Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Lolcia87 wrote:Ovulka powodzenia. Ja mialam ta sama godzine co Ty I tez sroda 😄😄 bierzesz witamine D3 ? Kiedy zaczynasz fructus femina?
Sofii czekam nå jutro 😍😍
Cos ty?? Ale sie zlozylo 😊
Heh oby bylo szczesliwie.
Fructis femina biore od wczoraj rano.
Mam caly kompleks witamin dla tych przed i w trakcie ciazy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2020, 06:02
-
Ovulka nic się nie martw. Ja również miałam „tylko” 5 pobranych z czego 3 się zaplodnily i przetrwały do 5-tego dnia. Miejmy nadzieje, ze wszystkie się ładnie zapłodniła i podziela.
Do którego dnia masz czekać? Mam jeszcze jedno pyt , jaki miałaś problem w Oslo, ze przeniosłas się do Porsgrunn?
Odpoczywaj teraz i zbieraj siły na przyjęcie jajeczka wkrótce🤜Ovulka lubi tę wiadomość
-
W poniedzialek mam zaplanowany transfer, wiec do poniedzialku bede pewnie mega zestresowana. No i do jutra do 12 🤦♀️
W riks byl mega haos i mialam 3 mrozaki ktore wogole noe przezyly rozmrazania, co wydalo Mi sie dziwne ze zaden z nich nie przetrwal.
Wsiadlam do samochodu i lzy mi polecialy. Wiem ze lepiej miec miej dobrych ale 5 wydalo mi sie bardzo malo i noe pokladam jakojs duzych szans
-
Wiem, jutro jak zadzwonia to moze troche mnie to podbuduje. Oby te 5 bylo mega dobre.
A oczywiscie nie potrafily mi wbic igly do wenflonu... dopiero druga przyszla i udalo sie. Ale nie czulam zeby to cos wiecej dalo nic jak mialam tylko wczesniej domaciczne znieczulenie -
BeatkaK wrote:Ovulka nie martw się,wszystko będzie dobrze,zobaczysz
Dziewczyny mają rację mniej nie znaczyć gorzej ❤✊
Wiem ale kazda z nas wtedy sie martwi 🤦♀️
Ta doktor mowila ze pobiera tylko z tych duzych ze z tych srednich nie ma co i malych. Wiec moze i racja 😊
Jutro dam znac ile sie zaplodnilo. O ile beda to dobre wiesci wogole.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2020, 13:08