X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Norwegia- in vitro
Odpowiedz

Norwegia- in vitro

Oceń ten wątek:
  • BeatkaK Ekspertka

Wysłany: 1 marca 2020, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie będą dzwonić bo wszystko będzie dobrze 🤦‍♀️!!!!!!
    Wiem tylko że rozmnażanie zarodka zaczynają 3-4 godziny przed planowanym transferem 🙂

Trzymam kciuki i powodzenia ✊✊✊🤞🤞🤞🤞❤
    Daj znać jutro koniecznie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2020, 21:37

Ovulka lubi tę wiadomość

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2020, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mojego nie beda rozmrazac... mial dotrwac od srody do poniedzialku.... dlatego widze marne szanse

Przynajmniej tak mysle ze by nie zamrazali...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2020, 21:38

• BeatkaK Ekspertka

Wysłany: 1 marca 2020, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A o tak,przepraszam zapomniałam że miałaś punkcje w srode🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Myślę że jak by coś było nie tak dzwoniliby od razu,np jak by żadne nie przeżył,a dziś już niedziela więc na pewno jest wszystko dobrze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2020, 22:00

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2020, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ze w porsgrunn chyba nie pracuja w weekendy... dlatego sie boje...
    no coz, rano wszystko sie wyjasni. Z domu musze kolo 11 wyjechac wiec musza dzwonic wczesniej jak cos

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2020, 21:57

• BeatkaK Ekspertka

Wysłany: 1 marca 2020, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovulka wszystko będzie dobrze 👌
    Też czekałam do 5 dni,powiedzieli że tylko coś będzie nie tak od razu dzwonią,na pewno tyczy się to do tego jeśli wszystkie nie przeżyją,po 5 dniach na transferze powiedzieli że wszystkie 6 przeżyły są piękne i 5 zamrożonych,u Ciebie będzie to samo ❤✊✊✊
    Też mam transfery zawsze koło godz 13 -14 bo o 7 rano wyjeżdżam,mam 5 godz do Bergen.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2020, 22:01

Ovulka lubi tę wiadomość

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2020, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wielka nadzieje ❤️ Jutro dam znac 😊 pewnie bedzie nieprzespana noc 😂

Kurcze a ty niezla masz droge do pokonania... do nas ci nie blizej???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2020, 22:08

BeatkaK lubi tę wiadomość

• BeatkaK Ekspertka

Wysłany: 1 marca 2020, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za 2 tyg będziesz testować,zobaczysz❤

Ovulka lubi tę wiadomość

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2020, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BeatkaK wrote:
    Za 2 tyg będziesz testować,zobaczysz❤

Oj w czwartek lece do pl wiec mysle ze wczesniej zrobie betke hehehe. ❤️ Dziekuje za slowa wsparcia. Czasem samemu ciezko. A co ma byc to bedzie ❤️

• BeatkaK Ekspertka

Wysłany: 1 marca 2020, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovulka wrote:
    Mam wielka nadzieje ❤️ Jutro dam znac 😊 pewnie bedzie nieprzespana noc 😂

Kurcze a ty niezla masz droge do pokonania... do nas ci nie blizej???

Do Was mam około 610 km 🙉 ,do Bergen mam najbliżej,ale wysiadam rano o 7 na prom o 12 jestem w Bergen i powrót mam o 16.30,godziny mi ustalają pod prom😊

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2020, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BeatkaK wrote:
    Do Was mam około 610 km 🙉 ,do Bergen mam najbliżej,ale wysiadam rano o 7 na prom o 12 jestem w Bergen i powrót mam o 16.30,godziny mi ustalają pod prom😊
    Aa no to chociaz tyle dobrze, nie ma lekko... wiecznie jakies poswiecenia...
    a masz juz wyznaczony transfer?? Albo wizyte??

• BeatkaK Ekspertka

Wysłany: 1 marca 2020, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie że ciężko,każda z nas przez to przechodzi i każdej jest ciężko, a zawsze dobrze z kimś pogadać,kobieta,kobiete zawsze zrozumie a jak jeszcze przechodzą przez to samo to już wgl ❤❤❤

Ja czekam teraz na @jak nigdy dosłownie doczekać się nie mogę😂,żeby ruszyć od nowa,doczekać się nie mogę

Ovulka lubi tę wiadomość

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2020, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BeatkaK wrote:
    Pewnie że ciężko,każda z nas przez to przechodzi i każdej jest ciężko, a zawsze dobrze z kimś pogadać,kobieta,kobiete zawsze zrozumie a jak jeszcze przechodzą przez to samo to już wgl ❤❤❤

Ja czekam teraz na @jak nigdy dosłownie doczekać się nie mogę😂,żeby ruszyć od nowa,doczekać się nie mogę
    Znam to uczucie 😂😂 hehe ja weekendu nie chcialam 😅 a zlecial szybciuko...
    bo teraz bedziesz miala na totalnie naturalnym cyklu? Bez Zadnych lekow??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2020, 22:25

• BeatkaK Ekspertka

Wysłany: 1 marca 2020, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovulka wrote:
    Aa no to chociaz tyle dobrze, nie ma lekko... wiecznie jakies poswiecenia...
    a masz juz wyznaczony transfer??

Nic jeszcze nie wiem,w piątek mam do lekarza,muszę powtórzyć bete,czy już zeszła,napisać do nich i wtedy coś będę widziała,mam nadzieję że @przyjdzie jak najszybciej do 6 tyg niby po poronieniu,przestałam dopiero krwawic

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2020, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś

Nic jeszcze nie wiem,w piątek mam do lekarza,muszę powtórzyć bete,czy już zeszła,napisać do nich i wtedy coś będę widziała,mam nadzieję że @przyjdzie jak najszybciej do 6 tyg niby po poronieniu,przestałam dopiero krwawic[/QUOTE]

Ehh 😥 dobrze ze jestes silna. Teraz napewno bedzie dobrze ❤️
    Teraz musi pewnie sie znowu wszystko oczyscic i uregulowac

• BeatkaK Ekspertka

Wysłany: 1 marca 2020, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovulka wrote:
    Znam to uczucie 😂😂 hehe ja weekendu nie chcialam 😅 a zlecial szybciuko...
    bo teraz bedziesz miala na totalnie naturalnym cyklu? Bez Zadnych lekow??

Tak,ten poprzedni też bym już na naturalnym,myślę że w maju po @ uda się podejść następny raz

Super że lecisz do pl,odstesujesz się trochę i przede wszystkim myśli trochę odgonisz,bo człowiek głupiec moze,zawsze coś najpierw strach i obawa przed punkcja później transfer później test i jak pozytywny to myślenie czy wszystko dobrze

Ja jeszcze też do końca się nie pozbieralam,cały czas myślę i liczę ile by już bylo,w środę byśmy jechali na usg
    I nie powiem bo sny też okropne mam 😭😭😭

• BeatkaK Ekspertka

Wysłany: 1 marca 2020, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovulka wrote:
    Nic jeszcze nie wiem,w piątek mam do lekarza,muszę powtórzyć bete,czy już zeszła,napisać do nich i wtedy coś będę widziała,mam nadzieję że @przyjdzie jak najszybciej do 6 tyg niby po poronieniu,przestałam dopiero krwawic

Ehh 😥 dobrze ze jestes silna. Teraz napewno bedzie dobrze ❤️
    Teraz musi pewnie sie znowu wszystko oczyscic i uregulowac[/QUOTE]

O tyle dobrze,że po wczesnym poronieniu wraca wszystko szybko do normy

Mam ogromną nadzieję że się uda❤,ale też boję sie że znów nas to spotka,myślę,że każda z nas ma takie obawy i to jest całkiem normlne,w piątek będę rozmawiać z lelarzem czy przy następnej udanej próbie bede mogła kontrolować często bete i progesteton co 3-4 dni chociaż

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2020, 22:41

• Sofi2810 Ekspertka

Wysłany: 1 marca 2020, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovulka na pewno któryś dotrwa zobaczysz :) ale apropo dzwonienia to ja za pierwszym razem tak miałam że żaden zarodek nie dotrwal do 5 doby miałam mieć podawany zarodek o 13 a o 8.30 zadzwonili że niestety noc z tego. Więc dzwonia sporo wcześniej.

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2020, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BeatkaK wrote:

Super że lecisz do pl,odstesujesz się trochę i przede wszystkim myśli trochę odgonisz,bo człowiek głupiec moze,zawsze coś najpierw strach i obawa przed punkcja później transfer później test i jak pozytywny to myślenie czy wszystko dobrze

Ja jeszcze też do końca się nie pozbieralam,cały czas myślę i liczę ile by już bylo,w środę byśmy jechali na usg
    I nie powiem bo sny też okropne mam 😭😭😭

Oj tak, tez sie ciesze. Chociaz chwile sie czlowiek oderwie od wszystkiego.

Taki bol po stracie szybko nie przechodzi, jeszcze dluuugo bedzie siedzial. Napewno rana sie zaleczy jak uslyszysz serduszko na nowo ❤️

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2020, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sofi2810 wrote:
    Ovulka na pewno któryś dotrwa zobaczysz :) ale apropo dzwonienia to ja za pierwszym razem tak miałam że żaden zarodek nie dotrwal do 5 doby miałam mieć podawany zarodek o 13 a o 8.30 zadzwonili że niestety noc z tego. Więc dzwonia sporo wcześniej.

W razie co to odrazu z rana bede miala to za soba.... 🤦‍♀️ Nerwy tu nic nie zmienia.
    A ty jak sie czujesz? A raczej czujecie 😍

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2020, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy uzywacie takiego kalendarza, ale pomocny jest 😊 https://www.whattoexpect.com/due-date-calculator/

‹‹ 359 360 361 362 363 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ