Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Mirandzia wrote:Alda napisz tak w skrocie ile u ciebievto trwalo i jak wygladalo? Teraz mialas Crio na sztucznym ?
Cykl sztuczny: Estrodat - plastry mam je pierwszy raz zawsze była Progynova , progesteron Lutinus 3 razy 1.
Estrodat od pierwszego dnia cyklu , 12 dnia kontrola ( endometrum trójlinijne - nikt wcześniej mi tego nie pokazał to był pierwszy raz kiedy to widziałam grubość 10mm ) , od 13 dnia progesteron , transfer 18 dnia cyklu ( zarodek 5 dniowy ) .
Estrodat i progesteron mam brać do 12 tygodnia ciąży .
To był mój 7 transfer
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2018, 14:29
Hannanna, Czarodziejka, Nusieńka lubią tę wiadomość
-
pati1980 wrote:Tak jak myślałam test negatywny. I zaczynam już plamic czyli miesiączka za rogiem. Pisałam do Porsgrunn mam dac znać jak przyjdzie miesiączka to zaplanujemy transfer mrozakow. Wiem już że będzie na cyklu naturalnym bez lekow. Któraś z Was tak miała. No i na pewno po świętach.
Ach mam mega doła i ledwo sobie z tym radzą
Głowa do góry i walcz dalej, przytulam mocno.pati1980 lubi tę wiadomość
-
|Hej dziewczyny dostala wiadomosc z kilinik zaczynam z grudniowym okresem ....najpierw sprej do nosa Synarella a potem zastrzyki Fostimon og Gonal-F tych jeszcze zastrzykow nie mialam zobaczymy jak beda na mnie dzialac....
mar2śka, Zoja36 lubią tę wiadomość
-
kaktus85 wrote:|Hej dziewczyny dostala wiadomosc z kilinik zaczynam z grudniowym okresem ....najpierw sprej do nosa Synarella a potem zastrzyki Fostimon og Gonal-F tych jeszcze zastrzykow nie mialam zobaczymy jak beda na mnie dzialac....
kaktus85 lubi tę wiadomość
-
Hej, w sumie to nijak, powiedziala ze mam sanco z wynikiem prawidlowym i nie pwoinam sie matwic jednak zaznaczyla iz mam niskie bialko ze ponizej 0.500 moze wskazywac na zespol downa a ja mam 0.391 za to ta wolna beta jest w normie, no i ze anatomia jest dobra i mowila zeby isc i zrobic jesczcze raz dobre usg bo ulozenie ploodu bylo trudne wiec zapisane jest iz warunki byly trudne do oceny , ale jednak jako lekarz musi mi przedstawic iz ryzykownwynosi 1:161 przy moich pomiarach i przeziernosc krku jest na granicy normy , no nic jutro pojde na usg i pogadam z innym lekarzem jeszcze, na sanco napisane jest ze zalecaja amino jesli ryzyko wynosi 1:100, ale ja i tak raczej nie zrobie amino i poprpstu czekam na maj na mojego syna
-
K. wrote:Hej, w sumie to nijak, powiedziala ze mam sanco z wynikiem prawidlowym i nie pwoinam sie matwic jednak zaznaczyla iz mam niskie bialko ze ponizej 0.500 moze wskazywac na zespol downa a ja mam 0.391 za to ta wolna beta jest w normie, no i ze anatomia jest dobra i mowila zeby isc i zrobic jesczcze raz dobre usg bo ulozenie ploodu bylo trudne wiec zapisane jest iz warunki byly trudne do oceny , ale jednak jako lekarz musi mi przedstawic iz ryzykownwynosi 1:161 przy moich pomiarach i przeziernosc krku jest na granicy normy , no nic jutro pojde na usg i pogadam z innym lekarzem jeszcze, na sanco napisane jest ze zalecaja amino jesli ryzyko wynosi 1:100, ale ja i tak raczej nie zrobie amino i poprpstu czekam na maj na mojego syna
Nie stresuj się kochana, bo to nie wskazane. Idź na spokojnie do innego lekarza i na usg. Trzymam mocno kciuki! -
K. wrote:Hej, w sumie to nijak, powiedziala ze mam sanco z wynikiem prawidlowym i nie pwoinam sie matwic jednak zaznaczyla iz mam niskie bialko ze ponizej 0.500 moze wskazywac na zespol downa a ja mam 0.391 za to ta wolna beta jest w normie, no i ze anatomia jest dobra i mowila zeby isc i zrobic jesczcze raz dobre usg bo ulozenie ploodu bylo trudne wiec zapisane jest iz warunki byly trudne do oceny , ale jednak jako lekarz musi mi przedstawic iz ryzykownwynosi 1:161 przy moich pomiarach i przeziernosc krku jest na granicy normy , no nic jutro pojde na usg i pogadam z innym lekarzem jeszcze, na sanco napisane jest ze zalecaja amino jesli ryzyko wynosi 1:100, ale ja i tak raczej nie zrobie amino i poprpstu czekam na maj na mojego syna