Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi lekarz w Riks mowil ze wg ostatnich badan dunskich leakrzy mozna pic do 5 kaw dziennie, ja pije rzadko czasem 1-2 latte dziennie a czasem przez tydzien zadnej, mozna wszytsko w granicach rozsadku nie popadajmy w paranoje, ja tez przed cala prcedura pajacowalam z jedzeniem, suplementami i wogole .. i wiadomo jaki byl efekt.. trzeba rzucic na luz i dac glowie odpoczac
-
nick nieaktualny
-
Aggga08 wrote:A co z kawą?odstawilyscie po transferze?
Aggga08 lubi tę wiadomość
-
Ja też przy pierwszym podejściu nie piłam miesiąc wcześniej alkoholu, zastanawiałam się co jeść co pic. Kawę ograniczylam lub piłam bez kofeiny i byłam miesiąc na chorobowym.
Teraz już nie będę się tak robiła. Będę żyła normalnie, co ma być to będzie. -
Dziewczyny ogólnie to nigdy nie należy przesadzać . Czy to w jedną stronę , czy w drugą stronę . Najlepiej znaleźć balans w tym wszystkim . równowaga najważniejsza sprawa dla każdej z nas .
U mnie mija dziś tydzień po punkcji . A wydaje mi sie jak by to bylo miesiac temu juz ... hehe
Piatek - maz w Polsce a ja sama w domu ... pozostało mi oglądanie meczu
-
Mazwopka wrote:Dziewczyny ogólnie to nigdy nie należy przesadzać . Czy to w jedną stronę , czy w drugą stronę . Najlepiej znaleźć balans w tym wszystkim . równowaga najważniejsza sprawa dla każdej z nas .
U mnie mija dziś tydzień po punkcji . A wydaje mi sie jak by to bylo miesiac temu juz ... hehe
Piatek - maz w Polsce a ja sama w domu ... pozostało mi oglądanie meczu -
nick nieaktualny