X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Norwegia- in vitro
Odpowiedz

Norwegia- in vitro

Oceń ten wątek:
  • mar2śka Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alda wrote:
    Niestety czuje że zbliża się okres - rzuciłam się dzisiaj na słodycze a to oznacza jedno - @
    Mam nadzieję, że się mylisz :)

km5s9vvjg5qzvbkc.png
  • K. Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2018, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziwczyny jestem z siebie dumba, od malego mam ogromny lek przed iglami, nie ma gorszej rzeczy na swiecie dla mnie niz igla, a tu prosze zrobilam juz sobie sama 3 zastrzyki, fakt ze zbieram sie sama w sobie dobre 15 min i jestem blada jak sciana ale daje rade :) a wy jak sie czujecie czarodziejko jak ci idzie ? Alda mam nadzieje ze sie mylisz i trzymam mocno kciuki, aggga08 zaczynasz w maju ?

Zoja36, Czarodziejka lubią tę wiadomość

n59y2n0ajnp6dihh.png
  • mar2śka Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2018, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K. wrote:
    Dziwczyny jestem z siebie dumba, od malego mam ogromny lek przed iglami, nie ma gorszej rzeczy na swiecie dla mnie niz igla, a tu prosze zrobilam juz sobie sama 3 zastrzyki, fakt ze zbieram sie sama w sobie dobre 15 min i jestem blada jak sciana ale daje rade :) a wy jak sie czujecie czarodziejko jak ci idzie ? Alda mam nadzieje ze sie mylisz i trzymam mocno kciuki, aggga08 zaczynasz w maju ?
    Super! Mam nadzieje, że z każdym zastrzykiem będzie Ci łatwiej. Mi też było ciężko na początku!

km5s9vvjg5qzvbkc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2018, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoras z was wspomaga sie witaminami przed zajściem w ciąże ? Czy słyszałyście o suplemencie Clavella?
    Miłego weekendu :*

• Hannanna Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2018, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,ja brałam tylko kwas foiiowy i łyżeczka tranu codziennie. Niczym innym się nie wspomagałam,badania krwi miałam Ok,po prostu starałam
    Się zdrowo odżywiać. Różni lekarze,rozne opinie o suplementach,że sama chemia itp.

WNadzieji lubi tę wiadomość

• Zoja36 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2018, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już 10 zastrzyków za sobą, ale ja akurat nie mam z tym problemu.
    K. czego się nie robi gdy się coś bardzo pragnie. Motywacja pomaga. Gratuluję. Z dnia na dzień będzie lepiej :)

k0kdx1hpz2nssibk.png
  • Czarodziejka Ekspertka

Wysłany: 28 kwietnia 2018, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi ręce drżały okrutnie przed pierwszym zastrzykiem. Dziś trzeci ;) Zoja, a na ile dni masz rozpiskę zastrzyków?

• Aggga08 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2018, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny!!! Zaczynam krótki protokół w maju. Mam brać gonal f, 175 przez 4-dni I dostałam orgalutran. Czy będę mieć kontrole przed orgalutranem? Skoro mam brać gonal f w dawce 175 przez 4 dni? Chodzi o to ze to jest zaraz po 17 maja, a ja muszę do Polski lecieć na 4 dni...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2018, 17:51

WNadzieji lubi tę wiadomość

• Hannanna Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2018, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na krótkim miałam kontrolę po 5dniach,właśnie przed rozpoczęciem Orgalutranu.

• mar2śka Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2018, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie miałam kontroli, dopiero po 8 dniach zastrzyków. Pewnie zależy od kliniki.

km5s9vvjg5qzvbkc.png
  • Aggga08 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2018, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem w riks.. ciekawe czy mogę odmówić ta wizytę i pojawić się u nich dopiero po 7 dniach od pierwszego Gonal F... zadzwonić mogę dopiero w poniedziałek do nich.

• Aggga08 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2018, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może będę mogła w polsce do jakiejś kliniki podjechać na usg tylko i może tam jakoś to ogarnąć?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2018, 20:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2018, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggga08
    Absolutnie sie na to nie zgodzą ,miałam ten sam problem w marcu :/ piguła mi powiedziała ze jak mi termin nie pasuje to moge zrezygnować i podejść do stymulacji w następnym cyklu ,wiec nie miałam wyjścia musiałam przełożyć wyjazd

• Zoja36 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2018, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarodziejka wrote:
    Mi ręce drżały okrutnie przed pierwszym zastrzykiem. Dziś trzeci ;) Zoja, a na ile dni masz rozpiskę zastrzyków?
    Póki co do niedzieli, w poniedziałek drugi podgląd. W poniedziałek się dowiem co dalej :)

k0kdx1hpz2nssibk.png
  • Aggga08 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2018, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WNadzieji wrote:
    Aggga08
    Absolutnie sie na to nie zgodzą ,miałam ten sam problem w marcu :/ piguła mi powiedziała ze jak mi termin nie pasuje to moge zrezygnować i podejść do stymulacji w następnym cyklu ,wiec nie miałam wyjścia musiałam przełożyć wyjazd

O kurczę to mnie martwilas.. Ale dziwne że na tym schemacie ze szpitala jest napisane -_____start med orgalutran sprøyte om morgenen. Siste orsglutan settes____ i dopiero później første kontrolldag...
    Mam nadzieję że jakoś się uda z nimi dogadać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2018, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam pojęcia ja tylko chciałam iśc na kontrole po spreyu przy 9 dniu to nie zgodzili sie 14 dzien i basta :/

• alda Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2018, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny tym razem też się nie udało (@) :-(

e5skzzc.png

[**]

• pati1980 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2018, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alda tak mi przykro :-(. Pozdrawiam i sciskam mocno.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2018, 14:50

k1iygdz.png
  • Aggga08 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2018, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alda wrote:

Bardzo mi przykro ;(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2018, 13:50

• mar2śka Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2018, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alda wrote:
    alda :(

km5s9vvjg5qzvbkc.png
‹‹ 166 167 168 169 170 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ