Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Czy was też pobolewal brzuch jak na okres po transferze? Transfer wczoraj a ja mam uczucie jakbym miała okresu dostać. I brzuch mnie ciągnie, szczególnie jak ręce do góry wezmę. Co chwilę coś kłuje w brzuchu... Dzwoniłam do Riks, mam wizytę w czwartek. Przed punkcja mnie za dużo hormonami naszprycowali, może to dlatego? Miała któras tak?
-
Aggga08 wrote:Czy was też pobolewal brzuch jak na okres po transferze? Transfer wczoraj a ja mam uczucie jakbym miała okresu dostać. I brzuch mnie ciągnie, szczególnie jak ręce do góry wezmę. Co chwilę coś kłuje w brzuchu... Dzwoniłam do Riks, mam wizytę w czwartek. Przed punkcja mnie za dużo hormonami naszprycowali, może to dlatego? Miała któras tak?
-
Pati bez problemu przy stymulacji można i nie trzeba mieć kondoma! Zakaz seksu na 3 dni przed punkcją i po punkcji przez tydzień , ale na sex po punkcji i tak ochoty nie bedziesz miała !! Ważne jest zeby juz sexu nie uprawiać na trzy dni przed punkcją ! A tak można ile się chce
pati1980 lubi tę wiadomość
Alutka -
Hej dziewczyny mam do was pytanie na ostatniej wizycie lekarz mi powiedzial ze asze zarodki sa pieciodniowe i powiedzial ze one sa rozmrazane na 5 dni przed transferem dobrze to zrozumialam ? Hannanna Glowa do gory bedzie dobrze walcz dalej.... za reszte dziewczyny trzymam mocno kciuki.... ja w piatek ma USG i pierwszy test na owaulacje zobaczymy co z tego bedzie ....
MONIKA lubi tę wiadomość
-
pati1980 wrote:Dzieki dziewczyny im blizej wizyty tym wiecej mam mysli i pytan. Ogolnie boje sie ze ich nie zrozumiem. Mowie po norwesku, ale to co innego, nowe slowa i dialekt. Ja to chyba oszaleje do tego marca hihi
-
kaktus85 wrote:Hej dziewczyny mam do was pytanie na ostatniej wizycie lekarz mi powiedzial ze asze zarodki sa pieciodniowe i powiedzial ze one sa rozmrazane na 5 dni przed transferem dobrze to zrozumialam ?
Nie Kaktus zarodek 5 dniowy nie może być rozmrażamy na 5 dni przed transferem Oni rozmrażają zarodki w dniu transferu Transfer będziesz miała 5 dni po swojej owulacji pewnie o to chodziło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2018, 10:12
-
Martaja daj znać co u Ciebie ???
Aggga jak się czujesz ? Daj znać co mówili na wizycie ?
Zoja powodzenia na wizycie daj znać czy już coś zostało ustalone
Alutka co u Ciebie ? Kiedy kontrola owulacji
Hannanna jak nastawienie u Ciebie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2018, 10:21
-
pati1980 no właśnie to nie to samo co po polsku, dlatego ja miałam tłumacza co prawda tylko pół wizyty ale zawsze. To jest tak ważna sprawa że chciałam być pewna że wszystko dobrze zrozumiem.
Alda jesteśmy już po wizycie. Tak poza tym jesteś wielka, że wszystko pamiętasz. Niesamowite!
Zaczynam w marcu długim protokołem, czyli gdzieś w maju przewidywana punkcja i transfer.
Jak dostanę @ mam zadzwonić i potem 20 dnia zaczynam Synarela 600 i gonal 200. 9 dnia mam mieć USG i wtedy ustalą co dalej.
Napiszecie mi jak dalej to wygląda, jak często USG itd? Pewnie na forum jest, ale tyle już stron się narobiło, że łatwiej mi zapytać. Z góry dziękuję i oczywiście za wszystkie cały czas trzymam kciuki. -
Wiecie co dziewczyny moj lekarz w klinicie na poczatku nasze wizyty powiedzial ze nie mamy zadnych szan na zajscie wciaze w sposob naturalny... a na ostatnie wizycie powiedzial ze jest wszystko ok i ze mam juz jedno dziecko i ze powinnismy probowac naturalnie.... mimo tego ze nie zrobil mi zadnych badan....!!!! nie wiem co mam myslec i robic ? doradzcie cos....