Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziwczyny jestem z siebie dumba, od malego mam ogromny lek przed iglami, nie ma gorszej rzeczy na swiecie dla mnie niz igla, a tu prosze zrobilam juz sobie sama 3 zastrzyki, fakt ze zbieram sie sama w sobie dobre 15 min i jestem blada jak sciana ale daje rade a wy jak sie czujecie czarodziejko jak ci idzie ? Alda mam nadzieje ze sie mylisz i trzymam mocno kciuki, aggga08 zaczynasz w maju ?
Zoja36, Czarodziejka lubią tę wiadomość
-
K. wrote:Dziwczyny jestem z siebie dumba, od malego mam ogromny lek przed iglami, nie ma gorszej rzeczy na swiecie dla mnie niz igla, a tu prosze zrobilam juz sobie sama 3 zastrzyki, fakt ze zbieram sie sama w sobie dobre 15 min i jestem blada jak sciana ale daje rade a wy jak sie czujecie czarodziejko jak ci idzie ? Alda mam nadzieje ze sie mylisz i trzymam mocno kciuki, aggga08 zaczynasz w maju ?
-
nick nieaktualny
-
Hej,ja brałam tylko kwas foiiowy i łyżeczka tranu codziennie. Niczym innym się nie wspomagałam,badania krwi miałam Ok,po prostu starałam
Się zdrowo odżywiać. Różni lekarze,rozne opinie o suplementach,że sama chemia itp.
WNadzieji lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny!!! Zaczynam krótki protokół w maju. Mam brać gonal f, 175 przez 4-dni I dostałam orgalutran. Czy będę mieć kontrole przed orgalutranem? Skoro mam brać gonal f w dawce 175 przez 4 dni? Chodzi o to ze to jest zaraz po 17 maja, a ja muszę do Polski lecieć na 4 dni...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2018, 17:51
WNadzieji lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
WNadzieji wrote:Aggga08
Absolutnie sie na to nie zgodzą ,miałam ten sam problem w marcu piguła mi powiedziała ze jak mi termin nie pasuje to moge zrezygnować i podejść do stymulacji w następnym cyklu ,wiec nie miałam wyjścia musiałam przełożyć wyjazd
O kurczę to mnie martwilas.. Ale dziwne że na tym schemacie ze szpitala jest napisane -_____start med orgalutran sprøyte om morgenen. Siste orsglutan settes____ i dopiero później første kontrolldag...
Mam nadzieję że jakoś się uda z nimi dogadać. -
nick nieaktualny