Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Sofi2810 wrote:Hei dziewczyny ja dzis czułam się dużo lepiej więc spędziłam dzień poza domem co do fructus femina ja zaczęłam brać 5 dni przed transferem 3 razy dziennie po 10 kropli.
Jak dobrze ze juz lepiej sie czujesz 😊
Moze jutro sie cos dowiem jaki jest plan to wtedy zaczne brac 😊 -
BeatkaK wrote:Hej dziewczyny,jak się czujecie,wszystko ok u Was,jakieś objawy już są?
Ovulka A jak u Ciebie?
U mnie jest tragedia😭😭😭😭
Co sie dzieje????
Ja wlasnie wrocilam z Porsgrunn, w srode bede miala wyjmowane jajeczka 😍😍😍 endometrum jest ponad 12, duzo duzych jajeczek 😍😍 i najprawdopodobniej w poniedzialek transfer ❤️
Dzis ostatni zastrzyk i ovitrelle. Juppiii tak sie ciesze 😍
Marcioszka lubi tę wiadomość
-
BeatkaK bądź silna wszystko będzie dobrze zobaczysz. Pisała a coś z Porsgrunn kiedy będziesz mogła znowu próbować? Wiesz że jak teraz byłaś w ciazy to twoje szanse na zajście następnym podejściu są jeszcze większe.
Ovulka widzisz jak szybko czas zleciał jeszcze chwilkę i przed Tobą te 2 długie tyg czekania ile miałaś pęcherzyków na usg ?BeatkaK lubi tę wiadomość
-
Sofi2810 wrote:BeatkaK bądź silna wszystko będzie dobrze zobaczysz. Pisała a coś z Porsgrunn kiedy będziesz mogła znowu próbować? Wiesz że jak teraz byłaś w ciazy to twoje szanse na zajście następnym podejściu są jeszcze większe.
Ovulka widzisz jak szybko czas zleciał jeszcze chwilkę i przed Tobą te 2 długie tyg czekania ile miałaś pęcherzyków na usg ?
Sofi2810 ja jeżdżę do Bergen,w przyszłym tyg mam iść na bete i jak będzie ujemna to dac im znać i będą ustalać następny termin
Dziękuję bardzo dziewczyny za dobre słowa ❤
Mam tak ogromny żal że kazali mi przestac brać Lutinus i myślę co by było gdybym brała cała czas,czy wszystko by było ok,wiem że nie powinnam rozmyslac,myśleć co by było Ale to tak okropnie boli,po takim czekaniu w końcu się udało,test pozytywny jestem w ciąży,najszczęsliwsze chwilę w życiu i wszystko w jednej chwili przypadło 😭😭😭😭
W kwietniu jadę do pl na pewno załatwię sobie od razu receptę, no i zobaczę czy dostosuja się do zaleceń lekarza co do badania progesterenu,ogólnie nie mogę narzekać na nich są naprawdę bardzo mili,zawsze pomogą,odpowiedzą na każde pytanie,powiedza wszystko co i jak,co z czym zawsze sami jeszcze zapytają czy mamy jakieś pytania czy wszystko wiemy w razie czego żeby dzwonić i pytać,ale z tym Lutinusem mnie rozczarowali 😭
Ovulka super,teraz aby do środy 👌❤
-
BeatkaK. Rozumiem ze jestes rozdarta w srodku i chcialabys im to wykrzyczec. Poplacz, wyrzuc to z siebie. To pomaga. A potem otrzyj lzy, powiedz koniec i walcz dalej. Jesli raz udalo ci sie zajsc w ciaze to uda sie napewno. Tym razem na 9 miesiecy ❤️ Bedzie dobrze, zobaczysz.
Bedziesz odrazu probowac??BeatkaK lubi tę wiadomość
-
Ovulka wrote:BeatkaK. Rozumiem ze jestes rozdarta w srodku i chcialabys im to wykrzyczec. Poplacz, wyrzuc to z siebie. To pomaga. A potem otrzyj lzy, powiedz koniec i walcz dalej. Jesli raz udalo ci sie zajsc w ciaze to uda sie napewno. Tym razem na 9 miesiecy ❤️ Bedzie dobrze, zobaczysz.
Bedziesz odrazu probowac??
Lekarz w szpitalu powiedział że można próbować od razu,czekać tylko ma miesiączke,mam nadzieję że w marcu dostanę @,zasiegałam też info od innych lekarzu mówili to samo,czekam co oni zaproponują,myślę że na maj najszybciej,jeśli mówią że nie ma żadnego problemu i można od razu to chciałabym od razu,nie ma na co czekać,mamy jeszcze 4❄❄❄❄ -
Sofi2810 wrote:BeatkaK wiesz to dobry pomysł żeby jechać do pl porozmawiać z jakimś innym lekarzem. Progesteron możesz sama zbadać w prywatnym laboratorium w Norwegii najlepiej dzień przed transferem.
Muszę ogarnąć w Bergen i jechać dzień szybciej,bo do Bergen mam prawie 400km,bo niestety u mnie jest to nie możliwe,żadnego prywatnego laboratorium,malutka wioseczka,do miasta z cywilizacją🤣 mamy 160 km,na pewno zbadam jak będę w pl