Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Ovulka wrote:Wiem ale kazda z nas wtedy sie martwi 🤦♀️
Ta doktor mowila ze pobiera tylko z tych duzych ze z tych srednich nie ma co i malych. Wiec moze i racja 😊
Jutro dam znac ile sie zaplodnilo. O ile beda to dobre wiesci wogole.
Tak każda z nas się martwi dobrze mówisz,nie unikniemy tego,ale musisz myśleć pozytywnie,to podstawa pozytywne nastawienie i myślenie,będzie dobrze,wszystkie pięknie się zapłodnia ❤🤞✊
Mi też pobrali tylko z tych które się nadają,bo z reszty skoro są za małe nie ma po co,ogólnie na kontroli jak bylam naliczyli mi grubo ponad 20,a pobrali 10 -
Oj dziewczyny a ja znowu mam powód do zmartwień USG pokazało że moje przestymulowanie odchodzi w zapomnienie, zarodek rozwija się dobrze ale niestety lekarz zobaczył coś niepokojącego. Mały krwiak w macicy niedaleko zarodka. Zalecił odpoczynek powiedział że albo zacznę krwawic albo krwiak sam się wchłonie ale nic oprócz czekania nie da się zrobić
-
Sofi2810 wrote:Oj dziewczyny a ja znowu mam powód do zmartwień USG pokazało że moje przestymulowanie odchodzi w zapomnienie, zarodek rozwija się dobrze ale niestety lekarz zobaczył coś niepokojącego. Mały krwiak w macicy niedaleko zarodka. Zalecił odpoczynek powiedział że albo zacznę krwawic albo krwiak sam się wchłonie ale nic oprócz czekania nie da się zrobić
Kochana duzo lez i powinien sie wchlonac. Dostalas zwolnienie???
Slyszalas serduszko?? -
Nie słyszałam serca bo nie tym kierunku miałam usg więc tylko zmierzyli zarodek według ich wyliczeń jestem w 6 tyg według moich 7
Mam taka nadzieję że się wchłonie ale już jestem zmęczona tym że ciągle pod górkę jutro będę dzwonila do fastlege i prosiła o zwolnienie. W następnym tyg mam USG w Porsgrunn może tam.cos więcej się dowiem i usłyszę serduszko -
Ojjjjj,Sofi2810 będzie wszystko dobrze zobaczysz 🤞✊,słyszałam o takim przypadku,dziewczyna też po in vitro,wykryli u niej mały krwiak dostała zastrzyki i wszystko jest ok🙂
A co do tyg ciąży to z tego co pamiętam to miałam 2 dni szybciej transfer od Ciebie i w zeszłym tyg w poniedziałek miałam 5+2 więc tak by się zgadzało że 6 tydzWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2020, 16:43
Sofi2810 lubi tę wiadomość
-
Sofii bedzie wszystko dobrze . Odpoczywaj Kochana. Dobrze ze masz usg w klinice. To prawda najwazniejsze pozytywnie myslenie . Wiesz ja tez tak mam caly czas cos I cos . Nie jest tak bylo wszystko dobrze. Ale pamietaj ze stres tylko szkodzi. Ciepla herbatka,kocyk I jakis dobry film 😙
Sofi2810 lubi tę wiadomość
-
Lolcia87 wrote:Dziewczyny tak mnie bola jajniki ze masakra 😣 17 dzien cyklu. Chyba nie doszly do siebie p.o. punkcji
Ohh bidulka, masz jakas no-spe zeby wziasc i cos przeciw bolowego??
A moze warto zrobic usg??? Zobaczyc Czy wszystko okWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2020, 08:47
-
Lolcia87 wrote:Ovulka masz racje Chyba zrobie usg I sprawdze jakniki 😣 zwlaszcza lewy w ktorym bylo wiecej i musial manewrowac duzo . A jak Ty sie czujesz ?
Idz koniecznie! Ja spalam jak zabita 😝 rano jak sie obudzilam mialam straszny bol brzucha, ale jak sie wyproznilam to przeszlo. Moze tam troche wszystko spuchniete i uciska. A teraz jest super nie czuje nic. Jedynie glowa troche boli. Bardziej ze stresu chyba. Mam wrazenie ze do 12 jeszcze wiecznosc.... a moze i o 14 zadzwonia 🤦♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2020, 10:11