X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Norwegia- in vitro
Odpowiedz

Norwegia- in vitro

Oceń ten wątek:
  • BeatkaK Ekspertka

Wysłany: 26 lutego 2020, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovulka wrote:
    Wiem ale kazda z nas wtedy sie martwi 🤦‍♀️
    Ta doktor mowila ze pobiera tylko z tych duzych ze z tych srednich nie ma co i malych. Wiec moze i racja 😊
    Jutro dam znac ile sie zaplodnilo. O ile beda to dobre wiesci wogole.

Tak każda z nas się martwi dobrze mówisz,nie unikniemy tego,ale musisz myśleć pozytywnie,to podstawa pozytywne nastawienie i myślenie,będzie dobrze,wszystkie pięknie się zapłodnia ❤🤞✊

Mi też pobrali tylko z tych które się nadają,bo z reszty skoro są za małe nie ma po co,ogólnie na kontroli jak bylam naliczyli mi grubo ponad 20,a pobrali 10

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2020, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje ze jestescie ❤️ Postaram sie uspokoic i myslec ze bedzie dobrze 😘😍

BeatkaK, Molhi, Marcioszka lubią tę wiadomość

• Anilorak Przyjaciółka

Wysłany: 26 lutego 2020, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovulka wrote:
    Dziekuje ze jestescie ❤️ Postaram sie uspokoic i myslec ze bedzie dobrze 😘😍
    Bo tak będzie, zobaczysz😀

Ovulka lubi tę wiadomość

• BeatkaK Ekspertka

Wysłany: 26 lutego 2020, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sofi2810 jak u Ciebie po usg?😊❤

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2020, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie Sofi2810 jak Usg???

• Sofi2810 Ekspertka

Wysłany: 26 lutego 2020, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny a ja znowu mam powód do zmartwień:( USG pokazało że moje przestymulowanie odchodzi w zapomnienie, zarodek rozwija się dobrze ale niestety lekarz zobaczył coś niepokojącego. Mały krwiak w macicy niedaleko zarodka. Zalecił odpoczynek powiedział że albo zacznę krwawic albo krwiak sam się wchłonie ale nic oprócz czekania nie da się zrobić:(

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2020, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sofi2810 wrote:
    Oj dziewczyny a ja znowu mam powód do zmartwień:( USG pokazało że moje przestymulowanie odchodzi w zapomnienie, zarodek rozwija się dobrze ale niestety lekarz zobaczył coś niepokojącego. Mały krwiak w macicy niedaleko zarodka. Zalecił odpoczynek powiedział że albo zacznę krwawic albo krwiak sam się wchłonie ale nic oprócz czekania nie da się zrobić:(

Kochana duzo lez i powinien sie wchlonac. Dostalas zwolnienie???
    Slyszalas serduszko??

• Sofi2810 Ekspertka

Wysłany: 26 lutego 2020, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie słyszałam serca bo nie tym kierunku miałam usg więc tylko zmierzyli zarodek według ich wyliczeń jestem w 6 tyg według moich 7 :D
    Mam taka nadzieję że się wchłonie ale już jestem zmęczona tym że ciągle pod górkę:( jutro będę dzwonila do fastlege i prosiła o zwolnienie. W następnym tyg mam USG w Porsgrunn może tam.cos więcej się dowiem i usłyszę serduszko :)

• BeatkaK Ekspertka

Wysłany: 26 lutego 2020, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojjjjj,Sofi2810 będzie wszystko dobrze zobaczysz 🤞✊,słyszałam o takim przypadku,dziewczyna też po in vitro,wykryli u niej mały krwiak dostała zastrzyki i wszystko jest ok🙂
    A co do tyg ciąży to z tego co pamiętam to miałam 2 dni szybciej transfer od Ciebie i w zeszłym tyg w poniedziałek miałam 5+2 więc tak by się zgadzało że 6 tydz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2020, 16:43

Sofi2810 lubi tę wiadomość

• Sofi2810 Ekspertka

Wysłany: 26 lutego 2020, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za słowa wsparcia dziewczyny jesteście nieocenione :) ❤❤❤

BeatkaK lubi tę wiadomość

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2020, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nasze forum jest wspaniale 😍 dobrze ze odnowilysmy sie tutaj 😊 I mamy siebie ❤️

Sofii a w jaki dzien?? Bo planowo mam transfer w pn

BeatkaK lubi tę wiadomość

• Lolcia87 Ekspertka

Wysłany: 26 lutego 2020, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sofii bedzie wszystko dobrze . Odpoczywaj Kochana. Dobrze ze masz usg w klinice. To prawda najwazniejsze pozytywnie myslenie . Wiesz ja tez tak mam caly czas cos I cos . Nie jest tak bylo wszystko dobrze. Ale pamietaj ze stres tylko szkodzi. Ciepla herbatka,kocyk I jakis dobry film 😙

Sofi2810 lubi tę wiadomość

• Sofi2810 Ekspertka

Wysłany: 26 lutego 2020, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovulka wrote:
    To nasze forum jest wspaniale 😍 dobrze ze odnowilysmy sie tutaj 😊 I mamy siebie ❤️

Sofii a w jaki dzien?? Bo planowo mam transfer w pn
    W czwartek o 11 :)

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2020, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahh to sie nie spotkamy 😅

• Lolcia87 Ekspertka

Wysłany: 27 lutego 2020, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny tak mnie bola jajniki ze masakra 😣 17 dzien cyklu. Chyba nie doszly do siebie p.o. punkcji

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2020, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia87 wrote:
    Dziewczyny tak mnie bola jajniki ze masakra 😣 17 dzien cyklu. Chyba nie doszly do siebie p.o. punkcji

Ohh bidulka, masz jakas no-spe zeby wziasc i cos przeciw bolowego??

A moze warto zrobic usg??? Zobaczyc Czy wszystko ok

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2020, 08:47

• Lolcia87 Ekspertka

Wysłany: 27 lutego 2020, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovulka masz racje Chyba zrobie usg I sprawdze jakniki 😣 zwlaszcza lewy w ktorym bylo wiecej i musial manewrowac duzo . A jak Ty sie czujesz ?

Ovulka lubi tę wiadomość

• Sofi2810 Ekspertka

Wysłany: 27 lutego 2020, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia87 może idź do lekarza może warto zrobić usg i sprawdzić co się dzieje ?

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2020, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia87 wrote:
    Ovulka masz racje Chyba zrobie usg I sprawdze jakniki 😣 zwlaszcza lewy w ktorym bylo wiecej i musial manewrowac duzo . A jak Ty sie czujesz ?

Idz koniecznie! Ja spalam jak zabita 😝 rano jak sie obudzilam mialam straszny bol brzucha, ale jak sie wyproznilam to przeszlo. Moze tam troche wszystko spuchniete i uciska. A teraz jest super nie czuje nic. Jedynie glowa troche boli. Bardziej ze stresu chyba. Mam wrazenie ze do 12 jeszcze wiecznosc.... a moze i o 14 zadzwonia 🤦‍♀️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2020, 10:11

• Lolcia87 Ekspertka

Wysłany: 27 lutego 2020, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovulka daj znac koniecznie 😘

‹‹ 355 356 357 358 359 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: