Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
alda wrote:K Ty pisałaś kiedyś że coś Ci wyszło z krwi powyżej normy ( nie pamiętam co ) dlatego bierzesz Acard , może to też miało wpływ na to białko . Nie znam się na tym ale może powiedz o tym lekarzowi .
majola lubi tę wiadomość
-
Mirandzia wrote:Aggga08 ty to jesteś szperacz, pozniej poczytam o tym.
A moze antybiotyk można tak na zaś? Napewno zapisze wszystko i podpytam immunologa co o tym sądzi? wiem wiem kombinuje z tym antybiotykiem hihihi
Hehe niestety, muszę wszystko wiedzieć i wszystko przetestować...
Ten antybiotyk dobierają zależnie od tego co znajdą.. -
Aggga08 wrote:Czy wysyłała któraś z was próbkę krwi menstuacyjnej do Grecji?
Slyszalam, koleżance która leczyla się w prywatnej klinice robili to badanie po leczeniu zaszła w ciążę. Ciekawa jestem czy może zlecić to badanie fastlege czy tylko specjalista? -
pati1980 wrote:Slyszalam, koleżance która leczyla się w prywatnej klinice robili to badanie po leczeniu zaszła w ciążę. Ciekawa jestem czy może zlecić to badanie fastlege czy tylko specjalista?
Nie trzeba żadnego skierowania. Wystarczy wysłać próbkę krwi. Wszystko opisane na ich stronie. Podobno współpracują w froyaklinikken -
Aggga08 wrote:Nie trzeba żadnego skierowania. Wystarczy wysłać próbkę krwi. Wszystko opisane na ich stronie. Podobno współpracują w froyaklinikken
No ta koleżanka leczyla się właśnie u nich i to oni wyslali krew do badania. Poczytam po pracy bo jestem ciekawaAggga08 lubi tę wiadomość
-
Aggga08 wrote:https://forum.babyverden.no/threads/er-det-noen-som-har-sendt-prøve-til-aten.1839339/page-52
Więcej o tym na forum -
Jeśli u Ciebie coś wykryja, to i mąż dostaje antybiotyk, bo to jest zarazliwe te wszystkie bakterie. Wiem że można i partnera sperme wysłać, ale dziewczyny które o tym pisały twierdzą że skoro u Ciebie coś znajdą to i partner to ma. A poza tym to Ty dostajesz zarodek.
Robi się to badanie głównie jeśli jest problem z implantacja zarodka bo te bakterie tworzą środowisko niekorzystne dla implantacji zarodka. Poczytam dokładniej i będę jeszcze pisać jak więcej się czegoś dowiem.