Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Aggga08 wrote:A to za wcześnie na test jeszcze taki domowy. Jutro będzie pozytyw!!
Chociaż wpatrywałam sie w niego jak w lustro ha ha i sama z siebie sie smialamAggga08 lubi tę wiadomość
-
Hej, jestem nowa na forum. Przez kilka ostatnich dni czytałam wasze wpisy. To jest moja pierwsza próba ivf.
Ja zaczynam brać leki od 1.10. Po przeczytaniu waszych wpisów zdziwiło mnie to, że nie mam nese spray. Zaczynam od 1.10(22dzien cyklu) brać progynove do 24.10, od 25.10 gonal-f 150, w szóstym dniu dochodzi orgalutran. Po czym 1.11 mam mieć kontrolę. Czy któraś z Was też miała podobnie tzn. bez nese spray? Klinika w Haugesund. -
Izunia2766 wrote:Hej, jestem nowa na forum. Przez kilka ostatnich dni czytałam wasze wpisy. To jest moja pierwsza próba ivf.
Ja zaczynam brać leki od 1.10. Po przeczytaniu waszych wpisów zdziwiło mnie to, że nie mam nese spray. Zaczynam od 1.10(22dzien cyklu) brać progynove do 24.10, od 25.10 gonal-f 150, w szóstym dniu dochodzi orgalutran. Po czym 1.11 mam mieć kontrolę. Czy któraś z Was też miała podobnie tzn. bez nese spray? Klinika w Haugesund. -
Izunia2766 wrote:I jak bylo u Ciebie? Duzo jajeczek, ladne? Jak to ogolnie wygladalo?
-
mar2śka wrote:Nie słuchaj tej kobiety ! Już normalnie beta wyjdzie. Ja robiłam 7dpt i była 19,7 a 9dpt 56,50 wiec zakładam ze już 6dpt by była pozytywna. Trzymam kciuki!!
Czekam co przyniesie następny dzień
Moze mrozaczki okażą sie szczęśliwsze . -
Mazwopka wrote:W takim razie wyglada na to ze próba nie udana .
Czekam co przyniesie następny dzień
Moze mrozaczki okażą sie szczęśliwsze . -
mar2śka wrote:alda a co słychać u Ciebie? Dawno Cię nie widziałam.
Ja "wakacjuje" ile się da ...... Nie wypełniam już kieszeni lekarzy kasą to korzystam ..........
Teraz starania "zawieszone" - niedoczynność tarczycy zmieniła się w nadczynność mam zakaz transferu .
A Ty jak się czujesz ? Wszystko już gotowe na "przywitanie" córeczki , imię już wybrane ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 20:57
-
Izunia2766 wrote:Hej, jestem nowa na forum. Przez kilka ostatnich dni czytałam wasze wpisy. To jest moja pierwsza próba ivf.
Ja zaczynam brać leki od 1.10. Po przeczytaniu waszych wpisów zdziwiło mnie to, że nie mam nese spray. Zaczynam od 1.10(22dzien cyklu) brać progynove do 24.10, od 25.10 gonal-f 150, w szóstym dniu dochodzi orgalutran. Po czym 1.11 mam mieć kontrolę. Czy któraś z Was też miała podobnie tzn. bez nese spray? Klinika w Haugesund.
Każda z nas jest inna i tak naprawdę pierwsza stymulacja to jest loteria , nie wiadomo co na kogo zadziała
Alutka miała podobną stymulację ale zamiast Gonal-f miała chyba Fostimon i jej się udało ! Czego i Tobie życzę
Jak będziesz miała pytania to pytaj dziewczyny Ci odpowiedzą