Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Alutka a jak Ty się masz??[/QUOTE]
U mnie jak zwykle ciagle coś .... mam łożysko przodujące które troszkę nachodzi na ujście szyjki macicy. Lekarz twierdzi ze jest jeszcze wcześnie wiec łożysko moze się jeszcze podnieść . Na usg baby miało gdzieś matkę i wypieło się do mnie dupkąAlutka -
alda wrote:Alutka jak wyniki krwi po 3 miesiącach ?Zwiększyli Ci dawkę heparyny ?
Tydzień temu miałam robione badania . Wyniki omawiać mamy jutro . Ale nie wydaje mi się . Fastlege mówiła ze jeśli będą wysokie to raczej szpital odezwie się wcześniej do mnie . Wiec zobaczymy!Alutka -
Alutka łożysko pewnie się jeszcze podniesie jak macica będzie rosła. Nie ma się co martwić na zapas!! A to dzieć, wypiął się na Ciebie jesteś jeszcze na zwolnieniu? alda koniecznie musisz się nam pochwalić wakacjami. Wypoczynek na pewno świetnie Wam zrobi! Kaktus to bardzo dobry znak ! Jest kreska to znaczy, że się coś dzieje! Oby wszystko szło w dobrym kierunku!!!
-
kaktus85 wrote:Hej robilam dzisiaj test w domu druga kreska bardzo slaba wiec nie wiem co myslec czekam na odpowiedź od kliniki
Który dzień po transferze?
Kup sobie te testy
https://www.vitusapotek.no/selvtester-og-medisinsk-forbruksmateriell/selvtest/clearblue-digital-med-ukeindikator-2pk/p/897990
-
mar2śka wrote:Alutka łożysko pewnie się jeszcze podniesie jak macica będzie rosła. Nie ma się co martwić na zapas!! A to dzieć, wypiął się na Ciebie jesteś jeszcze na zwolnieniu? alda koniecznie musisz się nam pochwalić wakacjami. Wypoczynek na pewno świetnie Wam zrobi! Kaktus to bardzo dobry znak ! Jest kreska to znaczy, że się coś dzieje! Oby wszystko szło w dobrym kierunku!!! [/QUOTE
Zwolnienie mam do jutra . Jutro wizyta . Będę męczyć o zwolnienie ale zobaczymy . W środę mam pierwsza wizytę u położnej.Alutka -
Ten Riks i ullevål jest niesamowity... Umieram w bólu więc dzwonię do ullevål. Oni mówią żeby dzwonić do Riks. Więc mówię im że Riks ma otwarte od 12 i ciężko się przebić przez telefon.... W szpitalu po punkcji kazali dzwonić na Ullevål jak się będzie coś działo... Masakra jakaś...
-
alda wrote:Który dzień po transferze?
Kup sobie te testy
https://www.vitusapotek.no/selvtester-og-medisinsk-forbruksmateriell/selvtest/clearblue-digital-med-ukeindikator-2pk/p/897990
Transfer miala 28 sierpnia jade kupic ten test...dzieki dziewczyny za wsparcie alr jeszcze sie nie ciesze na zapas...czas pokaze.. -
Aggga08 wrote:Ten Riks i ullevål jest niesamowity... Umieram w bólu więc dzwonię do ullevål. Oni mówią żeby dzwonić do Riks. Więc mówię im że Riks ma otwarte od 12 i ciężko się przebić przez telefon.... W szpitalu po punkcji kazali dzwonić na Ullevål jak się będzie coś działo... Masakra jakaś...
Dzwoniłaś na ten numer Ullevål : 23027550? Jak nie to spróbuj , ja zawsze mówiłam że prawie mdleje z bólu i nigdy jak do tej pory mi nie odmówili wizyty .
-
alda wrote:A Ty jak się czujesz ? Wszystko już gotowe na "przywitanie" córeczki , imię już wybrane ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 16:21