Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
BeatkaK wrote:Sofi2810 jak u Ciebie,dostałaś zwolnienie?
Ovulka gratuluję wyniki 3 silne jajeczka -
Sofi 2810 dziekuje, troche mnie to wszystko dobiło ze tak malo pobrali jajeczek i czy wogole cos dotrwa do poniedzialku. Ale swiat sie nie konczy, co ma byc to bedZie 😊
A ty odpoczywaj kochana i dbaj o siebie i o fasolke ❤️Mazwopka lubi tę wiadomość
-
Ovulka wrote:Sofi 2810 dziekuje, troche mnie to wszystko dobiło ze tak malo pobrali jajeczek i czy wogole cos dotrwa do poniedzialku. Ale swiat sie nie konczy, co ma byc to bedZie 😊
A ty odpoczywaj kochana i dbaj o siebie i o fasolke ❤️
Lepsze trzy dobre , niż kilkanaście marnych .
Są udane transfery nawet z jednej zapłodnionej komórki . Także głowa do góryOvulka lubi tę wiadomość
-
Mazwopka wrote:Lepsze trzy dobre , niż kilkanaście marnych .
Są udane transfery nawet z jednej zapłodnionej komórki . Także głowa do góry
❤️ Oby tylko byly dobre, dzisiaj juz mi troche przeszlo. Sama sobie wytlumaczylam ze bedzie dobrze. Aby tylko chociaz jedno dotrwalO do poniedzialku to bedzie sukces 😊
-
Lolcia87 wrote:Z moich obliczen wyszlo by 26-27 marzec byl by transfer. Blizej niz dalej. 😄
Ale to fakt ze to szybko zlatuje 😊 ja sie smialam do meza zebpoerwszy raz nie chce weekendu a w pn wylacze tel zeby nie zadzwonili i powiedzieli ze noe bd transferu 😝
-
Lolcia87 wrote:Ovulka å Ty juz w poniedzialek 😍😍
Na pocieszenie kupilam sibie bilety do gdanska 😍 ja lece w czwartek a maz dolatuje w piatek i we wtorek wracamy 😍 -
Ovulka wrote:Oby kochana, mam mieszane uczucia. Ale jak dotrwa do poniedzialku to bede mega szczesliwa.
Na pocieszenie kupilam sibie bilety do gdanska 😍 ja lece w czwartek a maz dolatuje w piatek i we wtorek wracamy 😍
Dobry pomysla 😊 nie bedziesz myslala 😍