Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Ovulka wrote:Nie ma zadnych E
odtluszczone mleko 85%
Woda
Bialko serwatkowe 2,4%
Cukier 2%
Kakao 1,3%
Stabilizator karagen
Rnzym laktoza
Naturalny aromat -
Ovulka wrote:Dzieki 😊 a wy tez pilyscie takie napoje bialkowe??? Czy tylko wiecej bialka w diecie??? Staram sie jest duzo ryb, itp...
Ovulka lubi tę wiadomość
-
Lolcia87 wrote:Hei Dziewczyny. Ja wciaz nie mam informacji ze szpitala. Dzwonilam w poniedzialek I wtorek. Nikt nie oddzwonil 😢😣 zadnej informacji kiedy I co. Juz sil nie mam
-
Sofi2810 wrote:Anilorak jak po USG było coś widać?
Co do diety i białka... ja staram się unikać produktów nabiałowych.Mazwopka, Ovulka lubią tę wiadomość
-
Hei w ten cudowny piatek 😍 w koncu weekend.
Podziele sie z wami swoim odczuciem Po Menopur 😊
Za pierwszym razem mialam Gonal F, mialam napady zlosci, wybuchalam, burza chormonow. Sama siebie nie poznawalam.
Srednio to przeszlam.
A teraz na Menopur? Czuje sie swietnie, usmiecham sie, nie denerwuje sie jak wczesniej, budze sie z usmiechem.
To ze wystepuje bol glowy i jakniki juz czasem pobolewaja to uwazam ze to normalne.
zdziwilabym sie jakbym wigole nic nie czula.
Ale podsumowujac czuje sie super na menopur.
Zobaczymy ile jajeczek sie naprodukuje ( czuje sie jak fabryka szczesliwych kurek 😂😂)
Milego dnia ✨🌸Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2020, 08:42
Marcioszka lubi tę wiadomość
-
Ja używałam tylko Menopur i pojawiały się czasem wahania nastroju i bole głowy. Pod koniec czułam tez ból w jajnikach spowodowany ilością jajek. Obawiałam się, ze będę nie do zniesienia z powodu humoru ale obeszło się.
Zycze wszystkim miłego dnia i udanego weekendu😃u mnie właśnie wyszło słońce 🌞Ovulka lubi tę wiadomość