Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Sofi2810 wrote:Ja bylam dziś na usg lekarz sprawdzał jak tam moje przestymulowanie niestety jajniki trochę się powiększyły ale nie jest źle. Zarodka jeszcze nie było widać była tam jakaś kropeczka ale lekarz mówi że za wcześnie żeby na 100% powiedzieć.
A ja jutro na usg idę i jak u ciebie nie widać to u mnie tez może być za wcześnie bo miałyśmy transfer w tym samym dni😕
Zycze ci szybkiego powrotu do zdrowia🙂 -
Anilorak wrote:A ja jutro na usg idę i jak u ciebie nie widać to u mnie tez może być za wcześnie bo miałyśmy transfer w tym samym dni😕
Zycze ci szybkiego powrotu do zdrowia🙂 -
Mazwopka wrote:I niestety hcg poniżej 5
Kolejny transfer nieudany
Tak mi przykro. Trzymaj się mocno i nie poddawaj się.
Jak wogole oceniasz klinikę i cała procedurę w Polsce w porównaniu donNo?
Sofia, ja idę do Volvatu bo oni oferują właśnie wczesne usg wiec mam nadzieje, ze się znają na rzeczy 😉
-
Dziewczyny nikt nie mówił , że będzie łatwo. Także nie ma co się załamywać ...
Co mnie nie zabije , to mnie wzmocni
Nie poddaje się, ale z następnym transferem trochę poczekam bo od października tylko tabletki i strzykawki w moim życiu.Ovulka lubi tę wiadomość
-
Mazwopka wrote:Dziewczyny nikt nie mówił , że będzie łatwo. Także nie ma co się załamywać ...
Co mnie nie zabije , to mnie wzmocni
Nie poddaje się, ale z następnym transferem trochę poczekam bo od października tylko tabletki i strzykawki w moim życiu.
Masz racje! Musimy byc silne. Na kazda z nas w koncu przyjdzie ta magiczna chwila 😚
Masz jakies mrozaczki?) -
Sofi2810 wrote:Ovulka tak pij dużo i nie tylko wodę rób sobie jakies smoodie itp. Nie wiem czy tak robisz ale ja zawsze po zastrzyku masowalam dość długo brzuch i żadnych zaczerwien nie miałam
Masuje i zaczerwienienie szybko zchodzi ale bil zostaje. Szczegolnie jak dotykam. -
Sofi2810 wrote:Aggga08 czy masz jakieś rady jak radzić sobie z przestymulowaniem?
Dużo wody i białka.
W Grecji już przed transferem kazali 8 białek jaj dziennie zjadać.
Ale ja ostatnio na jajka patrzeć nie mogę. .
Ale proteiny w innych produktach staram się przyjmowaćSofi2810 lubi tę wiadomość