Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
alda wrote:Dzwoniłaś na ten numer Ullevål : 23027550? Jak nie to spróbuj , ja zawsze mówiłam że prawie mdleje z bólu i nigdy jak do tej pory mi nie odmówili wizyty .
Wszędzie dzwoniłam.. Piekegniarka odzwonila, w Riks full wizyta jutro... Jeśli będzie wieczorem gorzej to mam jechać na Ullevål albo legevakt.... -
kaktus85 wrote:wkoncu odpisali...ze na zdjeciu trudno stwiedzic ze jest druga kreska i kaza brac przez trzy dni tabletki i zrobic test jeszcze raz i dac im znac... wiec czekam
Zrób jutro rano ten test digital, tam pojawi się napis GRAVID i tydzień ciaąży i wtedy wyślij im zdjęcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 13:57
-
Dziewczyny zrobilam test i wyszedl pozytywny 1-2 tygodnie pytanie moje jest takie bo kaza mi dalej brac plastry Estradot i Lutinus...Lutinust ok potrzebny a plastry..? ktoras z Was tez tak miala?
WNadzieji, Czarodziejka, pati1980, alda, mar2śka, Mirandzia, majola, Zoja36 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej. W środę bylam w klinice w Haugesund na pobraniu jajeczek. Udalo sie uratowac tylko 3. Dzisiaj mialam miec transfer ale dostalam telefon ze szpitala, ze jeszcze nie jajeczka nie sa gotowe i mam przyjechac w poniedzialek. Od pobrania do poniedziałku bedzie 5 dni. Czy któraś z Was miala podobną sytuację? Bardzo się boję i nie wiem co myśleć. PomóżcieFreia
-
kaktus85 wrote:Dziewczyny zrobilam test i wyszedl pozytywny 1-2 tygodnie pytanie moje jest takie bo kaza mi dalej brac plastry Estradot i Lutinus...Lutinust ok potrzebny a plastry..? ktoras z Was tez tak miala?
Gratulacje!!!kaktus85 lubi tę wiadomość
-
kaktus85 wrote:Dziewczyny zrobilam test i wyszedl pozytywny 1-2 tygodnie pytanie moje jest takie bo kaza mi dalej brac plastry Estradot i Lutinus...Lutinust ok potrzebny a plastry..? ktoras z Was tez tak miala?
kaktus85 lubi tę wiadomość
-
Gratuluje
Kolejna ciąża z Porsgrunn ale pierwsza na naszym forum z "mrożaczka "
Transfer był na cyklu sztucznym więc TAK masz stosować plastry do momentu aż łożysko zacznie spełniać swoją funkcję.
Który to Twój transfer 3 czy 4 ???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 13:32
kaktus85, majola lubią tę wiadomość
-
Freia wrote:Hej. W środę bylam w klinice w Haugesund na pobraniu jajeczek. Udalo sie uratowac tylko 3. Dzisiaj mialam miec transfer ale dostalam telefon ze szpitala, ze jeszcze nie jajeczka nie sa gotowe i mam przyjechac w poniedzialek. Od pobrania do poniedziałku bedzie 5 dni. Czy któraś z Was miala podobną sytuację? Bardzo się boję i nie wiem co myśleć. Pomóżcie
Nie wiem co mieli na myśli mówiąc "nie są gotowe" . Może to oznaczać że nie dzielą się jak powinny dlatego chcą poczekać do 5 doby. Zarodki podaje się w 2 , 3 , 5 lub 6 dobie .
-
Aggga08 wrote:... I podobno te które do 5 doby dotrwaja maja większe szanse
Aggga08 lubi tę wiadomość