Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarodziejka wrote:Jak wizyta??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2018, 15:45
Czarodziejka, Zoja36, WNadzieji lubią tę wiadomość
-
K. wrote:Suoer ! Naprawde jestem mile zaskoczona Riksem, sprej zadzialal wiec od jutra gonal 159 oraz wizyta kontrolna z krwia i usg 2 maja, przemila pielegniarka/polozna Henriette uczyla nas robic zastrzyki, oraz trafilam na olskiego lekarza, ale wyszlo to w sumie w polowie badania
-
K. wrote:Suoer ! Naprawde jestem mile zaskoczona Riksem, sprej zadzialal wiec od jutra gonal 150 oraz wizyta kontrolna z krwia i usg 2 maja, przemila pielegniarka/polozna Henriette uczyla nas robic zastrzyki, oraz trafilam na olskiego lekarza, ale wyszlo to w sumie w polowie badania. Bylismy prawie 2 godz, nie mozna skakac ani stac na glowie tyle z zalecen wiec od jutra zaczynam zastrzyki
-
mar2śka wrote:Zoja byłas na tej dodatkowej wizycie? Ciekawa jestem jak przebiega Twoja stymulacja, mam nadzieję, że zadowolona jesteś!
mar2śka lubi tę wiadomość
-
K. wrote:Dzieczyny dostalam takiego lekkiego krwawienia, czy to normalne ?
-
mar2śka wrote:Ty masz długi protokół tak? A miesiączkę miałaś normalną przy synareli?? Ja miałam w terminie jak brałam synarel ale o ile dobrze pamiętam do zastrzyków już mi się skończyła i żadnego krwawienia nie pamiętam
-
Czarodziejka wrote:Ja wracam z usg cyst brak, endo wyciszone, od jutra startuje z zastrzykami. Ufff ulżyło mi...
K. Kiedy masz następne usg?