Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie wszystko Ok dziewczyny ! Akurat jest 15 dzien cyklu jajniki Ok nie ma cyst torbieli czy mięśniaków mam sie nie martwić i byc pozytywnie nastawiona
Dostałam namiary na Nią prywatnie do Szczecina No i w razie wu poleca klinikę w Szczecinie jestem happy dlatego pozwoliłam sobie na pare drinków
Jutro nadrobię wasz wpisy jestem spokojnamar2śka lubi tę wiadomość
-
Zoja36 wrote:A dokładnie do którego lekarza jeśli mogę wiedzieć. Bo ich tam trochę jest
A jak się czujesz po zastrzykach? Jak Ci się je w ogóle robi?? Masz szczęście, że na gonal trafiłaś, menopur był dla mnie tutaj okropny! Tzn igły. -
WNadzieji tak w Szczecinie. Byłam u dr Budzinskiej. Zrobiła na mnie bardzo Dovre wrazenie
Polecam DR Budzińską, na mnie tez zrobiła dobre wrażenie. Byłam na kilku wizytach, konkretna kobieta, sympatyczna zawsze uśmiechnięta. Bardzo szczegółowo odpowiadała na pytania męża nie robi min niezadowolenia jak niektórzy lekarze przy zadawanych pytaniach. Koleżanka chodziła do niej na NFZ i było tak samo, bez różnicy czy przyjmuje państwowo czy prywatnie. Wydaje mi się ze to ze jest kobieta powoduje ze bardziej nas rozumie, ma empatię. Czego nie można powiedzieć o niektórych lekarzach mężczyznach w tej klinice.
-
nick nieaktualny
-
Hej, dziewczyny z racji tego ze mieszkam na wsi to nie wszytskie leki sa dostepne od reki, powiedzcie mi prosze gdzie dostane gonal f od reki w okolicach riks ? Bo zakldam ze po wtorkowej wizycie kontrolnej po 2 tyg sprejowanja dostane zastrzyki ? Jak to u was wygldalo ?
Milego weekendu i duzo slonka przesylam -
nick nieaktualny
-
K. wrote:Hej, dziewczyny z racji tego ze mieszkam na wsi to nie wszytskie leki sa dostepne od reki, powiedzcie mi prosze gdzie dostane gonal f od reki w okolicach riks ? Bo zakldam ze po wtorkowej wizycie kontrolnej po 2 tyg sprejowanja dostane zastrzyki ? Jak to u was wygldalo ?
Milego weekendu i duzo slonka przesylam
-
K. wrote:Hej, dziewczyny z racji tego ze mieszkam na wsi to nie wszytskie leki sa dostepne od reki, powiedzcie mi prosze gdzie dostane gonal f od reki w okolicach riks ? Bo zakldam ze po wtorkowej wizycie kontrolnej po 2 tyg sprejowanja dostane zastrzyki ? Jak to u was wygldalo ?
Milego weekendu i duzo slonka przesylam
Na pewno w aptece w Riks beda mieli -
mar2śka wrote:Nie odpowiem z prostych przyczyn nie pamiętam jego nazwiska. Zawsze tylko nr personalny podaje bo nie jestem w stanie powiedzieć jak ten lekarz się nazywa Nie umiem sobie wbić tego do głowy. Zobaczę czy mam w domu jakiś dokument na którym są dane lekarza bo zwolnienia już się pozbyłam. Ale wątpię czy to w czymś pomoże. On mnie długo zna i dlatego jest przystępny. Jak znajdę to napisze albo przy następnej wizycie spiszę jego dane.
A jak się czujesz po zastrzykach? Jak Ci się je w ogóle robi?? Masz szczęście, że na gonal trafiłaś, menopur był dla mnie tutaj okropny! Tzn igły.
Ok Mar2śka, a zwolnienie teraz nie dostałaś elektroniczne? Bo ja właśnie takie dostałam i tam jest nazwisko lekarza, ale spoko, pytałam tylko z ciekawości. Póki co nie zmieniam lekarza, choć nigdy nie wiadomo. A ja właśnie, przyplatalo mi się zapalenie pęcherza moczowego i dostałam dwa dni zwolnienia. Na szczęście już sytuacja opanowana. Zastrzyki robi mi się dobrze, raz tylko nie w tym miejscu wbiłam igłe i mam małego siniaka, chyba w mięsień trafiłam . Czuję się póki co bardzo dobrze i nie wiem czy to dobry objaw. Jestem po 4 zastrzykach.
Pozdrawiam wszystkie Staraczki -
Zoja36 wrote:Ok Mar2śka, a zwolnienie teraz nie dostałaś elektroniczne? Bo ja właśnie takie dostałam i tam jest nazwisko lekarza, ale spoko, pytałam tylko z ciekawości. Póki co nie zmieniam lekarza, choć nigdy nie wiadomo. A ja właśnie, przyplatalo mi się zapalenie pęcherza moczowego i dostałam dwa dni zwolnienia. Na szczęście już sytuacja opanowana. Zastrzyki robi mi się dobrze, raz tylko nie w tym miejscu wbiłam igłe i mam małego siniaka, chyba w mięsień trafiłam . Czuję się póki co bardzo dobrze i nie wiem czy to dobry objaw. Jestem po 4 zastrzykach.
Pozdrawiam wszystkie Staraczki -
alda wrote:W Riks jest apteka tam powinnaś dostać leki jeżeli nie to w Vitusapotek Jernbanetorget 4B
-
pati1980 wrote:Hej dziewczyny myslicie ze ktoras z tych aptek bedzie otwarta w te swieta majowe.
Apteka w Riks będzie zamknięta, ona jest otwarta tylko od poniedziałku do piątku.
Vitusapotek Jernbanetorget 4B powinna być otwarta ona jest czynna 24h
Najlepiej zadzwoń do nich albo napisz
Jernbanetorget 4 B
0154 Oslo
Telefon: 23358100
E-post: [email protected]
-
Hej dziewczyny wracam do Was po weekendzie w Oslo. Nastawiam się pozytywnie, w tym tygodniu usg i zaczynam zastrzyki. Lekki strach za plecami, mam nadzieje że w środę wszystko wszystko będzie ok i będę mogła zacząć się kłuć hehe
Alda, pytałaś o klinikę, my podchodzimy prywatnie, tak zdecydowaliśmy. Mieszkamy na zadupiu i wszędzie daleko. Prywatnie są bardziej elastyczni i mogliśmy zacząć procedurę zaraz po pierwszej wizycie.mar2śka, Zoja36 lubią tę wiadomość
-
Czarodziejka wrote:Hej dziewczyny wracam do Was po weekendzie w Oslo. Nastawiam się pozytywnie, w tym tygodniu usg i zaczynam zastrzyki. Lekki strach za plecami, mam nadzieje że w środę wszystko wszystko będzie ok i będę mogła zacząć się kłuć hehe
Alda, pytałaś o klinikę, my podchodzimy prywatnie, tak zdecydowaliśmy. Mieszkamy na zadupiu i wszędzie daleko. Prywatnie są bardziej elastyczni i mogliśmy zacząć procedurę zaraz po pierwszej wizycie. -
Chyba tylko tym się różni, że szybkość procedury jest expresowa. Już po pierwszym spotkaniu mogłam wykupić leki i po 5 dniach zacząć spray. Co jeszcze... bezpośredni telefon do lekarza prowadzącego. Reszta chyba przebiega tak samo. Powiedzieli mi że mam 25 % szans na ciąże. Zobaczyli wyniki, dali skierowanie na pozostałe i rozpiskę spotkań. Będę na usg w środę, od czwartku gonal a 4 maja mam usg i ustalą termin kiedy pobranie. Nic więcej nie wiem. Chyba nie pomogłam, ale jestem dopiero na pierwszym zakręcie. Będę pisać na bieżąco.