Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Dostałam właśnie tylko do 8 tyg ale jak chodzę na kontrolę do szpitala to mi mówią że powinnam brać do 12 tyg. Może chodzi o to przestymulowanie nie wiem ale jakoś nie chce ryzykować i odstawić w 8 tyg. Ale jak zapytałam o receptę to kazali mi pytać w Porsgrunn. A w Porsgrunn mówią że wystarczy do 8 mimo to że od czasu transferu mnie nie widzieli .
-
Ja jestem w tej samej sytuacji co ty. Myśle, ze jak pojde na usg w tym 8 tyg to pogadam z ginekolog chociaż pewnie ona ma powie ze skoro tak kazali to tak trzeba😒ja mam jeszcze recepty na chyba z 6 albo 7 opakowań, wiec jak coś to może na własna rękę będę kontynuowała, sama nie wiem.
Sofia, dostałaś już skierowanie na usg z kliniki? -
Sofi2810 wrote:Ogólnie dziewczyny z tym przestymulowaniem jest okropnie od 2 dni to już mnie tak brzuch boli że tylko leżę w łóżku nie wiem jak to bedzie:(
-
Wróciłam właśnie od lekarza bol brzucha niestety spowodowany hiperstymulacja jeszcze do tego dochodzą mdłości ciążowe więc masakra dostałam receptę na taki lek na mdłości w ciazy zobaczymy czy coś pomoże:) a poza tym to muszę po prostu wytrzymać.
A rozmawiałam z moim fastlege i on ma mi dac receptę na lutinusAnilorak lubi tę wiadomość
-
Eh.. I ja dziś byłam u lekarza bo mnie bolą nerki i kręgosłup i obawiam się że to od jajników Wlansie...
Moja fastlege zadzwoniła do jakiegoś ginekologa na ullevål, a on powiedział że to nie możliwe żebym była przestymulowana tak długo... 🤦♀️
Dziwne bo dopiero co 2 ginekologów po usg to stwierdziło.... -
Sofi2810 wrote:Wróciłam właśnie od lekarza bol brzucha niestety spowodowany hiperstymulacja jeszcze do tego dochodzą mdłości ciążowe więc masakra dostałam receptę na taki lek na mdłości w ciazy zobaczymy czy coś pomoże:) a poza tym to muszę po prostu wytrzymać.
A rozmawiałam z moim fastlege i on ma mi dac receptę na lutinus -
Aggga08 wrote:Eh.. I ja dziś byłam u lekarza bo mnie bolą nerki i kręgosłup i obawiam się że to od jajników Wlansie...
Moja fastlege zadzwoniła do jakiegoś ginekologa na ullevål, a on powiedział że to nie możliwe żebym była przestymulowana tak długo... 🤦♀️
Dziwne bo dopiero co 2 ginekologów po usg to stwierdziło....
Aggga jesteś wyjątkowa😉
-
Dlatego ja nie mialam transferu by uniknac powiklan. Dzisiaj dzwonili do mnie Z Trondheim
. Nå naturalnym cyklu od nastepnego okresu. Odliczam ❤❤
Mam nadzieje ze bedzie lepiej Sofii I Agga. Ale obawiam sie ze do 12 moze tak byc . Wazne by byly kontrole lekarskie -
Sofi2810 wrote:O tak Lolcia dobrze że zaczekalas przestymulowa je to nic przyjemnego.
Jak tam u Ciebie Ovulka jak sie dzis czujesz po menopurze?
Dziekuje bardzo dobrze 😊 czuje juz jajniki ze pracuja. Wiec nie moge sie doczekac poniedzialku zeby zobaczyc ile sie wychodowalo -
Sofi2810 wrote:Aggga mi lekarz powiedział że do 12 tyg mogę odczuwać ból że względu na przestymolowanie bo jeśli HCG rośnie i wzmaga wszystkie te objawy.
No właśnie.
I mi tak ginokolog jeden I drugi powiedział po usg... A ten z ullevål że to nie możliwe... Ten kraj coraz bardziej mnie zaskakuje jeśli chodzi o takie rzeczy.. Dobrze że paracetamolu nie przepisali... -
Lolcia87 wrote:Ovulka czekam z niecierpliwoscia nå usg Twoje I trzymam kciuki. Obys duzo jajeczek zniosla 😅😙❤
A teraz lampeczka czerwonego 🍷 co by endometrum piekne bylo 😍 caly tydzien nie pilam wina to lampka sie teraz nalezyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2020, 20:24