby ustalic czy zmieniamy leki i kiedy ewentualnie wizyta.
Ty juz sie umowilas na wizyte? Dobrze pamietam, że pomiedzy naszymi transferami byly 2 dni roznicy?Ja mialam 24.12
-
susełek wrote:Przykro mi Mysza. Każdy ma prawo do swojej opinii. Ja po prostu wyraziłam moją.
Ale jak Cię czytam to jakbyś pisała o kimś innym. Bo mi na 3 m-ce przed transferem zleciła tą homocysteine w razie czego żeby zbić. A jeśli chodzi o leki to rzeczywiście przepisują drogie np. ten lutinus zamiast luteiny.Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTiliana wrote:susełek, szczerze mówiąc to czuje sie roznie - raz mnie boli brzuch (oczywiscie wtedy biore no spe max, a jesli jest taka koniecznosc to relanium) raz przez caly dzien cisza... raz mam mdlosci raz nie
Musze odezwac sie do dr K aby ustalic czy zmieniamy leki i kiedy ewentualnie wizyta.
Ty juz sie umowilas na wizyte? Dobrze pamietam, że pomiedzy naszymi transferami byly 2 dni roznicy?Ja mialam 24.12
Dobrze pamiętasz ja miałam transfer 26.12 i już od pierwszej pozytywnej bert jestem umówiona na wizytę ale do dr Sz. Bo dr K zawalona i na recepcji powiedzieli ze na potwierdzenie ciązy każe zapisywać do niego. To ten u którego nie mozna się odzywać podczas badania? Ja mam u niego wizytę 23 stycznia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2018, 11:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny