Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Ovulka wrote:To jak czesto je bralas??? napewno ovitrelle??? On jest na wywolanie owulacji i doprowadzenie do pekniecia tych powloczek jajeczek cY cus
Mialam nå mysli rekovelle 😂😂😂 mialam przepisany ovitrelle ale p.o. usg lekarz zmienil nå genopeptyd wiec ovitrelle mam w lodowceOvulka lubi tę wiadomość
-
BeatkaK wrote:Nieststy lekarz się nie mylił wczoraj,samoistne poronienie😭😭😭,wady genetyczne albo niski progesteron,przy następnym podejściu zalecenie od lekarza badać progesteron zobaczymy ile wezmę z tego do sobie,hcg z wczoraj 11217
BeatkaK lubi tę wiadomość
-
Sofi2810 wrote:BeatkaK tak mi przykro:( mam nadzieję że dostałaś zwolnienie od lekarza żeby fizycznie i psychicznie dojść do siebie. Odpoczywaj i zbieraj siły do następnej próby.
Tak,mam zwolnieni od transferu czyli od 27.01,akurat z tym nie mam problemu u lekarza,za kazdym razem dostaje do badania krwi,w tym przypadku dłużej bo ciąża,mam do 04.03 A później zobaczę,dziękuję za dobre słowa ❤myślę że następna próba w maju,zobaczymy co powiedzą z Bergen,jutro pewnie będą dzwonić bo chcieli raport to im wysłałam,jest bardzo ciężko oj bardzo 😭😭😭😭
Trzymam za Was wszystkie dziewczyny ✊🤞życzę Wam dużo zdrówka -
Sofii ja tez mialam przestymulowane I masakra jak bolalo. Dobrze ze masz zwolnienie. Odpoczywaj. A Co Ci mowili? Dlugo moze tak bolec ? W Londynie deszczowo niestety ale swietnie spedzony czas z rodzina. Bylam Matka Chrzestna å moj Maz Ojcem Chrzestnym ❤
-
BeatkaK wrote:Tak,mam zwolnieni od transferu czyli od 27.01,akurat z tym nie mam problemu u lekarza,za kazdym razem dostaje do badania krwi,w tym przypadku dłużej bo ciąża,mam do 04.03 A później zobaczę,dziękuję za dobre słowa ❤myślę że następna próba w maju,zobaczymy co powiedzą z Bergen,jutro pewnie będą dzwonić bo chcieli raport to im wysłałam,jest bardzo ciężko oj bardzo 😭😭😭😭
Trzymam za Was wszystkie dziewczyny ✊🤞życzę Wam dużo zdrówka
Współczuję z całego serca.... ❤️ -
Sofi2810 wrote:Ja bylam dziś na usg lekarz sprawdzał jak tam moje przestymulowanie niestety jajniki trochę się powiększyły ale nie jest źle. Zarodka jeszcze nie było widać była tam jakaś kropeczka ale lekarz mówi że za wcześnie żeby na 100% powiedzieć.
Odpoczywaj I nie dzwigaj nic. Wiem ze to boli 😣 moje p.o. tych 32 to masakra byla.Sofi2810 lubi tę wiadomość