Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Evveline trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę Daj znać po
Wysyłałaś już papiery do Helfo ? Jak tak to zwykłym listem czy poleconym ?
Baczka a Ty papiery do Helfo wysyłałaś zwykłym listem? Jakie plany ? Dzwoniłaś do kliniki ? Kiedy możecie startować ponownie ?
Hannanna , Siv trzymam kciuki za pozytywne testy
Pelaska ile jeszcze do okresu ?
-
Tak zwykłym listem wysylalam juz raz dostałam kartę i śmiech na sali dostałam na 10 dni no nie osmieszaliby się hi hi no ale jak byłam z plamieniem u lekarza nic nie zapłaciłam na pogotowiu również ,nie wiem czy jakbym nie miała tej karty czy bym płaciła czy nieMadalada
-
Plany są takie ze się nie poddajemy chcemy podejść do ivf ,nie dzwoniłam do kliniki bo na wizycie jak byłam na tej która miała być ta szczęśliwa doktorem mówił ze jak przyjdzie miesiączka to mam napisać meil i podejmie decyzję co i jak mam nadzieje ze zaczniemy juzMadalada
-
baczka12 - dziękuję Ci bardzo :* Tak naprawdę to ja prawie nic nie robię od dłuższego czasu,już chyba bardziej nic robić się nie da gorzej z pozytywnym nastrojem, huśtawki nastrojów mam takie, że sama ze sobą już wytrzymać nie mogę.
też myślałam/mam nadzieję, że to plamienie. zobaczymy. -
Hannanna a bierzesz jeszcze Lutinus ? Może coś sobie podrażniłaś przy aplikacji ? Aplikujesz palcem czy aplikatorem ?
Baczka u mnie hmmmmmm zaciskam zęby i do przodu znowu mam efekty uboczne - prawie wszystkie z listy ....... muszę to przetrwać .............. -
Piersi bolały, teraz już nie, tylko trochę jakby większe - co uważam za plus A poza tym, pewnie bo biorę Lutinus, ciągle śpiąca jestem, waga poszła w górę (apetyt też, ale staram się z tym walczyć ), obrzęki na dłoniach i nogach, bo woda się zatrzymuje. No i lewy jajnik boli od czasu do czasu, chyba od momentu punkcji w miarę regularnie. Dzisiaj w nocy nie spałam od 4, bo miałam taką migrenę, że myślałam, że po ścianach będę chodzić. Szczerze mówiąc, to nie wiem czy to objawy 'po transferze'. To mój pierwszy raz, więc ciężko stwierdzić, czy to zbliżający się okres czy transfer, nerwy czy wszystko naraz Jeszcze dzisiaj to plamienie wyprowadziło mnie z równowagi. Lecz co zrobić, co ma być to będzie, ale ciężko o tym nie myśleć. Ja nie umiem tego wszystkiego wyrzucić z głowy i czekać. Tym bardziej, że cały styczeń nie pracuję, specjalnie ze względu na badania, stymulacje, cały ten proces. Więc siedzę i chyba za dużo czytam w internecie Powinni mi zabrać dostęp na ten czas
-
alda wrote:Hannanna a bierzesz jeszcze Lutinus ? Może coś sobie podrażniłaś przy aplikacji ? Aplikujesz palcem czy aplikatorem ?
Baczka u mnie hmmmmmm zaciskam zęby i do przodu znowu mam efekty uboczne - prawie wszystkie z listy ....... muszę to przetrwać .............. -
Pelaska efekty uboczne bardzo rzadko występują no ale oczywiście ja się musiałam załapać do tych "szczęśliwców"
Bardzo silne bóle głowy, krew mi się leje z nosa, mam wybuch gorąca ( menopauza) najgorzej jest w nocy czuje jakbym się gotowała w środku no i huśtawka nastrojów - "biedny" mój mąż
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 18:52
-
Dziś mam 24 dzień cyklu wiec juz niedługo powinna zawitać
Alda bardzo mi przykro ze tyle musisz się wycierpiec
Ja po synarela mogłabym spać i spać jak wracałam do domu i jak tylko zobaczyłam łóżko czy nawet sofę w salonie jak usiadłam to momentalnie spalamMadalada