X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Norwegia- in vitro
Odpowiedz

Norwegia- in vitro

Oceń ten wątek:
  • alda Autorytet

Wysłany: 12 września 2018, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggga Powodzenia :-)

K. GRATULACJE :-)

Kaktus kiedy testujesz ? ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 20:37

e5skzzc.png

[**]

• alda Autorytet

Wysłany: 12 września 2018, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zoja36 wrote:
    będzie chłopak :)

Gratuluje :-)

Zoja36 lubi tę wiadomość

e5skzzc.png

[**]

• alda Autorytet

Wysłany: 12 września 2018, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mirandzia wrote:
    Okres 4 dni wcześniej wiec zaczynam w tym tygodniu ;)

"Owocnej" stymulacji ;-)

e5skzzc.png

[**]

• Izunia2766 Nowa

Wysłany: 13 września 2018, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za informacje

• Alutka 32 Autorytet

Wysłany: 13 września 2018, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izunia2766 wrote:
    Dzięki dziewczyny za informacje
    Ja miałam praktycznie taki sam zestaw tylko fostimon zamiast Gonalu.

Alutka
  • Alutka 32 Autorytet

Wysłany: 13 września 2018, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś

Alutka a jak Ty się masz??[/QUOTE]

U mnie jak zwykle ciagle coś .... mam łożysko przodujące które troszkę nachodzi na ujście szyjki macicy. Lekarz twierdzi ze jest jeszcze wcześnie wiec łożysko moze się jeszcze podnieść . Na usg baby miało gdzieś matkę i wypieło się do mnie dupką ;)

Alutka
  • alda Autorytet

Wysłany: 13 września 2018, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka jak wyniki krwi po 3 miesiącach ?Zwiększyli Ci dawkę heparyny ?

e5skzzc.png

[**]

• kaktus85 Ekspertka

Wysłany: 13 września 2018, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alda wrote:
    Aggga Powodzenia :-)

K. GRATULACJE :-)

Kaktus kiedy testujesz ? ;-)

Hej robilam dzisiaj test w domu druga kreska bardzo slaba wiec nie wiem co myslec czekam na odpowiedź od kliniki

Czarodziejka, Zoja36 lubią tę wiadomość

f2wldqk3t9cfiynw.png
  • Alutka 32 Autorytet

Wysłany: 13 września 2018, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alda wrote:
    Alutka jak wyniki krwi po 3 miesiącach ?Zwiększyli Ci dawkę heparyny ?

Tydzień temu miałam robione badania . Wyniki omawiać mamy jutro . Ale nie wydaje mi się . Fastlege mówiła ze jeśli będą wysokie to raczej szpital odezwie się wcześniej do mnie . Wiec zobaczymy!

Alutka
  • Alutka 32 Autorytet

Wysłany: 13 września 2018, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaktus85 wrote:
    Hej robilam dzisiaj test w domu druga kreska bardzo slaba wiec nie wiem co myslec czekam na odpowiedź od kliniki
    Bardzo dobry znak . Już gratuluje :):)

Alutka
  • mar2śka Autorytet

Wysłany: 13 września 2018, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka łożysko pewnie się jeszcze podniesie jak macica będzie rosła. Nie ma się co martwić na zapas!! A to dzieć, wypiął się na Ciebie ;) jesteś jeszcze na zwolnieniu? alda koniecznie musisz się nam pochwalić wakacjami. Wypoczynek na pewno świetnie Wam zrobi! Kaktus to bardzo dobry znak ! Jest kreska to znaczy, że się coś dzieje! Oby wszystko szło w dobrym kierunku!!! :)

km5s9vvjg5qzvbkc.png
  • alda Autorytet

Wysłany: 13 września 2018, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaktus85 wrote:

Który dzień po transferze?

Kup sobie te testy ;-)

https://www.vitusapotek.no/selvtester-og-medisinsk-forbruksmateriell/selvtest/clearblue-digital-med-ukeindikator-2pk/p/897990

e5skzzc.png

[**]

• Alutka 32 Autorytet

Wysłany: 13 września 2018, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mar2śka wrote:
    Alutka łożysko pewnie się jeszcze podniesie jak macica będzie rosła. Nie ma się co martwić na zapas!! A to dzieć, wypiął się na Ciebie ;) jesteś jeszcze na zwolnieniu? alda koniecznie musisz się nam pochwalić wakacjami. Wypoczynek na pewno świetnie Wam zrobi! Kaktus to bardzo dobry znak ! Jest kreska to znaczy, że się coś dzieje! Oby wszystko szło w dobrym kierunku!!! :)[/QUOTE

Zwolnienie mam do jutra . Jutro wizyta . Będę męczyć o zwolnienie ale zobaczymy . W środę mam pierwsza wizytę u położnej.

Alutka
  • Aggga08 Autorytet

Wysłany: 13 września 2018, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten Riks i ullevål jest niesamowity... Umieram w bólu więc dzwonię do ullevål. Oni mówią żeby dzwonić do Riks. Więc mówię im że Riks ma otwarte od 12 i ciężko się przebić przez telefon.... W szpitalu po punkcji kazali dzwonić na Ullevål jak się będzie coś działo... Masakra jakaś...

• kaktus85 Ekspertka

Wysłany: 13 września 2018, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alda wrote:
    Który dzień po transferze?

Kup sobie te testy ;-)

https://www.vitusapotek.no/selvtester-og-medisinsk-forbruksmateriell/selvtest/clearblue-digital-med-ukeindikator-2pk/p/897990

Transfer miala 28 sierpnia jade kupic ten test...dzieki dziewczyny za wsparcie alr jeszcze sie nie ciesze na zapas...czas pokaze..

f2wldqk3t9cfiynw.png
  • alda Autorytet

Wysłany: 13 września 2018, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggga08 wrote:
    Ten Riks i ullevål jest niesamowity... Umieram w bólu więc dzwonię do ullevål. Oni mówią żeby dzwonić do Riks. Więc mówię im że Riks ma otwarte od 12 i ciężko się przebić przez telefon.... W szpitalu po punkcji kazali dzwonić na Ullevål jak się będzie coś działo... Masakra jakaś...

Dzwoniłaś na ten numer Ullevål : 23027550? Jak nie to spróbuj , ja zawsze mówiłam że prawie mdleje z bólu i nigdy jak do tej pory mi nie odmówili wizyty .

e5skzzc.png

[**]

• mar2śka Autorytet

Wysłany: 13 września 2018, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaktus ja też używałam tych testów bo nie miałam jak bety zdobić :/ dzięki temu wiedziałam czy beta przyrasta

km5s9vvjg5qzvbkc.png
  • kaktus85 Ekspertka

Wysłany: 13 września 2018, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mar2śka wrote:
    Kaktus ja też używałam tych testów bo nie miałam jak bety zdobić :/ dzięki temu wiedziałam czy beta przyrasta

Ale to ten digital kupic a co tam sie wyswietla ktory tydzien czy co?

f2wldqk3t9cfiynw.png
  • mar2śka Autorytet

Wysłany: 13 września 2018, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alda wrote:
    A Ty jak się czujesz ? Wszystko już gotowe na "przywitanie" córeczki , imię już wybrane ?
    Czuje się dobrze, brzuch rośnie czasami ciągnie i lekko boli no ale przeżyłam gorsze rzeczy ;) Wyprawka praktycznie kompletna, ubranka poprane i spakowane w worki próżniowe . Szybko się zabrałam za to ale nie wiem jak się będę czuła na dalszym etapie więc korzystaj z tego, że teraz mam dużo energii. Jeszcze pokój trzeba odmalować ale tym się zajmie Tatuś :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 16:21

km5s9vvjg5qzvbkc.png
  • mar2śka Autorytet

Wysłany: 13 września 2018, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaktus85 wrote:
    Ale to ten digital kupic a co tam sie wyswietla ktory tydzien czy co?
    Tak, ja sprawdzałam takim właśnie . Po kilku dniach robiłam kolejny i pokazał że ciąża jest starsza . Mnie to trochę uspokoiło

kaktus85 lubi tę wiadomość

km5s9vvjg5qzvbkc.png
‹‹ 238 239 240 241 242 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ