Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Aggga08 wrote:No właśnie.
I mi tak ginokolog jeden I drugi powiedział po usg... A ten z ullevål że to nie możliwe... Ten kraj coraz bardziej mnie zaskakuje jeśli chodzi o takie rzeczy.. Dobrze że paracetamolu nie przepisali... -
Ovulka wrote:A jak z seksem dziewczyny pod czas stymulacji?? Aby tylko sie zabezpieczyć nie?? I od pobierania jajeczek zakaz totalny??
Ja sie balam by mi jakeczka nie pekly 😂😂 a p.o. zakaz przez minimum 5 dni. Przynajmniej ja dostalam taka informacje . Ale ja dlugo czekalm. Bolalo okropnie p.o. pobraniu wiec nie myslalm o tym.Ovulka lubi tę wiadomość
-
Lolcia87 wrote:Ja sie balam by mi jakeczka nie pekly 😂😂 a p.o. zakaz przez minimum 5 dni. Przynajmniej ja dostalam taka informacje . Ale ja dlugo czekalm. Bolalo okropnie p.o. pobraniu wiec nie myslalm o tym.
I ja sie troche boje, zeby nie wywolywac skurczy macicy ale mysle bardZiej o swiezym nasieniu hehe zeby byly swieze na transfer 😛 -
Jednak zle policzylam 😂🤦♀️ ostatni raz byl w piatek å w srode mialam pobierane.
Tak sobie mysle ze chyba przed transferem pozwole sobie nå male upiekszenie bo w ciazy juz nie bede mogla. A jakas mezoterapia I troszke restyllane by sie przydalo 😅 przynajmniej nie bede mylsala.Ovulka lubi tę wiadomość