X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Norwegia- in vitro
Odpowiedz

Norwegia- in vitro

Oceń ten wątek:
  • Ovulka Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2020, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia87 wrote:
    Ovulka tez wlasnie czytalam ze n.a. tydzien przed pobraniem.

I badz tu czlowieku madry 🤷🏼‍♀️ Jutro dowiem sie kiedy kolejna wizyta itp i zaczne brac chyba

• Sofi2810 Ekspertka

Wysłany: 23 lutego 2020, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hei dziewczyny ja dzis czułam się dużo lepiej więc spędziłam dzień poza domem :) co do fructus femina ja zaczęłam brać 5 dni przed transferem 3 razy dziennie po 10 kropli.

Ovulka lubi tę wiadomość

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2020, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sofi2810 wrote:
    Hei dziewczyny ja dzis czułam się dużo lepiej więc spędziłam dzień poza domem :) co do fructus femina ja zaczęłam brać 5 dni przed transferem 3 razy dziennie po 10 kropli.

Jak dobrze ze juz lepiej sie czujesz 😊
    Moze jutro sie cos dowiem jaki jest plan to wtedy zaczne brac 😊

• BeatkaK Ekspertka

Wysłany: 24 lutego 2020, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,jak się czujecie,wszystko ok u Was,jakieś objawy już są?
    Ovulka A jak u Ciebie?
    U mnie jest tragedia😭😭😭😭

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2020, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BeatkaK wrote:
    Hej dziewczyny,jak się czujecie,wszystko ok u Was,jakieś objawy już są?
    Ovulka A jak u Ciebie?
    U mnie jest tragedia😭😭😭😭

Co sie dzieje????

Ja wlasnie wrocilam z Porsgrunn, w srode bede miala wyjmowane jajeczka 😍😍😍 endometrum jest ponad 12, duzo duzych jajeczek 😍😍 i najprawdopodobniej w poniedzialek transfer ❤️
    Dzis ostatni zastrzyk i ovitrelle. Juppiii tak sie ciesze 😍

Marcioszka lubi tę wiadomość

• Lolcia87 Ekspertka

Wysłany: 24 lutego 2020, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovulka gratulacje 😍😍😍 Ciesze sie Bardzo 😍😍

Ovulka lubi tę wiadomość

• Lolcia87 Ekspertka

Wysłany: 24 lutego 2020, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatka trzymaj sie Kochana. Wez sobie kup winko I popiszemy wieczorem 😚😥

BeatkaK lubi tę wiadomość

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2020, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia87 wrote:
    Ovulka gratulacje 😍😍😍 Ciesze sie Bardzo 😍😍

Nawet nie wiesz jak ja sie ciesze 😍 tylko boje sie czy wytrzymaja do poniedzialku do blastocyty 😥 ten weekend czuje bedzie straszny

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2020, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BeatkaK kochana trzymaj sie mocno ❤️

• Sofi2810 Ekspertka

Wysłany: 24 lutego 2020, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BeatkaK bądź silna wszystko będzie dobrze zobaczysz. Pisała a coś z Porsgrunn kiedy będziesz mogła znowu próbować? Wiesz że jak teraz byłaś w ciazy to twoje szanse na zajście następnym podejściu są jeszcze większe.

Ovulka widzisz jak szybko czas zleciał jeszcze chwilkę i przed Tobą te 2 długie tyg czekania :) ile miałaś pęcherzyków na usg ?

• Lolcia87 Ekspertka

Wysłany: 24 lutego 2020, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sie denerwowalam ale jak wczesniej bylo ok to teraz tez.

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2020, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wczesniej mialam podany w 2 czy 3 dobie, wiec oby wytrzymaly do 5 doby.
    Z tego co naliczyla tak na szybko i tylko te pomiedzy 16-20 mm to bylo kolo 10. A czy dobrze policzyla?! Okaze sie wszystko w srode ile jest. Oby wszystkie byly dobre.

• Sofi2810 Ekspertka

Wysłany: 24 lutego 2020, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovulka to bardzo dobry wynik :) wszystko będzie dobrze :)

Ovulka lubi tę wiadomość

• Lolcia87 Ekspertka

Wysłany: 24 lutego 2020, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovulka juz blizej niz dalej I robimy "Beauty" beaby shower 😅😙😍

Ovulka lubi tę wiadomość

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2020, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby 😍 i bedzie ,, beauty babybshower „ 😍😍

Jak sie czujecie???

• BeatkaK Ekspertka

Wysłany: 24 lutego 2020, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sofi2810 wrote:
    BeatkaK bądź silna wszystko będzie dobrze zobaczysz. Pisała a coś z Porsgrunn kiedy będziesz mogła znowu próbować? Wiesz że jak teraz byłaś w ciazy to twoje szanse na zajście następnym podejściu są jeszcze większe.

Ovulka widzisz jak szybko czas zleciał jeszcze chwilkę i przed Tobą te 2 długie tyg czekania :) ile miałaś pęcherzyków na usg ?

Sofi2810 ja jeżdżę do Bergen,w przyszłym tyg mam iść na bete i jak będzie ujemna to dac im znać i będą ustalać następny termin

Dziękuję bardzo dziewczyny za dobre słowa ❤

Mam tak ogromny żal że kazali mi przestac brać Lutinus i myślę co by było gdybym brała cała czas,czy wszystko by było ok,wiem że nie powinnam rozmyslac,myśleć co by było Ale to tak okropnie boli,po takim czekaniu w końcu się udało,test pozytywny jestem w ciąży,najszczęsliwsze chwilę w życiu i wszystko w jednej chwili przypadło 😭😭😭😭
    W kwietniu jadę do pl na pewno załatwię sobie od razu receptę, no i zobaczę czy dostosuja się do zaleceń lekarza co do badania progesterenu,ogólnie nie mogę narzekać na nich są naprawdę bardzo mili,zawsze pomogą,odpowiedzą na każde pytanie,powiedza wszystko co i jak,co z czym zawsze sami jeszcze zapytają czy mamy jakieś pytania czy wszystko wiemy w razie czego żeby dzwonić i pytać,ale z tym Lutinusem mnie rozczarowali 😭

Ovulka super,teraz aby do środy 👌❤

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2020, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BeatkaK. Rozumiem ze jestes rozdarta w srodku i chcialabys im to wykrzyczec. Poplacz, wyrzuc to z siebie. To pomaga. A potem otrzyj lzy, powiedz koniec i walcz dalej. Jesli raz udalo ci sie zajsc w ciaze to uda sie napewno. Tym razem na 9 miesiecy ❤️ Bedzie dobrze, zobaczysz.
    Bedziesz odrazu probowac??

• Sofi2810 Ekspertka

Wysłany: 24 lutego 2020, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BeatkaK wiesz to dobry pomysł żeby jechać do pl porozmawiać z jakimś innym lekarzem. Progesteron możesz sama zbadać w prywatnym laboratorium w Norwegii najlepiej dzień przed transferem.

• BeatkaK Ekspertka

Wysłany: 24 lutego 2020, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovulka wrote:
    BeatkaK. Rozumiem ze jestes rozdarta w srodku i chcialabys im to wykrzyczec. Poplacz, wyrzuc to z siebie. To pomaga. A potem otrzyj lzy, powiedz koniec i walcz dalej. Jesli raz udalo ci sie zajsc w ciaze to uda sie napewno. Tym razem na 9 miesiecy ❤️ Bedzie dobrze, zobaczysz.
    Bedziesz odrazu probowac??

Lekarz w szpitalu powiedział że można próbować od razu,czekać tylko ma miesiączke,mam nadzieję że w marcu dostanę @,zasiegałam też info od innych lekarzu mówili to samo,czekam co oni zaproponują,myślę że na maj najszybciej,jeśli mówią że nie ma żadnego problemu i można od razu to chciałabym od razu,nie ma na co czekać,mamy jeszcze 4❄❄❄❄

• BeatkaK Ekspertka

Wysłany: 24 lutego 2020, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sofi2810 wrote:
    BeatkaK wiesz to dobry pomysł żeby jechać do pl porozmawiać z jakimś innym lekarzem. Progesteron możesz sama zbadać w prywatnym laboratorium w Norwegii najlepiej dzień przed transferem.

Muszę ogarnąć w Bergen i jechać dzień szybciej,bo do Bergen mam prawie 400km,bo niestety u mnie jest to nie możliwe,żadnego prywatnego laboratorium,malutka wioseczka,do miasta z cywilizacją🤣 mamy 160 km,na pewno zbadam jak będę w pl

‹‹ 352 353 354 355 356 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ