Metformina
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja od początku nie mialam żadnych boli brzucha,kluc itp.dwa razy tylko takie jakby rozciaganie pachwin i klucie jajnika. Takie pobolewania są chyba normalne,gorzej jakby to były skurcze. Zjadlam 2kawałki pizzy i jestem przejedzona:(
-
Pisalam,że żadnych bóli nie odczuwam i masz ci los,dziś czuję jakby kolke w prawym boku:/ wczoraj wzielam Pregne z zelazem i mam lekkie zaparcia,może to jelita gdzieś uciskaja.
-
Kasiu, mnie ciagle boli cos po lewej, prawej, na dole, na gorze, nic sie nie dzieje .
Trzymam kciuki za Twoje dzisiaj o 11:30. Moje o 19:30, plus wyniki wycinka... echhh .
Od wczoraj wieczor kluje mnie od pepka w dol, mam nadzieje, ze nie odkleja sie lozysko . To sa klucia od czasu do czasu, ale jednak . Poza tym dzisiaj mialam ochote podrapac brzuch od srodka bo swedzial. Strasznie dziwnie sie czuje, ale moze dlatego ze sie wczoraj naczytalam historie dziewczyn co ronily w 16 tc, 34 tc i mi sie to snilo po nocach . Po co ja czytam takie rzeczy -
Kasiu ja wizyte mam jutro o 11 dziś też mnie coś kluje,raz jakby jajniki,raz z boku,sama nie wiem,może to trochę przez lekkie zaparcia,do końca nie wiem. Ja dziś rano oddalam krew na tarczyce. Trzymam kciuki za Ciebie
Ja wczoraj czytalam za to historie kobiet,które mają dzieci z zespołem downa:/ to chyba wszystko przez te jutrzejsze prenatalne. Wiem jedno,tym czytaniem nic nie zmienimy,a stres nie jest dla nas pożądany staram się wyluzowa,niestety też ciężko mi to jeszcze idzie:/ dziś rozpoczynam 13tc,mam nadzieję że będzie szczesliwy.