Norwegia- in vitro
- 

WIADOMOŚĆ
- 
                        nick nieaktualny
- 

Hej, byłam z samego rana. Bardzo fajna babeczkamar2śka wrote:Zoja a jak Twoje podglądanie? Byłaś już u dr Tone? Mam nadzieję, że Twoje wrażenia będą pozytywne po wizycie u niej, ja ją bardzo lubię. 
 Prawy jajnik: 19,17,14,9 i jeszcze jeden nie pamiętam chyba 10
 Lewy jajnik 19,19 i trzy mniejsze, też nie pamiętam.
 Środa pobieranie, piątek transfer.
 Jestem podekscytowana   mar2śka, Czarodziejka, WNadzieji, alda, Alutka 32, Hannanna lubią tę wiadomość mar2śka, Czarodziejka, WNadzieji, alda, Alutka 32, Hannanna lubią tę wiadomość
- 

No i super!! Cieszę się, że jesteś z niej zadowolona. Mi bardzo podpasowała ale to czasami kwestia indywidualnaZoja36 wrote:Hej, byłam z samego rana. Bardzo fajna babeczka 
 Prawy jajnik: 19,17,14,9 i jeszcze jeden nie pamiętam chyba 10
 Lewy jajnik 19,19 i trzy mniejsze, też nie pamiętam.
 Środa pobieranie, piątek transfer.
 Jestem podekscytowana  Ja za 3 tygodnie mam u niej kolejną wizytę. To &&& za środę! Ja za 3 tygodnie mam u niej kolejną wizytę. To &&& za środę!
- 

mar2śka wrote:alda zawsze masz transfer na cyklu naturalnym?? Kiedy planujesz nowe podejście?
 Dwa razy miałam transfer na cyklu sztucznym teraz miałam na cyklu stymulowanym Letrazolem 

Nie wiem kiedy nowe podejście - nie pisałam jeszcze do kliniki - namawiam męża na majowe wakacje 

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 15:24 
- 

To bardzo dobry pomysł ! Wakacje nigdy nie są złealda wrote:Dwa razy miałam transfer na cyklu sztucznym teraz miałam na cyklu stymulowanym Letrazolem 

Nie wiem kiedy nowe podejście - nie pisałam jeszcze do kliniki - namawiam męża na majowe wakacje   
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

Ciesz się, że chcą Cię widzieć na kontroli! Problemem jest gdy kontrole są zbyt rzadko lub późno bo w tedy mało co da się zrobić. Stymulacja to nie jest zabawa a chyba zależy Ci na jak najlepszym efekcie??Aggga08 wrote:Ja niestety muszę przełożyć wszystko z maja na czerwiec... riks chce mnie na kontrolę przed orgalutranem (5-6 dzień cyklu). Wtedy już mnie tu nie bedzie...

niestety nie sa przychylni ..
 niestety nie sa przychylni ..